דופק עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תגידו, מאיזה שלב בערך אפשר לראות באולטראסאונד דופק של עובר?
    ביום רביעי יש לי רופא ואני אהיה בערך בשבוע 5+6 לפי החישוב שלי...
    יש מצב כבר אז??
10 תגובות
עמוד 1
  • משבוע 7 .. לעיתים גם לפני אבל לא להבהל אם לא.. אני אישית הייתי דוחה את התור בשבוע... כדי להיות בטוחה שכבר אראה דופק...

שיהיה בהצלחה

• גם אני אישית לא הייתי הולכת לפני שבוע 7+
  • כנ"ל
    דוק
  • אני מכירה כל כך הרבה בנות שלא ראו דופק עד שבוע 8... זה גרם להרבה מאוד לחץ ובכי מיותרים... אז עדיף לחכות עוד קצת.
  • הבנות צודקות, לדעתי גם זה מוקדם.
    תלכי בגישה שאת הולכת לראות אם הכל בסדר, והשק בתוך הרחם.
    אם יראו דופק
  • אם עד עכשיו לא עשית אולטרא סאונד בכלל וחשוב לך לדעת שהכל תקין, דהיינו שמדובר בהריון תוך רחמי ויש שק הריון אז את יכולה ללכת (זה מה שאני עשיתי).

זה נכון שזה גורם לקצת לחץ אבל גם ללבדוק את הדברים האלה חשוב מאוד.

עדיין יש סיכוי שתראי דופק, אבל אם לא, לא לדאוג ולחזור לאורטרא סאונד נוסף שבוע לאחר מכן.

בהצלחה!
  • יש מצב שתראי ויש מצב שלא,
    אם את מהנלחצות, עדיף שתלכי עוד כמה ימים ואז תבדקי כבר הכל...

אם את מסוגלת לעמוד בזה שיש מצב שלא תראי דופק, אלא רק שק הריון אז תנסי.

שיהיה המון בהצלחה
  • היי אני באותו סירה
    אני בהריון הראשון שלי עשיתי בשבוע 5 והיו לי תאומים
    באחד היה דופק והשני לא אבל הוא גם לא שרד ואחרי שבוע השאיר את נריה שלי לבד...
  • תראי
    לכי בגישה שבשבוע הזה לא תראי דופק כי זה באמת מקודם

אבל אני חושבת שזה גם חשוב ללכת בשבוע הזה על מנת לראות שהשק הריון נמצא במקום הנכון והכל תקין.

אל תלחצי אם עדין לא יראו דופק כי מתחילים לראות רק בשסביבות שבוע 7 ,(יש כאלו שראו כבר ב 6 יש כאלו שרואים רק בב 8 - תלוי בביוץ)

• מסכימה עם הבנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה