מוצצי מאמ- מישהי שמעה על זה שצריך להחזיר אותם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבא שלי אמר לי בחצאי מילים שהוא ראה בעיתון שילד נחנק ממוצץ מאמ
    והחברה מבקשת לבוא להחזיר אותם..

מישהי שמעה על זה משהו?

9 תגובות
עמוד 1

• הילדים שלי משתמשים במוצצי אוונט- לשמחתי.
    לא שמעתי על המקרה- אבל אני מקווה שלא נגרם נזק לילד.

• איך אפשר להחנק ממוצץ????[/

[
  • אני משתמשת בבקבוקי מאמ אבל במוצצי אוונט
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • היה לנו מוצצי מאמ כשדיאנה רק נולדה ואכן כן אפשרי להיחנק עם המוצץ הזה הם נוראה גדולים ומפעם ראשונה שניסיתי לתת לדיאנה אותו זה כיסה לה את כול האף ישר זרקתי אותם.. ולבלוע ולהיחנק עם מוצץ גם אפשרי דיאנה כימעט ניחנקה לי עם מוצץ גומי הרגיל הכניסה את כולו לפה והתקשתה להוציא בחזרה מזל ששמתי לב בזמן הילדה כבר נהיית לי אדומה..

• אני גם גיליתי את זה אתמול! הייתי פשוט בהלם מוחלט! מסתבר שהייתה כתבה השבוע בעיתון שהמוצץ החדש שלהם "מאם פרפקט"6+ התפרק לילד בפה ואמא שלו הצילה אותו מחנק. עוד היה רשום שהם מורידים אותו מהמדפים וכל מי שקנתה מתבקשת להחזיר אותו לחנות שממנה רכשה ולקבל במקום שני מוצצים אחרים של מאמם.
    הילדה שלי משתמשת רק בסוג הזה ויש לי 6 מוצצים כאלה! כמובן שאיך שקראתי את הכתבה המזעזעת שלפתי לה אותו מהפה ונתתי לי מוצץ אחר.

הם פשוט חצופים! אני לא מבינה איך לא יצאה ידיעה יותר נרחבת בנושא? זה סכנת חיים ממש, כנראה לא לומדים פה מפרשת רמדיה...
  • הם כתבו הודעה בדף הפייסבוק שלהם והזהירו וביקשו
    לבוא להחזיר אותם 

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אז מדובר רק במוצצים של 6+? כי לי יש את ה 3+ ואני ממש מרוצה תמרי אוהבת אותם....
    מה לעשות?

• זה רק סוג אחד הפרפקט ורק 6 פלוס,
    אבל מי שעדיין לא התחילה להשתמש אז נראה לי שהייתי בוחרת מוצץ אחר
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה