היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חחחח מאמי גם אני פוחדת מג'וקים ממש ואני מזה מבינה בעעעעעעעעעעעעעע שאלה יהיו הצרות לך בחיים
תחזרי הביתה כנסי למיטה תזמיני לך תוכניות בטלויזיה תאכלי צהריים תתפנקי באמבט נעים שימי מוזיקה מרגיעה זה גם טוב לעוברית צאי עם אמא שלך לקפה
לא טוב להיות עצבני בהיריון בטח לא מדברים זניחים
יום טובבבבבב
וואי נשמהההההההההההה תאמיני לי שאני מבינה אותך!!! אני לא סובלת גוקים!!! איך שהשמש שוקעת אני סוגרת את החלונות במיוחד אם בעלי לא בבית! יש לי פוביה רצינית מהם... בהחלא לא נעים מה שעברת! עוד על הבוקר! לפחות אם הם הפוכים אז הם לא יכולים לזוז. אני לא רוצה לספר לך מה היה אצלנו עם גוקים לפני כמה חודשים את לא תשני בליחה מרוב סיוטים!
קרעת אותי עם הג'וק - אני על הריצפה!!! "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אוי בובה,
באמת בוקר קצת מרגיז.
אני לא יודעת מי אוהב את הדברים המגעילים האלה שנקראים ג'וקים ומי מסוגלת להתמודד איתם, כי אני גם לא! לא עם חי ולא עם מת! זוועה!!!!!!
מקווה שתצליחו להתמודד עם זה עד שבעלך יגיע
מה שנקרא כפרת עוונות בעז"ה מעכשו יהיה מקסים!!!
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לצערי גם אצלנו אחרי תקופה לא ארוכה מאז נעשה הריסוס הגיעו כמה מעופפים חומים ומכוערים שהצליחו לחדור הביתה אך לא שרדו על הקרקע ונשארו הפוכים ומגעילים על הריצפה- זה באמת לא נעים- אבל לוקחים נעל ודופקים על הגועל, מוודאים הריגה, לוקחים נייר סופג מקרבים את היד לכיוון הייצור הדוחה כאשר הראש שלנו מוטה הצידה- וכך מצטמצם הגועל שבפינוי הזוועה. לאחר מכן להכניס את הנאסף לשקית, לקשור אותה היטב ולזרוק אותה עמוק בפח כדי למנוע פגישה חוזרת
לומר את האמת לפני שקראתי את ההודעה ציפיתי למשהו ממש גרוע עכשיו אני מרגישה הקלה... מזל שזה דברים כאלו שמטרידים אותך........
לקום בבוקר לפני שתיכננת מבאס בטירוף- מסכימה איתך... ועוד מה, ללכת עשות משהו ולא סתם לקום. לא נורא מאמי- חד פעמי. לכי לישון יום מוקדם....
לגבי הג'וק- בעעעעע... אני לא כלכך מפחדת להרוג אבל להרים יש לי בעיה.. אז אני פשוט משאירה אותם מתים עד שבעלי מרים לפח...
זה מזכיר לי שפעם אחת נכנס לנו דבור לבית הקטן שלנו והתחיל להסתובב עם הזמזום הנוראי שלו וברחתי ממנו לחדר שינה וטרקתי את הדלת- אבל שכחתי שאצלנו זה לא אטום, יש חלון כזה בין הסלון לחדר שינה, אז הוא נכנס משם. אז ברחתי שוב לסלון! בעלי לא היה יכול לבוא, התקשרתי לחבר שלו שעבוד בסביבה וגם הוא לא היה יכול לבוא התחלתי לבכות- לאן יש לי לברוח???? כשהוא נכנס לשירוקלחת- סגרתי אחריו את הדלת ו4 שעות התאפקתי לשירותים!!!!! (הייתי בהריון כן?) זה היה סיוט
מיכל- חבל שלא ריססת תחת הדלתות- כך היה סיכוי שהוא היה מת מזה- לא נוח להתאפק 4 שעות בזמן היריון, במיוחד בשלבים מסויימים שלו....