תופעות של תחילת הריון?... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,
    כמה שאלות של מתחילות....
    אני על סף איחור במחזור (הוא לא הכי סדיר בעולם אצלי). החודש, בשונה מחודשים קודמים, החזה שלי לא כואב ולא רגיש בכלל!!!... וזה מוזר לכשעצמו, כי בד"כ הוא מאוד רגיש כשבוע לפני מחזור. יש סיכוי שזה תחילת הריון?.. בדר"כ זה הפוך עד כמה שידוע לי...
    ויש לי גם הפרשות לבנות קרמיות כאלה, ותחושה של הרבה רוק בפה, כל הזמן יש לי דחף לבלוע. אבל אני פוחדת שזה פסיכולוגי..
    יש מצב שזה נשמע כמו תחילת הריון?..
14 תגובות
עמוד 1
  • תחכי לאיחור של המחזור לפחות של יום...
    מתי את אמורה לקבל??
    שהיה בהצלחה!!
  • הי טליה,
    תודה, יקירתי.
    היום אני ביום ה-32, ובחודשים האחרונים המחזור היה בין 32 ל-35 יום.. אז לא רציתי לעשות בינתיים בדיקה כי בטח עוד נורא מוקדם, לא?..
  • אם את ממש אבל ממש מסוקרנת (איך אפשר שלא כולנו עברנו את זה
  • הי:)
    זהו, זאת בדיוק הנקודה - לא רוצה להתאכזב מבדיקה שנעשתה מוקדם מדי.. ולחכות בסבלנות זו אחת המשימות הכי קשות, לאור המצב!!
    אבל לגבי ה'שקט' בשדיים, ששונה מבד"כ -האם מישהי נתקלה בתופעה כזאת בתחילת הריון?..
  • לדעתי עדיף לחכות עוד כמה ימים לפני שאת מבצעת את הבדיקה בהצלחהההה

• אוףףף, אפשר להתחרפן מחוסר הידיעה וחוסר הודאות האלה
  • נכון את צודקת זה באמת מחרפן- הציפיה הזו ...
    אבל ככה זה בכל משך ההריון
    אז זה מכין אותך חחחח

אני מסכימה עם ג'ני
    אם את ממש סקרנית
    תבדקי אאבל אל תתאכזבי אם עדיין זה יהיה שלילי כי זה תלוי בביוץ... (וגם ככה את אומרת שהמחזורים שלך לא סדירים על היום)

לגבי האי רגישות בשדיים- באמת זה בבד"כ הפפוך
    אבל כל אחת והתופעות שלה או האי תופעות שלה.

• זאת המשמה הכי קשה כמו שאת יודעת "ל ח כ ו ת"
    אבל לדעתי תהיי סבלנית

מחזיקה לך שהמכשפה האדומה

• היי אני בדעה של ג'ני....
    לגבי התופעות... אני לפני כל מחזור היו לי תופעות של הריון... כאבים בחזה,כאבי בטן
  • הי ענת..
    אני בדיוק במצב שלך, האמת שאצלי כן יש רגישות דווקא בחזה וזה מלווה בבחילות וסחרחורות.. אז אני מחזיקה לך אצבעות ונחכה לנו לתשובה.. נקווה שחיובית...
  • קניתי היום בדיקה, שמתי אותה בצד, ועכשיו אני מנסה להתעלם מקיומה...
    תודה לכל הבנות המגיבות, אתן צודקות מהכל, אבל ההמתנה, ההמתנה הזאת!... טוב נו, אני לא צריכה להסביר לכן
    הודיה, אני לשתינו, ולכל הבנות במצבנו, ממש מתאים לי כבר להתקדם משלב החפירות של 'האם אני בהריון' לשלב מתקדם יותר
  • שיהיה בהצלחה והלוואי שתקבלי את התשובה המיוחלת!!!

ואני האמת לא הרגשתי ועדיין לא ממש מרגישה שום תופעה של הריון ורק בימים האחרונים ממש (שבוע וחצי אחרי הבדיקה) התחילה לי רגישות בחזה.. עד עכשיו לא היה שום דבר מיוחד...
  • נורא קשה לחכות, נכון??
    אני הכרחתי את עצמי לחכות שבוע לפני שעשיתי את הבדיקה, אחרי כמה חודשים שעשיתי בדיקות וכל הזמן התאכזבתי. אבל המתח.. והציפיה.. זה יכול ממש לטרף אותך!

תחכי עוד כמה ימים, רק שתהיי בטוחה. מחזיקה לך אצבעות!

משחקי סוניק: http://www.xn--9dbiuc7a.co.il/
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
  • סוניקבומי, אני מבינה שהסבלנות השתלמה לך, נכון?.... בהצלחה!!
    הבוקר התאפקתי, גאה בעצמי... זה היום ה-33... נראה מה יבוא קודם - מחזור, או קץ לסבלנות שלי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה