לאיריתוששש ושלושת-הדביבונים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איריתושששששש,
    שמתי פרט-אחד גלוי עליי כאן בפורום.
    התמונה הזאת לא תהיה למשל בפייסבוק.

*התמונה עצמה ששמתי ממש לא-מעודכנת (וגם לא-שלחתי אותה לקרובתי בחו"ל).
    *אני לא-מפרסמת את שמי. לא-בניק שלי ושמי לא-מופיע בהודעות שמופנות אלי..
    וכפי שנכחת לדעת,הבנות כאן מכבדות אותי ולא מפרסמות את שמי,כי זהו פורום-תמיכה..
    *אני כן אשמח לפרסם את תמונות של נעמה מעודכנות יותר כאן.
    * פתחתי תיבת-מייל,שמיועדת לפורום ורק משם אני נותנת את המייל שלי+טלפונים וכו'...

אני שומרת על שמי חסוי כאן,כי גיסתי קוראת כאן לעיתים...
    גיסתי רק חזרה מחו"ל לפני כשבועיים לחיות בארצנו...כך שהיא לא-ממש מכירה את נעמה ואני רק מקווה שלא-תיקלוט שזוהי נעמה ממשפחתה...

אני רשמתי כאן את דעתי-הכנה בכל-הנוגע לקיצוניות בדת ודי לא-מתאים לי שהיא תיקרא זאת..למרות,שדיברנו על-הנושא הזה,אני והיא ביננו והיא יודעת בגדול מהי דעתי ולו בשל אורח-חיי המתון והסובלני בכל-הנוגע לדת.
    אבל כאן בפורום אני ממש רוצה להרגיש חופשיה להביע את עצמי..
    ומצד-שני,אני רוצה לשמור איתה על יחסים-טובים.

תיראי,מי שרוצה לחקור עליי,עלייך,אפשר יופי לדפדף אחורנית ולהתחיל להצליב-מידע..לגבי מקום-המגורים,הבעל וחבריו וכו' וכו'..
    בזה את צודקת...
    אולי אפילו ניתן למצוא כאן תמונה שלך עם הילדים ממיפגשי-הפורום...אם מישהו יתחיל להיות יסודי...ויצליבן עם אילו הקיימות לפייסבוק...

ואם יחקור היטב,אז גם יראה תמונות שלי ושל נעמה ממיפגשי-הפורום בפייסבוק אצל בנות אחרות,שמשתתפות כאן..
    ואז בכלל יקלוט שזאת אני.

אני משתדלת לשמור על הפרטיות שלי במדיה-הזאת,יחד עם הרצון להיות פתוחה.
    מקווה שזה הצליח בכ"ז..

אני באמת רק מאחלת לשתינו שלא-ניתקל באנשים יותר מידי משועממים בחייהם

2 תגובות
עמוד 1
  • עכשיו יגיעו גם להודעה הזאת
    [URL=http://www.glittergraphictext.com]

• אני היחידה שלא שמה קצוץ על מה ידעו ומה לא?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה