היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מאוד מרוצה ממאוחדת... הייתי במכבי קודם.. בגלל שזו קופה קטנה יחסית לאחרות אז גם אין המתנה מוזגמת לתורים לרופאים..
גם אני סופררר מרוצה ממאוחדת
אני בכללית ומאוד מרוצה
מאוחדת
וואי מאוחדת בנתיים שולטת...
בכללית בראש העין אין מיון צריך לנסוע עד לכפר סבא או לפ"ת במרכז העיר במרכז הבלגן הרופא שלי החליט פתאום שהוא לוקח חופש וכמובן אין מי שיחליף אותו, כללית לא עובדת בצורה כזו, היא נועלת אותך לרופא עם אזיקים לרבעון שלם ואי אפשר ללכת לאף רופא אחר גם הרופא שלך בחופש
תראי אין קופה אחת מושלמת
בכל קופה יהיו בעיות כאלה ואחרות.
אני בכללית- אני לא חויתי הרבה בעיות איתם בהריון אבל היו כאלו בנות שיעידו שכן
הכל עינין של מי עובד, איזה סוג אנשים וכמובן איזה אופי יש לך....
בהריון הראשון שלי לא חוויתי בעיות אבל גרתי בראשון לציון והיה לי שם בריאות האישה במ 8 בבוקר עד 7 בערב ולא היה בעיה של רופאים אבל פה בראש העין זוועה.. ולמה לקשור אותי לרופא אחד בזמן שהרופא שלי בחופש..???
אז אני אגיד לך שאין קופה אחת מנצחת.
אני למשל במאוחדת ולא ממש מרוצה למרות שהם לא מאלצים להיות אצל אותו רופא... אבל יש דברים אחרים מעצבנים ואני שוקלת לעבור למכבי...
תלוי על מי נופלים.
אני בכללית - ומאוד מרוצה
הייתי בעבר ממאוחדת היום אני מרוצה מהכללית במיוחד מהשירות אצלנו בעיר וההטבות של הפלטיניום
אני בלאומית מהיום שאני חיה ומאוד מאוד מאוד מרוצה
Rinka באיזה מרפאה את? עיר?? זה לא הגיוני כי לי אמרו שלא ניתן לעבור רופא אחר רק אם זה רופא ילדים או משפחה שיצא לחופש את יש לו מחליף אבל לרפואה מקצועית אין.
גם אמרו לי שבקופות אחרות אם את רוצה לעבור לרופא אחר בזמן הרבעון את משלמת קנס... זה נכון???
מכבי ומרוצה מאוד
שלום טליה צ, צר לי שכך את מרגישה, אני רוצה להפנות אותך לנציג קשרי לקוחות כדי שיקשיב לך וינסה לסייע. אנא העבירי את פרטייך האישיים ופרטי המקרה למייל: [email protected]?l ונציגנו יחזור אלייך בהקדם האפשרי.
רק בריאות, קרן, נציגת כללית
לפני מספר שנים עזבנו את כללית בזעםםםםםםםםםםםםםםםםם מאז אנחנו במכבי ואין מילה אחרת מלבד תענוג