אוףףףףף זה לא קורה לי אוףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד שעברתי כבר את כול הדרך וב31 לחודש יש לי טור לרופא לקבלת מרשמים נוכחתי לדעת אחרי הרבה חישובים וחושבים עם בעלי שפשוט לא נוכל לעמוד בעלות כול הזריקות שזה לפחות 800 שח להוציא בבת אחת (ויש לי פלטינום ולא שזה עוזר)..אוףףףף מה עכשו פשוט לוותר בנתיים? חבל לי על חצי שנה של ריצות ואסיפת מסמכים אוףףףףף..ולמה ניתקלנו למצב כזה? כי אני בחופש שבועיים מהעבודה כול המחלקה שלי בחופש ומשלמים מינימום עד 4 ימיי חופשה בכול שבוע שזה כלום..וגם חודש הבא יהיה אותו דבר כי אצלינו החודש בעבודה מתחיל ב23 לחודש ומסתיים ב23 ..אוףף מקווה לנס מלמעלה רק זה מה שיעזור לי עכשו..

3 תגובות
עמוד 1
  • איזה זריקות את צריכה מאמי? יש לי מנוגון לתת לך אם את רוצה
  • יש מצב להלוואה מההורים?
    אולי תוכלי לקבל חלק מהתרופות מבנות שסיימו את הטיפול ונשאר להן,
    בנוסף יש פה מישהי שאוספת ומוסרת תרפות בחינם...אולי זה יכול לעזור
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית זה רק החודשיים הקרובים עד נובמבר לחוצים כי גם יש 3 ימי הולדת בספטמבר לי לבעלי ולקטנה.. זה לא קשור ללתחזק עוד תינוק זה לא בעיה בכלל כי יש לנו הכול כבר..לי לא אישרו את ההלוואה בעבודה שלי ואין לנו בנק לכחת הלוואה..טוב ניראה איך אני יסתדר..אני עדיין לא יודעת איזה תרופות יצתרך..כאשר אקבל את המרשמים אני ירשום פה ועם יהיה למישהי משהו אשמח מאוד לקבל (אין לנו רכב ואני מאופקים) אז עם אותה מישהי תוכל לשלוח לי בדואר את הזריקות (כמובן עם קרח בפנים) אשמח מאוד..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה