הפרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    הלכתי לשירותים וראיתי גוש של הפרשה צהבהב כזה מזה יכול להיות?
14 תגובות
עמוד 1
  • את לפני ביוץ או אחרי? לפני כמה זמן היתה הוסת? תני קצת פרטים כדי שנוכל לעזור:)
    רעות
  • קיבלתי ב12.8 אז ניראה לי שאני אחרי הביוץ
  • למה נראה לך שאת אחרי ביוץ ? לפי מה נראה לך
    יתכן שאת עכשיו מצויה בביוץ ומכן ההפרשות
    כל כמה זמן המחזור שלך ?
  • שאלתי פה מתי הביוץ שלי אמרתי שקיבלתי ב12.8 אז אמרו לי שהביוץ יתרחש כנראה ב20,21 אז קישרתי את זה שכבר ניגמר הביוץ.
    חודש שעבר קיבלתי ב15 זה יצא שקיבלתי אחרי 29 יום.
    קצת היסתבכתי.
    היה לי בעיה של ביוץ אז אני לא יודעת אן בייצתי כי לא לקחתי כדורים החודש הזה
  • הביוץ מופיע כשבועיים לפני המחזור הבא !
    אם המחזור שלך כל 29 היום הרי שהביוץ שלך מופיע ביום ה 15 למחזור
    כלומר הביוץ שלך אמור להתרחש סביב ה 26 לחודש אוגוסט.
    שוב...את אמורה לספור 29 יום מאז היום הראשון שהיה לך דימום ואז ללכת שבועיים אחורה וזה הביוץ המשוער !
  • כמה ימים אני צריכה לספור מהיום של המחזור?
    אם המחזור לא סדיר אז זה מבלבל
  • קחי את המחזור הכי קצר שהיה לך בחודשים האחרונים ותורידי ממנו 14.
    קחי את המחזור הכי ארוך שהיה לך בחודשים האחרונים - וגם ממנו תורידי 14.
    סביר להניח שהביוץ היה בטווח הזה שקיבלת.
    למשל אם המחזור הקצר שלך הוא 28, והארוך - 32, אז טווח הימים לביוץ הוא 14-18. היתי מוסיפה לזה עוד כמה ימים לפני ואחרי, ליתר ביטחון
    אבל זה לא מדע מדויק כמובן... תנסי אולי להעזר בערכות ביוץ ביתיות בחודש הבא.
    בהצלחה!!
  • ענת ענתה לך ממש נכון
    אם לא מדויק נהוג לעשות ממוצע של כל המחזורים
    ולהוריד שבועיים מהמועד בו את צריכה לקבל וזה הביוץ המשוער
    כמו שענת ציינה זה לא מדויק ולכן רצוי לקחת טווח של כמה ימים אחרי ולפני
    ובכלל רצוי לקיים כל החודש יחסי מין לפחות בתדירות 3-4 ימים בשבוע - על מנת לכסות את כל טווח הימים כי קיים גם ביוץ מאוחר ומוקדם.
    אני אישית לא משתמשת בערכות ולא מקפידה מאוד על הספירה או להתבונן בהפרשות כל הזמן ...אני מקפידה על חגיגה כל החודש
  • האמת שדי היתייאשתי אני יהיה איתכם אמיתית
    כל היום לדעת אם אני מבייצת אן לא די זה מתסכל כבר כל היום להיתעסק בזה
  • היי אורית,
    אני רוצה להוסיף משהו לדברים שכבר אמרו והסבירו:
    הלחץ לא עוזר ולא תורם וגם היאוש!!! את חייבת להיות רגועה בשביל שזה יצליח!!
    כמה זמן אתם מנסים? כל כמה זמן המחזור? סדיר או לא? עשית בדיקות כמו פרופיל הורמונלי, מעקב זקיקים, אולטרא סאונד אגן קטן, משהו??
    אל תחשבי על זה יותר מדי, את צריכה לעשות סקס בשביל הכיף ולא בגלל שאת במירוץ לתינוק!!
    זה סתם הופך את כל הסיפור למכני ואנחנו לא מכונות!! אנחנו בני אדם וכשזה יצטרך לקרות זה יקרה
  • ממש לא נראה לי שאת אחרי ביוץ:)

לפי החישוב שלי הביוץ שלך אמור להתרחש עוד 3 ימים...בסביבות ה26 כמו שאמרו לך הבנות!!!

אז לעבודה

מה
  • חמודה לפי החישוב את אמורה להיות בביוץ

• היי אנחנו מנסים 10 חודשים המחזור שלי לא סדיר , עשיתי כמה בדיקות הרופא ראה שאני לא מבייצת אז נתן לי אקמולין ואז הגוף בייץ המשכנו לנסות ולא ניקלט אז הרופא העלה תמינון ל2 ביום במשך 5 ימים שוב לא ניקלט ואז הוא נתן לי זריקה, ושוב לא ניקלטת.
    כרגע אני ממתינה לתור לרופא אז כל עניין מתי אני מבייצת ומתי לא די מבלבל אותי אז הפסקתי לחשב.
    יהיה בסדר בנות תודה על הייעוץ
  • אני לא מבינה משהו,
    איך זה שהרופא שלך נתן לך איקקלומין בלי מעקב זקיקים??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה