מה דעתכן - חשובה בהחלט!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,

טוב אני מודה שאני לא נכנסת לכאן בכלל ובאמת בעיקר שאני כמעט ולא נמצאת ליד המחשב (אני חושבת שבפעם האחרונה שנכנסתי לכאן היה שניב ז"ל נפטר).
    בכל מקרה זו הזדנות לאחל לכל הבנות וילדיהם שנה חדשה מוצלחת ובריאה.

אז נכון שאני לא מבקרת כאן הרבה אבל שאני מרגישה שאני בדילמה או מצוקה אני יודעת שכאן אני אקבל עצות וטיפים שאין במקום אחר.

אז אני מקווה שאף אחת לא כועסת שכאילו אני מבקשת שאני צריכה אבל אני באמת כמעט ולא נמצאת ליד מחשב.

אז כך... לפני כשבוע הגעתי עם שני (ביתי הבכורה) לרופאה. שני בת 4 ותשעה חודשים, ילדה מדהימה (כמובן
18 תגובות
עמוד 1
  • מאמי זכותך להכנס לכאן מתי שבא לך, את לא חייבת הסברים לאף אחד
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • טוב. לא הבהרתי את עצמי מספיק אבל גבולית מבחינת השמנה
  • אופס
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא הבנתי מה הגובה שלה (מטר תשעים?!?!

• סורי אבל לא יודעת לענות לך
    אצלנו הבעיה היא הפוכה
    אז אני תמיד דוחפת לה אוכל
    לדעתי תיגשי לעוד חוות דעת תזונאית של קופ"ח
    ותשאלי את דעתה ....
    אני לא יודעת מה כל כך את יכולה לעשות בגיל שלה
    זה זמן ההיתפתחות שלה
    צריך להתייעץ עם גורמים בתחום הזה

• אני מכירה את התחושה הזאת, לצערי...

חייבת לשתף במשהו:
    כשהשתחררתי מבית חולים הייתי מאושרתתתתת עם תחושה כזאת של שלמות!
    חשבתי על עד כמה אני ברת מזל שיש לי ילדים מתוקים ובעלול תומך
    ואז הגיעו דודה שלי וסבתא שלי, והתחילו "לבקר" את הקטנצ'יק... להשוות אותו לגדול ולומר שלא יצא יפה כמו הגדול...

אחרי שהסתיימה הסצנה של הבכי (שלי) מהחוצפה הזאת
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תראי אני לא יודעת מה המשקל הראוי לגיל הזה אבל אם הרופאה טוענת שזה גבולי ואת סומכת עליה אז זה הזמן להתעורר..
    בתור אדם שמן אני אומרת אף פעם לא מאוחר!
    ולדעתי האחריות כרגע מוטלת עליך בתור הורה ללמד את ילדך לאכול מאוזן ובריא, זה לא כיף אבל זו דרך חיים
  • ד"א, לפי טבלת גדילה של ילדים - הבת שלך נראה לי בסדר:

http://www.leida.co.il/downloads/2_22_%D7%A2%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%AA_%D7%92%D7%93%D7%99%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%A0%D7%95%D7%AA.pdf

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לפי הגרף (הקישור שיעל שמה) שני בסדר גמור

• לא יודעת מה לייעץ כי אצלי הבעיה הפוכה. הבן הגדול שלי עוד מעט בן 4 שוקל 15 ק"ג בגובה של הבת שלך (אם הבנתי נכון זה מטר ו-9 ס"מ)
    הוא רזה בטירוף (לא תת משקל) ואני מקבלת מלא הערות במיוחד מהמשפחה כאילו בצחוק אבל מעצבן "מה את לא מאכילה אותו, אין לכם אוכל וכאלה"

לא יודעת אם המשקל שלה בסדר, נראה לי קצת מעל הממוצע
    באמת ספורט יכול לעזור, בלי הרבה ממתקים והכל יסתדר
    You're my heart, you're my soul

• אני די מזדהה אבל מהצד השני של המתרס
    גאיה ילדה רזה, רזה מאוד
    אין מישהו שפוסח ליידה ולא חוסך ממני שלל הערות
    בעיקר חמי
  • תודה בנות! אתן מקסימות!
    ברור שבראש ובראשונה אנחנו דואגים לבריאות שלה ואני חושבת שבחיים הכל צריך להיות מאוזן, לשולל ממנה ממתקים וחטיפים לגמרי - אני לא מאמינה אבל בהחלט אני מגבילה אותה ויש ימים שאנחנו בכלל לא נוגעים בכל השטויות האלו. אבל גם פירות היא אוכלת בכמויות ויש בזה הרבה סוכר אז מה אני אגביל אותה. בכל מקרה אני אנסה לעשות את סוויץ' בראש ובאמת לא לתת לזה חשיבות עיקרית במהלך היום וקצת להשתחרר, הכי אני מפחדת זה באמת להקרין לה שמשהו לא בסדר.
    החופש ייגמר ואנחנו נחזור לשיגרה. בצהרון היא מקבלת אוכל בריא מאוד רק שבגן שנה הבאה הם נכנסים תכני אופק חדש, דהיינו עד השעה 14:00, כבר יש גננות שייעצו לתגבר בעוד כריך ובעיניי זה מוגזם. טוב נחכה ונראה....
    לילה טוב! ושילדים ידעו תמיד אושר ובריאות (טפו, חמסה, שום, בצל
  • היי מלא זמן לא ראינו אותך פה מה שלומך מותק?
    איך הילדים?
    קראתי את מה שכתבת ואני חייבת להגיב, משתי סיבות.
    קודם כל גם אני הייתי ילדה שמנמנה

• יקירתי מה שלומך?
    כלל לא חפרת נהפוכו יש דברים במה שאת אומר.
    אצלי החטיפים/ממתקים נגישים בארון ואני סומכת על שני והיא יודעת את זה. גם כשהיא אצל סבא וסבתא היא תאכלממתק אחד ואם יציעו לה עוד אז היא תסרב.
    אני לא אגיד לה לא לאכול אם היא אומרת שהיא רעבה אבל שמתי לב למשל שהרבה פעמים בעיקר עכשיו בחופש היא רוצה לאכול כי משעמם לה, ואני משתדלת להציע לה יותר מים בין לבין.
    בקיצור השורה התחתונה היא "לשחרר"

• קאיה, באמת? אחרי ממתק 1 היא תגיד שהיא לא רוצה עוד אחד?
  • הי. שלום לך.
    בקשר לאיך שאת רואה אותה - את בן אדם, פתאום מישהו זרק לך זרקור לכיוון מסויים - לא תסתכלי? תוך כמה ימים זה יעבור לך ושוב תוכלי לראות בה את היפה והמושלמת בבנות (חוויתי זאת בצורה דומה למה שמילנה סיפרה, זה עובר. מבטיחה).
  • 1.9?

• צריך לתת הכל, אבל במידה וללמד את החשיבות של אכילה נכונה, בריאה ומזינה

אגב, השנה במשרד החינוך זאת שנת הבריאות!! ואני משערת שהבת שלך כבר בגן עירייה. את יכולה לשאול את הגננת שלה איך היא מתכוונת להתייחס לנושא הזה...

יעל, גם אופק דין סביר להניח שייסרב לממתק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה