סקר קטן... מי בא לה??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. באיזה שבוע הלכת לראות דופק?

2. באיזה קופה את והאם את מרוצה??

9 תגובות
עמוד 1
  • מאוחדת

• אני מבינה שאת בלחץ
  • morki אני בלחץ כי אתמול היו לי ממש קצת הפרשות חומות בקטנה
    וחוץ מיזה שיש לנו בעיה בלהיכנס להריון וזה לא בא לנו בקלות אז אני מאוד פרנואידית
  • גיליתי שאני בהריון בשבוע מאוחר

• אל תדאגי ממי
  • בפעם הראשונה הלכתי לרופא כשגיליתי שאני בהריון. באתי בשבוע 5+ וראו שק הריון תוך רחמי. אמרו לחזור עוד שבועיים. חזרתי בשבוע 7+3 ולא רק שלא ראו דופק, אלא ראו ששק ההריון ממש קטן והתינוק לא מתאים לגודל שהוא אמור להיות (היה קטן בשבועיים). חזרתי שבוע אחרי זה ודבר לא השתנה והפנו אותי לבצע הפלה.
    יומיים לאחר מכן החל ידמום והייתה הפלה.

בפעם הנוכחית הלכתי לרופא בשבוע 6+2 כי היו לי שלשולים וקצת חששתי. הרופא שלי היה בחופש ובדקה אותי רופאה אחרת ואחרי שסיימה אמרה לי שהכל תקין ושיש כבר דופק - לא הייתה מאושרת ממני כי מאוד חששתי.

באופן כללי אני יודעת שיש הרבה בנות שרואים אצלן דופק רק הל משבוע 7 ומעלה והכל תקין, אז אל תדאגי ונחזיק אצבעות שהכל יהיה תקין אצלך ותראי דופק.

לגבי קופת חולים - השאלה הזו חוזרת בפורום הזה כל יומיים, ואין תשובה חד משמעית כי כל אחת נתקלה בבעיה כזו או אחרת בקופה שלה.
    אני במאוחדת וקצת עצבנית עליהם.

בהצלחה!
  • morki מצחיקולה אחת... תודה מאמי

וג'ני ואי זה מפחיד... לחכות עד שבוע כזה ובסוף לדעת שהוא לא התפתח וכל הזמן הזה את מחכה לראות שיהי דופק
  • דופק- המזכירה של הרופאה קבעה לי תור שהיתי בשבוע 8+0, 7

אני במכבי- בעקרון מרוצה- חוצמזה שהם לא יכלו להביא לי תחליף לפרנטל- כי רק זה הם יכלו לתת עם מרשם
  • בשבוע 5 הלכתי לראות שק הריון (את האמת לא ידעתי מה אמורים לראות , רק רצתי לבר שאני בהריון)
    בשבוע 7 הלכתי לראות דופק

אני בכללית ואני מרוצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה