היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מאמינה באיבחון ואיתור-מוקדם ובעיקר בהכוונה ובנתינת-כלים להורים.
האם-האמריקאית, התרגשה מאוד מכל-שיפור,אבל היתה קצרת-רוח לגבי רצונה להגיע להישגים-נוספים ולהדבקת-הפער עם בני-גילו של בנה במהירות-האפשרית ואולי בזה גם טמון העומס,שבנה הבחין בזאת ולא "תיגמל" אותה בחיוכים ובפידבק-חיובי לתיקשורת עימה. לדעתי,העבודה עם ילד הינה אכן יומיומית ואמורה להיעשות באופן-סבלני ולא "הייטקי" ומודרני..והילד אכן כך מתגמל בדרכו! המילה: סיזיפי מוציאה מהחדווה של הטיפול בתינוק בעיני.
גם כשאני שוטפת כלים,להבדיל,יש בזה משהו יומיומי נעים,שאין צורך לאמץ את החשיבה..זה בריא בעיני האיזון לעשות פעולות מאתגרות ויומימיות במקביל ביממה! לאמץ ולהרפות...
האם-הישראלית,הודתה שכבר שבוע שלם היא לא-רואה כל-שיפור... (והיא הגיעה עד לראש-פינה,שילמה-כספים וכו')
תינוק בעיני אוהב שיתייחסו אליו ברוגע ובנועם ואז התיגמול בא במהירה.
אני בעיקר בעבודתי מכוונת את ההורים (באיבחון-הדידקטי ובעבודה-הטיפולית). כי כשאני מקנה לילדים אסטרטגיות-למידה,הם קולטים זאת מהר יותר מהוריהם ואפילו באופן-מיידי! ומה שנותר הוא לי זאת העבודה-האמיתית עם ההורים.. כי הם אילו שצריכים לשנות הרגלים ואת התייחסותם לילד ובעיקר לשתף-פעולה איתי ולהמשיך לעבוד עם הילד בבית באופן-יומיומי!
אני רק נותנת כיוון והכוונה..בעיקר להורים. הילד רוצה שהוריו יטפלו בו ברמה-היומיומית ולא שאני אעבוד איתו כתחליף להוריו.
אהבתי את הצניעות של מנהלת-המרכז בראש-פינה,שענתה לשאלה שנשאלה: האם בוודאות כל-ילד שמגיע אליהם נרפא מבעיות-תיקשורת והיא טענה שאין זה כך באופן-גורף...כי לדעתי,על-ההורים להמשיך ולטפח בבית את בנם לאחר מכן!