אני מתמוטטת..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פשוט ככה..... אין לי כוחות יותר
26 תגובות
עמוד 1

• מאמי

• מלא
  • שולחת לך הרבה חיבוקים

• אוי, בנות! אני מבינה אתכן אבל, ואני לא יודעת למה אני כזאת, אכפת לי ממקום העבודה המחורבן שלי!!!!!

ובנוגע לבקשת עזרה מחמי וחמותי או מהוריי - גם לי ממש לא נעים! אני מרגישה שאני מכבידה עליהם!

• תראי, לצערי הרב, אני הגעתי למצב שלא אכפת לי... (אחרי הרבה עצבים ודמעות)
  • תעשי מה שאת יכולה, וזהו...אל תקחי ללב....בקרוב את בחופשת לידה....
    בעיה שלהם
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• מה את מתרגשת מהמחליפה הסתומה
  • בובית... התגעגעתי...

אני מסכימה עם אשכולית.. מה אכפת לך.. ?
    אם לא אכפת להם למה שלך יהיה??

גם נריה שלי נמצא אצל חמותי ביום שבת ובכתי כמו ילדה מרוב געגועים אבל היום הוא חוזר ליומיין שלושה קייטנה מהגן שלו
    ואח"כ אני ובעלי מתחלקים בימים שמתוכם קבענו לקחת יום משותף וללכת לימית 2000 עם הילד....,
    תעשי גם את .. קחי יום משותף עם בעלך.

ותפסקי לקחת ללב.. הבריאות שלך והקטני שלך יותר חשובים
  • טליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    איזה יופי שדווקא הודעה כזאת מוציאה אותך מהמחבוא!!!!!!!

התגעגעתי גע גע!!!

תודה בנות - אני הרבה יותר טוב עכשיו. נרגעתי ושיניתי פאזה ועם בעלי פתרתי את העניין

• קבלי המון
  • קודם מלאא
  • מבינה אותך בובה,

גם לי מאוד אכפת ממקום העבודה שלי, אבל מעבר לכוחותייך אין מה לעשות ואם לבוס לא אכפת והוא אומר לך שאתם צריכים להתאים את עצמכם אליה וזאת למרות שהוא יודע שהיא לא יודעת כלום - זו בעיה שלו!!!

את תשתדלי לעשות מה שאת צריכה ולנוח מידי פעם ואחריך איך אומרים??? נכון, מבול!!!

חיבוקים ונשיקות!!!
  • תודה בנות - היום המשיך טוב ובסוף היום בעלי לקח אותי עם הילד מהעבודה והלכנו לקניון רעננה, היה שם מופע לילדים ואכלנו בורגרראנץ' והיה כיף.

אז שוב תודה לכל החיבוקים והם עזרו מלא
  • אם המחליפה שלך כזו סתומה

תני לו שיתמודד עם הכל ואיתה בחופשת הלידה שלך.

שמחה לשמוע שהיום שלך המשיך כייף.

בשמת
  • רק עכשו ראיתי את ההודעה, שמחה שהיום שלך הסתיים בטוב ורגוע, וכן יש דברים שאת צריכה לשחרר, מה שמעבר לשליטה שלך, את לא יכולה לעשות יותר מה 100% שלך
  • לא קל לעמוד מול מחליפה שלא ממש משתפת פעולה בחפיפה, אני מקווה שהיא לא תעשה לך ברדק בזמן שאת יוצאת לחופשת לידה- בינתיים תשתדלי לנשום אוויר ולנסות להתעלם ממה שמעצבן אותך- הכי טוב בשבילך, במיוחד בתקופה של היריון מתקדם.
    ובעניין הבעל- אולי לא הבנת את כוונותיו ואם הוא באמת התכוון השתדלי לא לקחת ללב.
    אולי ההיריון המתקדם באמצע אגוסט גרם להורמונים שלך לפרוץ החוצה - אאני מקווה שהחיזוק פה של הבנות אותך יעלה לך בחזרה את מצב הרוח

• כ"כ מבינה אותך.... מיליוני

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היא לא שווה את העצבים שלך...שהבוס ישבור תראש
  • מותק שולחת 100000000000000

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה