-
אל תהרגי אותי על השוואה, אבל תינוקות קטנים הם כמו גורים, חוש שמפותח אצלם מאוד חזק, זה חוש ריח. אולי תנסי להעביר סדין מעגלה לעריסה, כדי שריח בעריסה יהיה מוכר. כי מה שמוכר הוא לא כזה מפחיד
-
תנסי להקטין כמה שיותר את המרחב בעריסה אולי זה מה שיעזור. תינוקות אוהבים מקומות צפופים (זה מזכיר להם את הרחם ומרגיש להם יותר בטוח)....
-
כשאת מניחה אותה בעריסה תתכופפי יחד איתה קדימה עם הגוף ממש עד המזרון, ואל תניחי מלמעלה, שהיא ממש תרגיש אותך. זה ממש עוזר.
-
כמו שEski אמרה ובנוסף תעטפי אותה בשמיכת מעטפת, מאוד מרגיע ועוזר להם לישון טוב.
-
מאמי.. לא שאני דוגמא טובה להרגליי שינה חחחחח אבל תמרי שלי במשך חודשיים ישנה רק באמבטיה של העגלה... מתחת למזרון הייתי שמה את הבייבי סנס והכל טוב... זה יותר קטן ורחמי עבורם...
להרגיל לעריסה ממש היה בצ'יק באמת, ברגע שהחלטתי וראיתי שמתחיל להיות לה צפוף העברתי ותאמיני לי גם הרגישה שצפוף לה וזרמה בסבבה איתי..
אולי נוח לה בעגלה כי אתם מנדנדים אותה בה?
-
גם יהונתן היה ככה הוא התרגל ואהב לישון באמבטיה של העגלה כי היינו אצל אמא שלי חודש ושם הוא היה ישן ובלילות הראשונים בבית הוא ממש לא ישן לי כל הלילה אבל עכשיו זה כבר הסתדר והוא התרגל גם שלך בסוף תתרגל אני בטוחה
-
מאיה- חשבנו על זה כבר והקטנו את המקום בעריסה על ידי עוד מגן ראש.
זה עדיין לא עוזר
מיטלי- לא, אנחנו לא מנדנדים אותה. היא נרדמת לי על הציצי ואני שמה אותה בעגלה והיא ישנה טוב
אבל אם אני רוצה שהיא תקום בין ציצי לציצי אני שמה אותה בעריסה - ואני יודעת שבוודאות בעוד כמה דקות היא תקום.
אנסטסיה- , האמת שעל זה לא חשבתי..
מחר אני אנסה לשים לה את מה שהיא ישנה עליו בעגלה (משטח רך כזה ועבה)
ואז אני אראה , אולי זה זה...
חשבתי אולי בגלל המזרן- שהוא קשה?
יכול להיות??
-
עדכון:
אנסטסיה- ניסיתי לשים בעריסה את מה שהיא ישנה עליו באמבטיה (כי תכלס זה באמת נשמע כמו הפתרון....) ם
אין, עדיין לא הולך... תיארתי לעצמי שאם היא ישנה כלכך טוב עליו באמבטיה , עם הריח המוכר של זה,אז היא תרדם על זה גם...
אפילו את שנת הבוקר הארוכה שלה- שהיא אמורה לישון בה טוב טוב
היא קמה אחרי חצי שעה..
אגב מיטלי- אי אפשר לשים בייבי סנס בעגלה כי כתוב שאסור לשים על רהיטים שזזים....
-
בגיל הזה עוד אין ממש הרגלים, יום אחד הם ישנים שעתיים רצוף ולמחרת כמה תנומות חטופות.
אם אתה רותה להרגיל אותה למשהו את חייבת "להתעקש" איתה---כמובן עד גבול מסוים, לא לתת לה לצרוח שעות וכאלה
אז אם היא לא ישנה לך היום למרות השינויים שעשית, אל תתייאשי תעשי את אותו דבר מחר ותראי שיהיה טוב יותר
בהצלחה
-
זה נורמאלי...אז שתישן באמבטיה, גם הילדים שלי ישנו באמבטיה וגם איתי במיטה והיום הם ישנים במיטה שלהם בלי בעיות, אל תדאגי היא תתרגל לישון בכל מקום.
-
חיכיתי לעידכון
-
עקשנית כמו אמא שלה..
טוב שנחזור לבית שלנו נעשה לה יותר סדר
כי בנתים אנחנו בבית של הוריי, ומחר אנחנו בבית של ההורים של בעלי לשבוע...
אז את ההרגלים- נשמור לבית...
תודה ...