היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק רציתי לשתף אתכן בהתרגשות שלי כי היום בערב אנחנו מתחילים קורס הכנה ללידה
15 תגובות
עמוד 1
איזה כיף! אני ובעלי מאוד נהנינו (היו זוגות ממש חמודים שם) ולקחנו משם כמה טיפים [URL=http://www.glittergraphictext.com]
איזה כיףףףףףף וואי מאמי מתי מתחילים? זה לא מוקדם עכשיו בשבילך?? גם אני ממש רוצההה בהצלחה מאמי תהנוווו !!!
איזה כיף! מתרגשת בשבילך! ספרי חוויות... גם אני בדיוק מתכניינת לגבי קורסים. לקחת.קורס פרטי או דרך קופת חולים? תהנו ולא לשכוח נשימות!
איזה צירוף מקרים.... גם אנחנו מתחילים היום קורס!!! בהצלחה לנו
תודה בנות,
אודליה - היו כמה אופציות ויכולתי להתחיל יותר מאוחר, פשוט העניין הוא שמבחינת הימים שהם הציעו התאים לנו בימי שלישי וזה היה התאריך היחיד להתחיל. חוץ מזה יש גם חגים אחר כך...
וכן, זה קורס דרך קופת חולים. 6 מפגשים של שעתיים בעלות של 450 ש"ח.
איזה כיףףףףף תהנו...
זוכרת את הקורס הכנה שעשיתי...אנחנו דוסים, אז חלק עשיתי לבד (עם נשים אחרות) וחלק רק אני והוא והמדריכה, היא גם היתה דולה שלי בשתי הלידות....היה שווה ביותר .....זה היה לפני ....9 שנים.....מלא זמן...
שיהיה בהצלחה. תהני בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
איזה חלקים עשית לבד? מענייןנאם לדוסים חלק מהקורס לא יהיה רלוונטי...
תהני מאמי
וואי איזה כיףףףף... תהנו...
איזה כיף בובה תהנווו
מותק שלי...
תודה בובית!!!
איזה מרגש.... בהצלחה
תהנו לכם היום, איזה כיף לכם!!! אני בהחלט נהניתי בקורס הזה וזה תרם לי מאד ואישית- אותי זה הרגיע!