איזה כייף היה פעם ראשונה היום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לקחתי את דנדוש לקולנוע לא איכפת לי ששילמתי על כיסא בשבילה היא ישבה עלי ראינו את דרדסים דנדוש דווקא צחקה והתנהגה למופת איזה כייף שפעם ראשונה בקולנוע עברה חלק דנדוש ראתה את גרגמל ובכלל לא פחדה רק שאלה למה ומה מרמרמל עושה (גרגמל= כידוע אין לה את האות ג' בגלל החיך שלה אז אין מה לעשות אני עובדת איתה כמה שאפשר לנסות לסדר)
    היה מעולה בקרוב נלך לתיאטרון לראות את עוץ לי גוץ לי
    דנדוש פשוט אוהבת הצגות ונוכחתי לכך מגן העיר אצלנו
    זהו מחר אנחנו בסאפרי ואז יהיו מלאאאאא תמונות ממחר

12 תגובות
עמוד 1

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• איזה יופי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תודה ADI_D אקח לתשומת ליבי פשוט אין מה לעשות באיזור שלי וקניון כבר נראה לי מיצינו ואי אפשר סרט יום אחרי יום למרות שאני רוצה לקחת אותה לפו הדוב או מועדון ויינקס אבל שוב זה רק שעה עד שעה וחצי ולכן השיקול הוא לפעילות ליום כמעט מלא

• איזה כיף

• אז קחי אותה לג'ימבורי
  • איזה כיף שעבר בשלום
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • תודה
    כנראה נוותר על הסאפרי מחר בגלל החום הכבד חברה של אמא שלי אמרה שממש לא כדאי ללכת עכשיו כי רוב החיות מסתתרות מהחום ודנדוש לא תראה כלום וסתם תתבאס וזה נכון
    אז בבוקר תבוא איתי לכמה מקומות ואחר הצהריים נקפוץ שוב כמו היום לנמל ת"א יש מלא פעילויות שם לילדים היום מחר ומחרתיים שווה להגיע ולהנות וגם יש לי כניסה למצחקיה בנמל ת"א בדיאדה אז.................
    ומי שיש לה את הפייס שלי כנסו תראו את השקיעה בתמונות איך יצא לי היום

• איזה כיף לשמוע שדנדוש נהנתה בסרט הראשון

• ראינו את פו הדב. מומלץ
  • טוב אז אתמול בסאפרי לא היינו בסוף בגלל שמאוד חם וחבל על הכסף שהחיות מתחפרות רוב הזמן במאורות שלהן דנדוש היתה מתאכזבת כי אנחנו רצינו ללכת בגלל שדנדוש חולה על חיות אבל אחר הצהריים גם יום ג' וגם אתמול וגם היום אחרי הפיזיוטרפיה אנחנו בנמל ת"א יש שם 3 ימים של פעילות ממחזרים בירוק הצגות לילדים עבודות יצירה לילדים צלמוניה למגנטים בקיצורררררררר כייףףףףףףף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה