עדכון ואגינלי... :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בסוף המשמרת ירדתי למיון יולדות בשביל לדעת מה העניינים אצלי שם למטה...
    הצוואר 35 מ"מ ( בשבוע 26 הוא היה 47 מ"מ) אבל זה עדיין תקין. מ25 מ"מ זה כבר מאיים, אבל יש לי מחיקה 50%...
    הרופאים אמרו שזה בסדר ולא מדאיג אבל הבעיה היא שעדיין אסור לקיים יחסי מין! אוףףף!
26 תגובות
עמוד 1
  • יהיה בסדר מאמי אורך צוואר מעולה..לא נותנים לך שמירת הריון?לי זה מאוד מאוד עזר ועדיין עוזר

• בובה,

עם העבודה המטורפת שלך אולי כדאי שאם לא שמירה אז לפחות שיחוסו עלייך שם ושלא תעבדי קשה?

בכל זאת תראי באיזה שבוע את.

לגבי יחסי מין - אין מה לעשות, תאגרי אנרגיות לאחר כך
  • לא יודעת, זו הייתה בדיקה בלי לפתוח תיק או משהו, אני עובדת שם וחברה של כולם, אז נבדקתי.
    גם הבנות בעבודה מאוד מתחשבות ולא נותנות לי לעשות יותר מדי. את חושבת שצריך?
  • לא סתם החזקתי עד עכשיו ועדיין מחזיקה ברוך השם..אני ממש במצב של שכיבה במיטה קמה רק לשירותים למקלחת ולאכול אין ספק שזה לא קל אבל הכל בשביל שהקטנטנים יחזיקו כמה שיותר בפנים

• ממי צריך לבקש? מהרופאת נשים שלי? אוף אני לא סובלת אותה
  • מאמי מחיקה וצירים מוקדמים עילה לשמירה ללא ספק בכלל לכי לרופאה שלך היא צריכה לאשר לצערי זו הפרוצדורה הבעיה שאת צריכה לחכות חודש לפני שאת מגישה את הטפסים לביטוח לאומי ובמידה ומאשרים לך שמירה את מקבלת משכורת רטרו אחורה אבל תוכלי לפחות לשבת בבית לפי החוק..יש גם חופשות מחלה שאת יכולה לנצל בנתיים..מאמי אני לא הייתי לוקחת סיכון את ממש קרובה ובשבוע שלך עדיף להוריד הילוך ולשמור על הבייבי כמה שאפשר 

• מינה, אני ואת באותו שבוע, אצלי הצוואר יותר קצר מאצלך, ואני בשמירה מלפני שבוע.. לפני כן העדפתי לנצל ימי מחלה כי אני לא חושבת שאחזור לעבודה שלי...

זה לא משחק, ועדיף להוריד הילוך. אין סיכוי שלא יאשרו שמירה על דבר כזה.
    כמו שענבל אמרה- זה רק עניין של החודש המתנה הזה בלי שכר אבל אז מקבלים רטרו...
  • אין לי מושג באורך הצוואר
    אבל מקווה שתחזיקי מעמד עד שבוע 37 לפחות ואפילו יותר
  • נגיד והרופאה מאשרת לי שמירה, מה הלאה? מה עושים עם האישור?
  • את מחכה חודש ואז הולכת לביטוח לאומי להגיש את הטופס מציעה ללכת לפני כדי לקחת טפסים מביטוח לאומי שם מבקשים פרטים מסויימים שלך יש לך דף שאת צריכה למלא ודף שהמעסיק שלך ממלא את צריכה 10 תלושים אחרונים ואז את שולחת את כל הטפסים פלוס הטופס שהרופאה תיתן לך לביטוח לאומי ומחכה לתשובה מהם אבל את חייבת לפני כן להשתמש בחופשת מחלה שיש לך

• לא כ"כ הבנתי את הקטע של החודש... אני מודיעה לבוסית שלי, יושבת בבית חודש ורק אז הולכת לביטוח לאומי?
    ואני צריכה להשתמש בימי מחלה או בימי חופש?
    סליחה על כל השאלות
  • מאמי תשאלי כמה שאת רוצה זה בסדר בשביל זה אנחנו פה לעזור

• תיקון קטן-

את ממש, אבל ממש לא חייבת להשתמש בימי המחלה..
  • סבבה תודה בנות יפות שלי, נראה מה יהיה
  • ג׳ני לי לא אישרו עד שלא אשתמש בכל החופשה אולי בגלל שהיה לי הרבה ימים..

• ענבלי ממש מוזר, כי אני ביררתי ולי אמרו בביטוח לאומי שיש לי אפשרות להשתמש בימי המחלה בחודש הראשון- כדי לא להיות חודש בלי משכורת, אבל אז כמובן הם לא משלמים רטרו...

אבל אמרו לי גם שלפני בערך שנתיים יצא משהו שלא מחייב להשתמש בימי מחלה
  • מעניין באמת.. ומוזר

• מינה, הרסת אותי עם ה"עדכון ואגינלי".... ממש מונולוגים מהואגינה.....

בכל אופן, מאחלת לך המשך תקין, שמרי על עצמך!!!!

• תודה מאמי!
  • מינה, רציתי לשאול אותך... למה את עדיין עובדת לילות? את יודעת שזכותך מחודש חמישי לא לעבוד לילות?

• הפסקתי עם הלילות בשבוע 29... אחרי הצירונים שהיו לי.
    אני יודעת שהחל משבוע 20 לא עושים לילות, אבל אם את מביאה אישור מרופא נשים שאין מניעה מלעבוד לילות, אז את מבוטחת. המשכתי כי יכולתי ורציתי, בעיקר בשביל המשכורת, אבל הבעיה היא שאני לבד בלילה במחלקה. אם הייתה איתי עוד אחות/ סטודנטית, הייתי אולי ממשיכה, אבל אמרתי די... בעיקר בעלי אמר
  • הבנתי
  • מינה
    הבנות צודקות
    את חייבת שמירה
    העבודה הפיזית שאת עושה בהחלט יכולה לזרז...

לכי לרופאת נשים, שהיא תבדוק אותך
    תספרי לה על העבודה שלך
    ואז תראי מה היא תאמר לך לעשות.
    אולי כן שמירה ואולי לא שמירה
    אגב- זה לא כיף כמו שזה נשמע. אני בבית 4 חודשים והשתגעתי!

אם תצטרכי להגיש שמירה לביטוח לאומי
    נעזור לך..
    יש בנות עם הרבה ניסיון בנושא

• תודה מיכלי על התמיכה!
    ולא חשבתי שזה כייף לרגע, מיום אחד בבית אני מתחרפנת
  • זה התחיל מכאבי גב ואגן
    שלא יכלתי לזוז מהמיטה, להתכופף, לעמוד אז לא יכלתי לעבוד גם.

ואז כשהייתי בשמירה גיליתי שגם יש לי בעיות של נשימה וירידה בחמצן מזמן מאמץ פיזי קל
    כולל שטיפת כלים, קיפול כביסה, עליה וירידה של כמה מדרגות...
    אז זה בכלל הגביר את השמירה

אז הייתי בבית 4 חודשים- והשתגעתי על הספה....

• וואו 4 חודשים? ממש אפשר להתחרפן! ולהשמין...
    כל הכבוד לך ששרדת את זה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה