מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מודאגת קצת לגבי המשקל שלי,אני בשבוע 32 ובחודש האחרון ירדתי 3 !קילו במשקל! ברור שאני לא עושה דיאטה. בשבוע 28 אושפזתי וגיליתי כמו שאתן כבר בטח שמתן לב שאני עם צירים מוקדמים,אז הנחתי שהירידה במשקל היא בעקבות הלחץ הנפשי שלי מהאישפוז והחשש מלידה מוקדמת. מאז אני אצל ההורים שלי מתפנקת ב3 ארוחות ביום ופינוקים! (בעלי בקורס לכן אני אצל ההורים)
    אני מודאגת כי לפני שבועיים בטיפת חלב האחות אמרה לי שאם אני רוצה שהקטנטונת שלי תגדל אני צריכה לאכול,אבל אני אוכלת,יותר מבד"כ, יותר מבתחילת ההיריון. דווקא עד חודש רביעי עליתי איזה 5 ק"ג שזה לא מעט ומאז עליתי עד שבוע 28 עוד איזה 5 ק"ג. עכשיו ירדתי3 ואני מודאגת,זה מסוכן לקטנה? למה אני לא עולה במשקל? מה אני צריכה לעשות?
8 תגובות
עמוד 1
  • ומה לגבי הקטנטונת היא במשקל בסדר?
    עם את אוכלת נכון ושומרת על עצמך - אני לא חושבת שזה בהכרח ישפיע על החמודהמשלך
  • אם הקטנה שלך עולה במשקל ורואים גדילה והתפתחות תקינים אז הכל בסדר ואין מה לדאוג.

תמשיכי לאכול כרגיל ותהיי רגועה יותר
  • מכירה נשים שעלו במהלך כל ההריון 7-8 ק"ג..

כמו שאמרו לך אם הקטנטונת גדלה והבדיקות תקינות אין לך ממה לחשוש..

םשוט תמשיכי לאכול כרגיל...

• מסכימה עם הבנות
    אם הקטנטנות במשקל תקין אין מה לדאוג- כמובן שאת זה הרופאים צריכים לומר לך.

מבחינת אוכל- היא לוקחת לך את כל מה שהיא צריכה - אל תדאגי בקשר אליה

אבל תשתדלי לאכול דברים מזינים ועתירים בברזל ובסידן.. כדי שאת לא תפגעי....

• בשבוע 28 עשו לי הערכת משקל בבי"ח היא שקלה 1.116
    רק שבוע הבא יש לי הערכת משקל ואז אדע.....
    יש לי השבוע ביקורת אצל הרופא, זה משהו שהוא יכול לבדוק בבדיקת אולטרסאונד שגרתית (את ההתפתחות שלה ולהעריך האם עלתה במשקל)?
  • אני חושבת שכן

• תבקשי מהרופא כי הם לא תמיד עושים את זה
    אני בשבוע 33 ועליתי עד עכשיו 7 קג אבל התינוק בסדר טפו טפו
    אז לדעתי אין לך מה לדאוג

• מאמי אם המשקל והתפתחות של הקטנה תקין אז אין לך מה לדאוג בהריונות האפשרות לרדת במשקל שווה לעלייה במשקל..דוגמא פשוטה נשים שמקיאות לכל אורך ההריון בעקבות זה יורדות במשקל אבל המשקל של העובר תקין לחלוטין.כל עוד את אוכלת 3ארוחות ביום ומזינה את העובר כי כל דבר שאת אוכלת הולך קודם כל לשלייה לעובר שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה