כל פעם אני נדהמת מחדש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלידות בסרטים
7 תגובות
עמוד 1
  • הלוואי על כולנו,‏ וגם בד"כ הן נשארות עם הפן מסודר והאיפור לא התקלקל מהחצי לחיצה
  • ועשהם מתעוררים בבוקר מסודרים ומאופרים וישר מתנשקים, לא מדהים??
  • חחחח..הם גם ישנים בלילות אחרי..
    וגם איך שהם נכנסים לבית חולים מכניסים אותם לחדר לידה ולא נותנים להם חס וחלילה לעורר לידה במסדרונות עם הליכות במשך 12 שעות:)

להוסיף לפייסבוק
  • זה כלכך מעצבן לראות את זה!!!

בעיקר כי אני עם צירים כבר שבוע + שלא מקדמים..
    אז מה הבולשיט הזה????
    יואו איזה מרגיז זה!!!!!!!!!!!!!!!

• ואל תשכחו שאחרי לחיצה וחצי בלי אפידורל וציר לחץ פוטוגני (כי איפור ופן לא נהרסים בלידה) נולד תינוק יפהפה ונקי, בלי שריטה אחת, ובדרך כלל בן חצי שנה לפחות

• חחחחחח.... זה מצחיק איך שעושים את זה בסרטים.
    וגם אני חשבתי שסופרים במציאות את משך הלחיצות (אני זוכרת שגם שאלתי פה בפורום אם למישהי עשו את זה)

אבל בתכלס- אם היו עושים את זה מציאותי מאד
    אני חושבת שהיינו בלחץ ובבהלה תמידית מהלידה.
    אז לפחות מישהו מראה לנו את זה בפן חיובי ....שזה מהיר, ואין דם ונוזלים ואת נראית כמו אחרי יום במספרה...

• השמח פה זה בדיוק הלידה שהייתה לי עם ליאם
    העצוב פה שזה היה בשבוע 29

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה