היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום התחלתי חודש שמיני (נכון שתשיעי יותר מרגש ומלחיץ אולי...) אבל אני חייבת לפרוק קצת....אז אני מתנצלת מראש
איזה כיף אני לא מאמינה אני כבר בשבוע 32, זה אוטוטוטוט קורה(-: כבר כמעט הכל מוכן לקראת בואה של הקטנטונת... התנועות בבטן נהיו ה-ר-ב-ה יותר חזקות ומורגשות אני כבר ממש ממש מחכה ומתרגשת והאמת גם חוששת: מה יהייה ואיך???????. האם אסחוב עד 9?כמה בתשיעי? למי היא תיהייה דומה? איך נרקא לה בסוף??????? אוףףףףףףףףף כמה שאלה וזה רק בשמיני.... מה יהייה בתשיעי!?
בוטנית אמא מחכה לך
4 תגובות
עמוד 1
מרגש ביותר
לדעתי חודש שמיני זה אחד החודשים המרגשים.. יש עדיין אנרגיות לעשות מלא דברים ועדיין אפשר להנות מהבטן המהממת שגדלה לה...
מבינה אותך לחלוטין
לדעתי כל חודש מרגש בפני עצמו
כולנו פה מבינות אותך ומזדהות. את לקראת הסוף וההתרגשות בשיאה...
תמיד לחשוב מחשבות חיוביות ולשדר לקטנה אנרגיות חיוביות...