היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת לגבי חלב נאקות, אבל חלב עיזים עושה פלאים למי שסובל מאלרגיות שונות. בזמנו חלב עיזים הציל את לינוש
זה חלב גמלים במילים פשוטות? אם כן אז מאיפו שאני באתי (אוזבקיסטן - אסיה תחכונית ) זה מאוד נפוץ ומחשב מאד בריא . עושים ממנו משקה מאוד טעים שמשפר את המערכת החיסונית , מגביר טעבון ןכו .. http://www.holdthatpic.com/
אני כנראה אנסה, מקווה שזה לא מגעיל מדי
אל תצחקי, אבל את יכולה לפנות לספארי 03-6305305 ולשאול אותם אם יש שם נאקות ואת יכולה לקבל חלב.
את החלב נקי לא טעמתי , שתיתי משקה שנקרה "קומיס" מין יוגורט נוזלי כזה , טעים הבעיה יחידה יש בו 3-5 אחוז אלכהל
בכלל לא מצחיק- תטעמי תגידי לנו איך זה... "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
תודה על העדכון ושאת דואגת לי
שמעתי על חלב נאקות.... קרובת משפחה שלי שיש לה מחלת מעיים קשה שותה את זה אבל אין לי מושג איפה היא קונה את זה
] ]
לירון, זה עוזר לה?
קודם כל זה בכלל לא מצחיק חלב גמלים - חלב מאוד בריא....אגב, הוא מאוד דומה בהרכב לחלב אנושי...פעם היו נותנים אותו לתינוקות שלא היה חלב אחר בסביבה... בגדול הוא בירא ומחזק מערכת חיסונית, עוזר בדלקות למינהם,
למיטב ידיעתי עושים מזה גם מוצרים קוסמטיים
פעם היה לי קנדידה ונטרופתית אמרה לי שזה עושה פלאים ... לצערי לא מצאתי אבל על הקנדידה בסוף התגברתי ... לי באופן אישי אין בעיה לשתות/לאכול דברים מוזרים
שמעתי על זה במובן חיובי... יש לו יתרונות רבים על פני חלב פרה (ברור ) ויותר מחלב עיזים.
איפה למצוא זה כבר אתגר
בהחלט כן, כבר לפני כמה שנים סיפרו לנו על זה פה
ממש לא מצחיק , מקווה שזה יעזור לך ושזה טעים
היה לי ממש נעים להכיר אותך
במפתיע
לא שמעתי על זה - אבל לא נראה לי שיכול להזיק. בהצלחה
דווקא שמעתי שהוא עוזר למספר מחלות אוטואימוניות... ביניהן אלרגיות שונות ומשונות. אין לי מושג מאיפה אפשר להשיג...
המליצו לי בגלל האלרגיות שלי, אבל לא מצאתי מאיפה קונים. אני רוצה לנסות, זה בטוח לא יזיק. בהצלחה
נשמע מעניין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!