היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא יודעת אם כרגע זה המצב האידיאלי לקנות בית... אבל לנו אין כל כך ברירה אנחנו גרים בשכירות, רוב הרהיטים הם של בעלת הדירה, ופשוט כבר נמאס פה וצפוף...
בקיצור, ראינו בית, עם גינה יפה וגדולה (זה החלום של בעלי)... מאוד נחמד וגם די עונה על הקריטריונים שלנו מבחינת מחיר
העניין הוא שכל חדרי השינה ממוקמים בקומה העליונה (2 קומות לבית) השאלה, עם ילדים קטנים, עד כמה זה בעייתי?
אני לא חוששת מהמדרגות. יש היום המון דרכים לאבטח את הקטנטנים, אבל די מטריד אותי העניין של החדרים...
עניין נוסף הוא המיקום של הבית... מדובר במתחם די טוב של בתים, אבל האיזור הקצת יותר מרוחק קצת פחות נחמד... מבחינת המיקום הספציפי של הבית, אין לנו בכלל גישה "לאיזורים הפחות טובים"... חשוב לי לציין שיש המון פרטיות לבית והמון שקט בסביבה...
אשמח מאוד לשמוע את דעתכן לגבי שני אלו... (חדרי שינה ואיזור) תודה "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
11 תגובות
עמוד 1
באיזה שכונה הבית? בשכונה של דוויד המלך? (יש שם בתים חדשיןם יחסית עם מרפסות גדולות) אם זה באיזור ההוא לא הייתי מתלבטת, זה איזור טוב, למרות שבקרת השכונה יש איזורים ישנים ופחות טובים. לגבי החדרים, זה נראה לי מעייף כל הזמן לעלות במדרגות בגלל כל פיפס שצריך לקחת מהחדר. זה טוב לגזרה
אני הייתי הולכת על זה
שיר, את מדברת על קריית גת נכון?
תסתקלו על עוד ביתים. תבדקו באזורים אחרים. תעשו השוואות ואז תחליטו
אם זאת מציאה היית הולכת על זה.. כל חיי כמעט גרתי בבית פרטי שחדרי השינה היו בקומה שנייה ואני לא רואה שום בעיה בזה
] ]
הוריםש לי גרים בבית פרטי בשער דרום, בית 2 קומות והחדר שלי ושל אחותי היה ממוקם בקומה שנייה. לי די הפריע כל פעם לעלות במדרגות, לעלות-לרדת, לעלות-לרדת... אז החלטתי שאם בעזרת השם נקנה בית פרטי אני ארחיב אותי לרוחב ולא לגובה
אם זאת מציאה ויש לכם את האופציה לקנות הייתי הולכת על זה. אנחנו קנינו את הדירה שלנו לפני שלוש וחצי שנים. אנחנו גרים ברב קומות ואני ממש לא אוהבת את זה אבל אני אומרת תודה שקנינו כי אם היינו מחכים עוד שנה לא היינו יכולים לקנות כבר. המחירים עלו בצורה מטורפת. היום אני יכולה למכור את הבית ב-300 אלף שקל יותר ממה שקניתי אותו בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
גם אני גרה בבית שחדרי השינה ממוקמים למעלה! אין שום בעיה עם זה ואם להגיד את האמת אני דווקא מאוד מרוצה מעניין החלוקה הברורה הזו. כך החדרים בפרט והקומה העליונה בפרט נשארים תמיד נקיים ומסודרים , כי את רוב שעות היום הילדים מבלים בקומה התחתונה שהיא גם קומת הכניסה שלנו. גם את חדר המשחקים מיקמתי בממ"ד בקומת הכניסה.
החסרון היחידי מבחינתי זה העלייה במדרגות, שזה מתיש אותי. מלבד זה, אני חושבת שהייתי קונה את הבית. אם אתם רוחקים ממקומות , תמיד ניתן להשתמש בתחבורה ציבורית או רכב אם יש לכם. ובמדרגות לשים את השער מעץ. אני השתמשתי בו המון. הורדתי אותו רק לפני שנה וחצי.
שיהיה בהצלחה, עדכני מה החלטתם.
רגע...ברוב בתים בפרטים שאינם במפלס אחד זאת החלוקה..מטבח/סלון/ממד למטה כל החדרים למלה נכון?