מפלצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתחילת החודש באמת הרגשתי שהחודש זה הולך לקרות...
    (אנחנו מנסים 3 חודשים)
    לפני שבוע וחצי היו לי מלא בחילות ומצבי רוח מעצבנים, כל דבר עשה לי רע...
    הייתי בטוחה שאני בהריון...
    המחזור שלי לא מי יודע מה סדיר, יומיים לכאן או לכאן... ומאתמול יש לי ממש כאבי מחזור... אז לא נראה לי שהלך החודש...
    ממש מבאס, הייתי כל כך בטוחה...
    ובעלי, הוא מותק! אבל הוא לא באמת מבין...
4 תגובות
עמוד 1
  • היי
    המלצה שלי אליך ....אל תצפי כל כך .....גודל האכזבה הוא כגודל הציפיה
    כל התופעות שאנחנו מרגישות לפעמים הן פסיכולוגיות ונוצרות מהרצון שלנו להיות בהריון והמחשבה וכל התופעות והציפיה מכניסים אותנו ללחץ וגורמים לנו נזק ואכזבה.
    אני מציעה לך לנסות להרפות מזה לא לחשוב על זה לעיתים קרובות או לפחות להשתדל....לא לחפש את התופעות כי את תמצאי אותם הן יבואו בעקבות החיפושים שלך.... תנסי פשוט להנות מהיחסים עם הבעל ולהיות נינוחה כי הלחץ רק מביא איתו תופעה הפוכה ואיתו מגיע המחזור והאכזבה

אני מחזיקה לך אצבעות שהמחזור לא יגיע כי יתכן שאחרי כל האגדה שלי פה זה תופעות הריון ולא מחזור ....אני פשוט לא רוצה שיהיו לך תקוות שווא!
    תזכרי תופעות הריון ומחזור מאוד דומות ולכן הכל יכול להיות

הלן
  • היי יקירה

דבר ראשון אני מתפללת שהמחזור לא יגיעע
    ודבר שני חשוב שתדעי שכאבי מחזור וכאבי הריון ממש דומים אז אל תפסידי תחודש:)

בהצלחה

מה
  • יקירתי אני התקפלתי מכאבי בטן והייתי בטוחה שזה מחזור ובסוף זה היה הריון !!! הפתעה משמחת במיוחד בקרוב אצלך בע״ה
  • בנות... אתן ממש מקסימות
    מרגיש כמו חיבוק!!!

אני אמורה לקבל היום ויש לי כאבי בטן ממש חזקים אבל לא של מחזור... כמו התכוצויות בקיבה...

ב-א-ס-ה

מקווה שהכל יהייה בסדר
    למרות שאני לא ממש מרגישה בהריון עכשיו (גם לא נפשית) רק מקווה מאד מאד למרות שלא נראה לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה