שלום לכולן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    מזמן מזמן לא הייתי כאן ...
    רוצה לשתף אתכן - אני בהריון! שבוע חמישי עוד אין דופק.
    נכנסתי להריון ממש בפוקס ללא כל טיפול (הרופא היה בשוק!!!)וממש לפני שבעלי טס לשלושה שבועות.
    אני לוקחת מידי יום קלקסן ואספירין ופוחדת מהפלה (היו לי שלוש הפלות). יש עוד מישהי כאן שלוקחת קלקסן ואספירין? חייבת תמיכה ממש לחוצה.
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה יופי לשמוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    הריון טבעי!!!!!!!!!!!!!!!!
    אפשר לשאול מה הבעיה אצלכם ולמה עשית טיפולים??
    לגבי ההפלות- עברת בדיקות שהסבירו מדוע זה קרה?
    אני באופן אישי לא לוקחת את התרופות שציינת,
    אבל מקווה שתהיי אופטימית ורגועה - זו לא סתם אמירה, בזמן רוגע משתחררים הורמונים ע"י המוח שהם חיוניים לתהליך לפוריות ובכלל. כשלחוצים- ההורמונים האלו לא משתחררים.
    תשתי הרבה הרבה מים,
    ובעיקר תאמיני.
    הנה כנגד כל הסיכויים - הרופא בשוק לפי מה שאת אומרת - בדרך הטבע זה קרה!!!!
    מרגש מאד ונשמע כמו התחלה טובה!!
    אל תדאגי, בעלך יחזור וכבר תהיי בהריון "מתקדם" אחרי שראית דופק בע"ה!!!
  • מזל טוב אילנה!!!!!
    אני מניחה שאם את בפורום הזה, אז עברת תהליך כדי להכנס להריון....
    מאחלת לך שהפעם ההריון ייקלט ושיהיו לך 8 חודשים ארוכים ותקינים!!!!!
  • היי בנות ותודה על התגובות.
    יש לי שחלות פוליציסטיות ואכן היינו בטיפולים וכן גם בבבירורים לגבי הפלות חוזרות (יש לי קרשתיות יתר).
    למרבה הפלא נכנסתי להריון ספונטני ללא כל טיפול - זה קרה בחופש שלי כך שאני מסכימה עם העניין של הרוגע כפי שציינתן.
    עכשיו אני מזריקה כל יום קלקסן ונוטלת כל יום אספירין. קיוויתי שיש עוד מישהי במצב שלי כאן או שהייתה במצבי וכבר ילדה.
    יש לי בבית ילדה בת 4.5 שלהריון איתה נכנסתי עם אאיקקלומין אבל אז עוד לא ידעו שיש לי בעיה של קרשתיות.
  • לקחתי את האספרין רק בהתחלה
    ולמרות שהרופא המליץ להמשיך...הפסקתי על דעת עצמי..
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• תודה
  • מזל טוב

• מזל‏ ‏ טוב‏!‏!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה