חדשה ישנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולכם שמי ענת הייתי משתמשת בפורופ לפני כ3 שנים
    בהריון השני שלי למעשה אני בחודשים האחרונים קוראת בפורום ויודעת את המתרחש אבלללל לא מגיבה
    שכחתי לספר שבתקופה האחרונה הייתי בשמירת הריון בבית וכעט ב"ה אני אחרי לידה עם נסיכה מדהימה.
    מה שעכיו גרם לי כן להיכנס ולהשתתף זה פתאום הלבד הילדים שלי איתי בבית אבל בכל זאת מרגישה לבד הבעל המדהים בעבודה עד מאוחר כולם בחופש מנסים להעשיק את הילדים שלהם (ולא נעים לבוא ליולדת עם כל החבורה)אז החלתתי שכאן זה המקום של עידדוד ותיכה מקווה להיות פעילה יותר ולמצוא מעט חברה
    תודה לכל מי שקוראת ושהיה המשך יןם קסום
7 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה השבה,‏ ומזל ‏-‏ טוב להולדת הנסיכה
  • ברוכה השבה והמון מזל טוב לרגל הלידה

• מזל טוב!!!
    מתי ילדת?
    גם ל קצת היה שונה ומוזר אחרי הלידה- הראשונה והשנייה גם יחד. אחרי הלידה השנייה נאלצתי לשנות סדרים בבית כדי שיתאימו גם למלכה הקטנה שיצרתי וגם למשפחה הקיימת. נאלצתי להתמודד רוב היום בעצמי עם השינוי החדש- כי בעלי חוזר בערב מהעבודה.
    אני מאחלת לך התמודדות קלה עם הקשיים שאת מתארת ושהדברים יסתדרו במהרה!

• ברוכה השבה

וכן, פה זה המקום לעידוד ותמיכה

• מתי ילדת?

איך היה השם משתמש הקודם שלך

• ברוכה השבה מאמי

• תודה בנות על העידוד אני ממש זקוקה לו

ולילך ומי שהיתעניינה ילדתי לפני שלושה שבועות 2/8/11 לידה שלישית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה