זועמת!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
11 תגובות
עמוד 1
  • אלה את רואה אפילו הפניה לנתן זהבי לא עבדה - אפילו הוא לא מאיים עליהם
    אין לי כבר פתרונות - כרגע פניתי גם למשטרת ישראל בדף הבית בפייסבוק
    אם רק היה לי איך להגיע לעיתונות או לחדשות הערב הייתי מגיעה
    בושה וחרפה!!!!

• אני בשוק מעיריית אופקים!
    לא יודעת איך לעכל את זה בכלל..שלבן אדם תכלס אין לאן לפנות..
    הם כאילו מעודדים אלימות ובכוח..אם היא תזמין פורץ לפתוח את המנעול ההיא גם תתבע אותה וגם תעיף לה סטירות.
    אז מה נשאר לבן אדם?
    רק לסבול ולשתוק...חרא של ממשלה בישראל!

להוסיף לפייסבוק
  • לא קראתי את הכל, אבל אני יודעת שבעיריית אשדוד לפני שכל ההפצצות התחילו אז בעופרת יצוקה, עשו בידוק בכל המיקלטים בעיר לראות שפנוי שם.
    זה שהעיריית אופקים מתנערת היא עוברת על החוק, אל תשאלו אותי איזה חוק כי אני לא יודעת, אבל אפשר לתבוע תתחת לשכנה הזאת.
  • סושי אז כל הקטע שאין עם מי לדבר..כל הסביבה מתנערת מטיפול בשכנה הבעייתית..אולי היא מחזיקה את העירייה בביצים אני לא יודעת.
    לגבי המקלטים באשדוד אני יודעת... כשגרתי אצל חמותי גם שם היו שכנים כאלה חמודים.. ונאמר לשכנים להוציא רהיטים מהמקלט..המקלט עד היום נעול.. אצל גיסי הגנן משתמש במקלט כדי לאחסן את הציוד שלו..כמובן נעול..הבית הוא בנין 3 קומות וזה בית גבס..אין שום בטיחות בשהיה במבנה כזה ..אף אחד לא אוסר כלום... כל אחד דואג לתחת היםה שלו... לא מעניין אותם האיש הקטן שמתחבא במדרגות או עומד מאחורי קיר הבטון היחיד שיש בבית-בסלון.. כי זה הכי בטיחותי.

להוסיף לפייסבוק
  • זוועה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אולי כולבוטק?
    למרות שזו לא קונספירציה לאומית...אולי גם אותם זה לא יעניין..אין מספיק רייטינג.

להוסיף לפייסבוק
  • אתם יודעים מה יעזור?????

עם אחד הרקטות תיפול ב תל אביב או בירושליים רק כך עניינים יזוזו....

בגלל כל הדברים האלו אנשים עוזבים את ארץ :מצב ביטחוני,יוקר המחיה...גזענות..אי שויון - הנה אנחנו נפרדים מזוג רביעי בשנתיים - חברים הכי טובים שלנו - נמאס להם להלחם עם תחנות הרוח ו הם עוזבים את ישראל...כל כך חבל...
  • רינקה..שלא תחשבי שזה לא עלה במוחינו

להוסיף לפייסבוק
  • אני מזמן כבר אמרתי שאם תהיה לי את האופציה לקחת את בעלי והבנות ולעוף מהמדינה המחורבנת הזאת, זה בדיוק מה שנעשה
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני יכולה רק לחלום ...בעלי הוא חוץ מזה שהוא איש צבא -הוא גם כזה פטריוט שבעיניו כל מי שעוזב ארץ הוא כאילו בוגד במדינה...בררררר....
  • נשארים פוליטיקאיים צמאיים לכסף..עוד ועוד ועוד.
    מחוררים יותר ויותר את כיסי הצעירים שמנסים לקום על הרגליים ולהקים בית בישראל.
    לעומת זאת העשירים רק מתעשרים יותר ויותר..בעוד העניים נהיים יותר ויותר עניים.
    פעם שמעתי על בחור שהתאבד כדי שלמשפחה שלו ישלמו את ביטוח החיים שלו..
    ממש דרך לגדל משפחה...
    קיצר פוליטיקאיים חרא, חרא של חוקים.
    אני מתה על ישראל ובאמת שלא בא לי לעזוב למנטליות אחרת..עם כל החוצפה והגזענות הקיימת אני מתה על ישראל.. אבל חוסר התחשבות באדם הקטן בארץ זה פשוט משהו הזוי ולא הגיוני.
    ולגבי השכנה...אני גם הייתי עושה כך ליאת..אבל הבחורה אמרה שהיא מפחדת לעלות שוב את הנושא כי העירייה התקשרו אליה וכעסו עליה שהיא מוציאה החוצה כביסה מלוכלכת של העיר כאילו היא עושה להם עוול..

להוסיף לפייסבוק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה