עגלת Biba Hipi - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • אין לי את העגלה, אבל ההתלבטות שלי הייתה בינה לבין הבייבי ג'וגר.

הגוגר אצלי ניצחה בסוף בגלל נוחות הקיפול- היה לי מסורבל מדי לקפל את הביבה, וגם בגלל שהיא קצת יותר כבדה מהגוגר, שלי זה מאוד חשוב כי אני קומה 2 בלי מעלית.

בנוסף, כשאת מרכיבה ומפרקת את האמבטיה או הסלקל יש תושבות מיוחדות כאלה בעגלה שהם צריכים לשבת עליהם, לי היה קצת קשה למצוא את המקום הנכון, ובכל פעם שצד אחד התאים, הצד השני ברח...

יכול להיות שאני מסורבלת מדי.

אם אין אצלך חשיבות כזאת גדולה למשקל ותצליחי להתמודד יותר טוב ממני עם הקיפול, לדעתי עגלה מעולה..
  • ג'ני - לאיזה דגם את מתכוונת? של Baby Jogger City Select שיכול להתאים גם לשני ילדים?

האם הטיולון שלה נשכב באופן מלא ומתאים גם מגיל לידה? כי אני לא רוצה לקנות עגלה עם רגליים מורמות...
  • אני מדברת על הסיטי מיני...

אני לא ממש מבינה למה הכוונה "רגליים מורמות", אבל ממה שאני יודעת היא מתאימה מגיל לידה גם בלי אמבטיה..

אני מקווה שזאת הייתה השאלה שלך ואת מתכוונת האם אפשר להשכיב בטיולון מגיל לידה גם בלי אמבטיה
  • כן בובה,

זו בדיוק הייתה הכוונה שלי פשוט לא ידעתי איך להסביר כי ברוב העגלות החדשות זו הבעיה ולא ניתן לנשכיב את התינוק מגיל לידה. אני בכל מקרה לא מתכוונת לוותר על אמבטיה אבל רוצה שתהיה אופציה לתינוק לשכב גם אחרי שיגדל מהאמבטיה.

תודה על ההסבר אני אבדוק את העגלה שלך גם
  • היי ג'ניה
    שמי לי ואני אימא לשלישייה.

היה לנו בייבי ג'וגר תאומים ויחיד כי עגלות של שלישייה אין הרבה
    באופן חד, אבל חד משמעי, אני ממליצה, ובלב שלם, על עגלה שנשכבת ולא מתקפלת עם זווית כמו כל הבוגבו, סטוקי וכל הדומיהן...

גבו של תינוק קודם לכל וגם תינוק בן שנה, חשוב שישן במשטח כמה שיותר ישר ואת יודעת... לא הכל מסתכם ביוקרה בעולם הזה...
    אני מקווה

בהצלחה רבה ובבשורות טובות
  • לא מכירה מאמי
    בהצלחה אהובה

• לי, תודה רבה!

זו בדיוק גם הגישה שלי לכן אני מחפשת רק עגלות שנשכבות באופן מלא!

בהצלחה גם לך ותחזיקי מעמד
  • אני קניתי אותה!!! עגלה מדהימה
    קיבלתי עליה המלצות חמות מאוד
    ואני גם קניתי אותה כי האמבטיה שלה ענקית והאיכות בדים שלה מעולה,
    יש לה גם רשת שמכסה את כל האמבטיה ואפילו קניתי סל קל עם חיבורים לעגלה..
    מומלץ בחום וגם לא יקר בטירוף כמו האחרות
  • לילה 555 תודה רבה!

תגידי, מה עם הקיפול שאומרים שהוא מסובך טיפה?

אני טרם ניסיתי אותה כי התלהבתי מעגלה אחרת ופתאום ראיתי אותה אתמול אצל מישהי שעמדה לידי ברמזור והיה נראה לי שלתינוק עוד מעט לא יהיה מקום שם וזה היה טיולון והתינוקת בסביבות גיל 5 חודשים!!!

תודה!
  • הקיפול לא מסובך, אמנם צריך ב-2 ידיים אבל הוא פשוט
    תנסי פעם-פעמיים ואז ילך ממש חלק.
    לפני שרכשתי עשיתי השוואה מקיפה על הגדלים, משקל וכו', והיא מנצחת לחלוטין מבחינת גודל האמבטיה, וגם המשקל לא גדול, והסל שלה ממש גדול ונוח.,

בהצלחה..!!
  • תודה רבה, עזרת לי מאוד!
  • בכייף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה