חומצה פולית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    אנחנו מנסים להכנס להריון והרופא רשם לי חומצה פולית מסוג "פרנטל".
    כל פעם אחרי שאני לוקחת את הכדור, אחרי איזה שעה מתחילות לי בחילות ....
    רציתי להתייעץ איתכן, גם אצלכם זה היה ככה? שמעתן פעם שהכדור הזה גורם לבחילות?
    מישהי יכולה להמליץ לי על כדור אחר? שמעתי שאם לוקחים לפני השינה זה עושה פחות בחילות....
    בקיצור ספרו לי איך זה היה אצלכן.
    שיהיה לכולנו אחלה יום
5 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב לך
    לא שמעתי על תופעות כאלה, וגם לא מחברות... אני לוקחת חומצה פולית שמוכרים בסופר פארם ללא ממרשם - של לייף, והפעם קניתי GNC (נראה לי).
    הייתי ממליצה לך לרשום שאלה בפורום הריון שהורפאים משיבים בו, הם בטח יודעים אם זו תופעה מוכרת ואם זה יכול להיות קשור לחומצה פולית..
    בהצלחה ויום טוב,
    ענת
  • לי גם הכדור-הזה עשה בחילות-איומות כל-ההיריון, לפניו ואחריו...

קניתי בסופר-פארם מכשיר,שבוצע את הכדור לחתיכות,עוד לא-השתמשתי..
    אני אהיה חייבת להתגבר על הפחד ולהתחיל שוב ליטול אותו.

קניתי אלטמן לא-עזר..

אין נוזל-חלופי..

ניסיתי לפורר לתוך מיץ-ממותק,לא-עזר.

בתוך ריבת-חלב,לא-עזר.

אני חושבת,שרק חתיכות-קטנות יעזרו!

• היי,

אני גם לוקחת את אותה חומצה והיא עושה לי בחיולת איומות...

בכל מקרה תנסי לקחת את זה בערב שעה אחרי האוכל ...

זה קצת עוזר...

בכל אופן בארוחת ערב תשתדלי לאכול צנימים עם גבינה וירקות - לא משהו כבד...

בהצלחה!
  • אני לוקחת חומצה פולית בלי מרשם של הרופא...והאמת שאין לי בחילות אבל לדעתי...זה תופעות טבעיות לחלוטין אצל כל אחת זה שונה....בכל מקרה תתיעצי עם רופא

מה
  • תסתכלי עם המינון שקבלת הוא 400 מק"ג, יש מצב שהוא הביא לך מינון גבוה יותר ולכן זה עושה לך בחילה.
    בכל מקרה, זה תוסף ת**** (ויטמין), לא אמור להיות לזה תופעות לוואי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה