היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בגלל זה הכרטיסי אשראי אצלי- הוא צריך לעבור דרכי- סתאם הוא אדון לעצמו.
אולי יש צדק בדברייך
אורטל באמת לא הבינו התכוונתי שאני בלב
:) כמובן יארס ,אחרי יום אפילו ,עם העיניים שלנו איך לא!!!
אין לי את הבעיה הזאת..בעלי לא קונה כלום חוץ מאחריות בלעדית שיש לו- קניית רכב לא שהוא לא קונה כלום, הוא בכלל לא יודע איזה מידה הוא בבגדים ונעלים
מרינה-
הכי טוב לפני שבוע הוא בטעות נכנס לקניון הלכו עם חברים לאכול משהו וזה מה שהיה בסביבה- קניון ! חזר כולו מתלהב עם שקית של ללין אומר..הנה קניתי שמפו היה במבצע ב10 שח שפורפרת גדולה כזו..כתוב שמפו לגברים...מריח טוב... אבל מה...הוא קירח ! עושה גלח ! יענו..מה אתה צריך שמפו בכלל?
יו אני בריצפה
עזבי..בעלי+קניות זה ממש..אבל ממש לא הולך ביחד
אצלי בעלי אוהב לקנות אבל מה לעשות אלוקים כנראה לא חנן אותו בלהבין מה עושים עם מה שהוא קנה סתם דוג' בט' באב ביקשתי ממנו לקנות שתיה לצאת הצום מהמכולת הוא נסע עד רמי לוי עמד שעה בתור וקנה פחיות של אננס לשתיה
דווקא נשמע לי טעים אחת "ה"קניות של בעלי - קנה את המגהץ (כמו שמוכרים בקניון באילת מי שיודעת) קטן כזה לנסיעות, מפלאסטיק שצריך להוסיף מלח ואפשר לגהץ בגד גם על הקולב ...בחיים לא השתמשנו בזה...
בעלי כבר הפנים את ה "Always listen to your wife syndrome" (סינדרום תמיד תקשיב לאישתך)
רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים