שאלה דחופה בנות מי נתקלה בתופעה כזו? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לילדה שלי מתקלף העור באצבעות של הידיים כלומר לא מעל האצבע אלה בפנים (ברך הזה שאנו מקלידים איתו במקלדת) יש לציין בשתי הידיים ובכול האצבעות אותה התופעה זה כבר נראה נורא מפחיד ממש קילופים גדולים של עור..ללכת לרופא עם זה? מי נתקלה בזה?

5 תגובות
עמוד 1
  • ברור שללכת לרופא עור מאמוש, אני מאמינה שזה כלום אבל את בטח תרצי תשובה מקצועית ...

• אולי היא נגעה באיזה חומר מסוכן? הייתה לה גישה לאמיטון/ אקונומיקה וכד'? גשי לרופא עור בהקדם, את יכולה גם להתייעץ בכוכבית 2700 אם את בכללית
  • כשהייתי קטנה גם לי היה את זה. אמרו שזו אלרגיה למשהו. נתנו לי קרם מיוחד לידיים והכל עבר. תקחי אותה לרופא!
  • לא היא לא נגע אצלי באקונומיקה או דברים מסוכנים אין מצב אני איתה 24 שעות.. חברה שלי אמרה שלבן שלה בגיל כזה גם היה ככה והרופא לא נתן לו כלום ואמר שזה העור מתחלף..אני הייתי בשוק טוטאלי מה זה עור מתחלף? טוב מחר נלך לרופאה שלה דחוף..

• רופא עור.

לכי תדעי מה זה
    אולי זה שטות
    ואולי זה משהו שצריך למרוח משהונ רפואי...

הכי טוב- רופא....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה