פשושה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי יש תופעה שנקראת היפר פרולקטינומה חוסר איזון של פרולקטין בגוף הפרולקטין בין השאר אחראי על ייצור חלב אם ... בהנחה והפרולקטין גבוהה זו סיבה חד משמעית לקושי או עיקוב בקליטה להריון זה משבש את הביוץ תעשי בדיקת דם לוודא כי רמת הפרולקטין שלך תקינה ואם זה גבוה הטיפול בפרולקטינומה הינו טיפול פשוט ביותר ב ה צ ל ח ה ! אם יש לך שאלות אשמח לעזור
10 תגובות
עמוד 1
  • תודה על המידע
    דר' ישי עבר על התוצאות של הפרופיל ההורמונלי מיום 3 למחזור, נעשו ב24 ליולי השנה (לפני חודש בדיוק) ואמר שהפרולקטין תקין.
    האם הפרולקטין יכול לקפוץ תוך חודש ולשבש את המחזור?
    אף פעם לא הייתה לי בעיה עם הפרולקטין...
    והזוי מזה, כל הפרופיל יצא תקין, כולל FSH שאצלי כבר הגיע לגבהים של כמעט 18 שלא נדע....
    מוזר נכון?
    התחלתי דיקור סיני שבוע אחרי הפרופיל ההורמונלי הזה (רק היום בדקתי תוצאות, לא יודעת מה נסגר איתי) ומאחר לי המחזור - מיום חמישי עד היום.
    בקיצר, מה נסגר עם הגוף שלי???
    בדיקת הריון שעשיתי בשבת בבוקר יצאה שלילית,
    אם לא יגיע המחזור עד סופשבוע אני אחזור על הבדיקה
  • תראי לפי מה שאת מתארת יש לי כמה דברים להגיד קודם כל תעשי שוב בדיקת דם אם עדיין מאחר ....הלוואי ויצא חיובי ....
    בהנחה ויוצא שלילי תעשי שוב פרופיל הורמונאלי אני גם הייתי ממליצה לבדוק את בלוטת התריס
     אני לא יודעת מה קרה איתך לפני ההפסקה הזרעות ?? הפריות ??? ואם ישנה בעייה ידועה?? לפעמים לוקח לגוף זמן להבין מה קורה איתו אחרי סבבים של טיפולים והורמונים אני ממש גאה בך על ההחלטה לנשום שנייה ולנסות משהו קצת אחר האם את מקבלת פורמולה מהמדקר ואם כן איזו פורמולה ???  
  • היי,
    איזו מקסימה את...תודה על היחס...
    אני מחכה לסופשבוע (כמה שאוכל למשוך ובהנחה שהמחזור לא יגיע- בינתיים אין לו זכר בכלל, אין הפרשות, אין כלום) ואז אעשה בדיקה שוב.
    בלוטת התריס שלי כבר שנים בבעיות ואני נוטלת טיפול תרופתי.
    בבדיקה לפני חודש יצא שהבלוטה מאוזנת - כך רשם לי הערב דר' ישי
    פורמולה מהמדקר- הוא אמר לי בשבוע שעבר שאעדכן אותו ביום חמישי ששי שלא קיבלתי ואני בהריון ואז ירשום לי צמחים. עדכנתי אותו שלא קיבלתי ובינתיים אני גם לא בהריון לפי הבדיקה הביתית, אז הוא אמר שנמתין שבוע נוסף. (ובינתיים אין דיקורים, פשוט ממתינה)
    לפני ההפסקה- עברתי הפריות, עם FSH גבוה כמו שלי בכלל לא נתנו צאנס להזרעות, ולא תאמיני- בפרופיל ההורמונלי שעשיתי לפני חודש בזמן ההפסקה מהטיפולים יצא שהFSH ירד מ15 ל7.9 והוא תקין עכשיו.
    אני מרגישה שאני הוזה
    איך הכל נהיה תקין? הבלוטה? הFSH? הכל?..... ומאחר? לי? המחזור?ואני רגועה??? זה הכי מוזר
  • אז מה שנותר לי להגיד לך קצת אופטימיות זהירה כמו שאני אומרת ואולי מצפה לך הפתעה ..... יום שבת עשית בדיקה זה לא בדיוק היה איחור אז כל הכבוד לך שאת ממתינה כל כך הרבה זמן לבדיקה הבאה אני לא יודעת אם הייתה לי הסבלנות ....מחזיקה לך אצבעות חזק חזק בהצלחה  
  • אפשר לשחרר אצבעות.......קיבלתי.
    אני בסדר......
    נתחיל מחדש....
    העיקר שהבדיקות תקין- רק זה מבחינתי נס,
    את הנס של ההריון נעשה בקרוב
  • אמן אמן אמן....אם השחלות בסדר והבדיקות בסדר,
    אין שום סיבה בעולם לא להצליח טיבעי, או אולי אפילו הזרעות
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אז יקירה תעשי ביום השלישי שוב פרופיל הורמונלי לבדוק את נושא הפרולקטין כל הכבוד על הגישה ....
  • פשושה, כל הכבוד על הגישה!!!
    העיקר שהבדיקה יצאה תקינה...
    הלוואי והחודש תקבלי בשורות טובות!!!

חודש חדש התחלה חדשה... והכל באנרגיות חיוביות...

• תודה בנות,
    התור שלי לרופא פוריות יוצא בשבוע של הביוץ כך שגם החודש אני מפספסת טיפול,
    אבל אני מתכוונת להתעקש על מעקב זקיקים - לפחות זה!
    לפעמים אני לא מאמינה מה צריך לעבור וכמה זמן יקר מתבזבז עד שמשיגים את המטרה הקדושה הזו!
  • פשושה, אני מסכימה איתך...
    גם אנחנו בזבזנו שנה עם רופא נשים שלא בדק וסתם נתן לי הורמונים על סמך השערה....

אבל אני באמת מאמינה שהכל זה מלמעלה וכל דבר קורה בזמן שלו....

הלוואי ועוד חודש יעבור ותקבלי תשובה חיובית!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה