:-((((((((((((((((((((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני מצטערת זאת הולכת להיות חפירה קשה ביותר....

לא יודעת אם מישהי זוכרת שבעלי הציע שנשלח את להב להורים שלו לכמה ימים ואני לא ידעתי מה לומר על זה.
    בקיצור נוצר מצב שהיום הוא נסע לירושלים לחתונה אז להב נסעה איתו לירושלים והיא תישאר שם כבר עד סופ"ש אצל חמי וחמתי - ביום שישי בבוקר הוא יסע שוב לירושלים ויצטרף אליה.
    אני כל כך מאוכזבת מעצמי ושונאת את עצמי שלא היה לי את הכוחות לומר לא.
    הרי אני יודעת איזה טעות גדולה זאת, אני יודעת כמה המצב שלנו רגיש כרגע, אני יודעת שהיא ילדה קטנה שלא מבינה למה אני פה ואמא עם נועם בבית.
    אז נכון יעשו לה כיף, וסבא וסבתא מפנקים ואוהבים, אבל זה לא הזמן לזה.
    מהיום שהיא נולדה השארנו אותה רק ללילה אחד בלעדינו והיה לי כל כך קשה.
    איך אני אהיה רחוקה מהילדה שלי ל5 ימים?
    בעלי טוען שאם היא תרצה לחזור יחזירו אותה בלי היסוס. אבל אני יודעת שיעשו הכל כדי לשכנע אותה להישאר ולא יקשיבו לרצונות האמיתיים שלה.
    כמו עכשיו = כבר בדרך היא בכתה שהדרך ארוכה והיא רוצה חזרה הביתה. אם זאת הייתי אני הייתי עושה אחורה פנה ולא אומרת לה "תשני הלילה תעשי כיף עם סבא וסבתא ומחר בבוקר תוכלי לבחור אם להישאר או לחזור עם אבא".
    גיסתי מציעה הצעות יופי - אבל בחיים היא לא השאירה את הילדים שלה לבד לכל כך הרבה ימים . היה לה טיול שנתי מבי"ס (היא מורה) ללילה אחד והיא דאגה לחדר לבעלה והילדה כדי לא להיות רחוקה ממנה.
    אני שבורה ברמות של אין לתאר, אני לא מצליחה להפסיק לבכות מאתמול בלילה.
    אני שונאת אותו ואני שונאת אותם ויותר מכל אני שונאת את עצמי = אני פשוט אכזבתי את עצמי קשות כאמא - פחדתי לומר לא וויתרתי על זכותי להגן על הילדה שלי מפגיעה.
    ואני יודעת שזה נשמע לכן מוקצן אבל אני פשוט יודעת שהיא תשנא אותי - שזה יתנקם בי - שהיא כל כך תכעס עלי שנטשתי אותה ונשארתי עם נועם ולא איתה.
    עם הריגרסיות והטראומה שתיווצר לה אני אתמודד לא חמי וחמותי ולא גיסתי.

סורי על הפסימיות סורי שנפלתי עליכן אני פשוט הייתי חייבת לשחרר את כל מה שיש לי בלב

29 תגובות
עמוד 1
  • הי! קודם כל מזל טוב ענקי!
    א את אחרי לידה ומוצפת הורמונים תקחי את הכל בפורפורציה!
    את יכולה להתקשר מחר ולראות מה שלום הנסיכה ולמשש שם את הדופק
    ב שימי פס על ההתנהגות שלהם הם ממש לא שווים יחס!!!!!!!!!!!!
    ג כל הכבוד שהבלגת ושמרת על שלום הבית שלכם! שפאו
    ד אני תמיד אומרת שלעולם לא אזדקקלא להם ולא למתנות שלהם{ומתי שהם כבר מביאם מה שהוא הם חושבים שזה מליון דולר ובסןף זה ממש לא שימושי ונשאר בארון}אזזזזזזזזזזזזזזז עדיף שלא יביאו !
    ה גם חמי כל פעם עוקץעם הלשון הארוכה שלו אז למדתי לא להתיחס לאנשים פגועים! =שימיפס
    וכי חשוב תהני מהמתנה הנפלאה שיש לך והמון נחת
  • מאמי

• רוצים לקרוא על החיתולים החדשים של פמפרס אקטיב בייבי וגם לעזור לי לזכות בחיתולים, אשמח אם תלחצו על הלינקים

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5234

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5273

http://www.tapuz.co.il/forums/apps/spCount.asp?spid=5296

• יההההההההההההההההההההההההההההההה!!!
    הרגת אותי עכשיו עם הערות שלהם!! וואי וואי אם הוא היה נופל לי לידיים!!!
    אם פוגעים בי אני עורפת ראשים!!!

• על תבכי,מתוקה
  • בחיים אף אחד אבל אף אחד לא היה לוקח את הבת שלי לגינה ליד הבית בלי שאני הייתי מסכימה!!!!!

אם זה קשה לך פשוט תחזירי אותה אין על מה לבכות

ולגבי החמים - אנשים פשוט דפוקים!
    פשוט אפסים!!!
    והגיע הזמן שתלמדי לענות!

גם אני לא ידעתי פעם - מתוך כבוד
    אבל אז הבנתי שמי שלא מכבד אותי אני לא מכבדת אותו!

ועם אנשים כאלה את משאירה את להבונת? לא מגיע להם לזכות בנוכחות שלה!

• סיוני, אני איתך בכל מילה..לא הייתי יכולה כמוך, להיות רגועה אם הילדה שלי לא הייתה לידי..
    זה קשה מנשוא..ובמיוחד במצב עדין שכזה.
    רק לא הבנתי מה הסיבה שהיא בכלל אמורה לישון לא בבית..?

להוסיף לפייסבוק

• קבלי מלא מלא

]
  • מתוקה שלי
  • מאמייי הלוואי והייתה לי דרך לנחם אותך ולתת עצה טובה אך אין לי לצערי..במקום זה שולחת לך מלא חיבוקים ואהבה ותמיד נוכל לדבר בפייסבוק או בטלפון תחזיקי מעמד

• טוב מראש אני מתנצלת שאני לא מעודדת...
    אני מסכימה איתך לחלוטין שזה לא הזמן בטח שזה כזה מרחק!!!
    תתעקשי שיחזיר אותה מחר!!!!!!!!
    כרגע היא צריכה להרגיש שהיא עדיין חלק ולא מנודה... שוב מתנצלת אם אני מסעירה אותך יותר

• סיון,
    לגבי להב - תתקשרי אליה מחר בבוקר ותגידי שאת נורא מתגעגעת, ותשאלי אם היא רוצה לחזור כבר הביתה. ככה היא תרגיש אהובה ורצויה, ואם במקרה כייף לה שם עם כל תשומת הלב - היא תוכל להישאר איתם עוד קצת ואת לא תרגישי אשמה.

לגבי חמך הקקה - אני רק אגיד שאמא שלי הגיעה עולה חדשה לארץ ועזבה את כל המשפחה שלה בקנדה ופה המשפחה של אבא שלי התייחסו אליה מסריח כמו שאת לא מבינה. העליבו, עקצו, עשו צחוק מהמבטא ולא עזרו לה בשיט עם כלום ולא באו לבקר אותנו (הילדים) כמעט. מסקנה: הבלגה לא מתקנת כלום ולא גורמת לאנשים לכבד אותך יותר. כבוד צריך לדרוש! תגידי לחמך שאת ילדת לפני שנייה - מה התירוץ שלו?!
  • תודה בנות
    את הסיפור כתבתי בידיעה ששום דבר שתרשמו לא יעודד או ישנה את תחושתי.
    אני לא יכולה לדרוש מבעלי - זה גם המשפחה שלו ואין הרבה מה לעשות נגד זה.
    אני לא אריב איתו ואצור ריב משפחתי כולל.
    זה שהוא לא מסוגל להבין בעצמו את הדברים זה מה שהכי כואב לי.
    הוא אמר לי מוקדם יותר בטלפון אני בדיוק כמוך זה קשה לי ואני לא יודע אם נכון לעשות אבל נזרום עם רצון הילדה ואם תרצה לחזור נחזיר.
    ואז דיברתי עם חמתי והתברר לי שהילדה לא הפסיקה לבכות ולצרוח כל הדרך שזה רחוק מדי והיא רוצה הביתה והיא רוצה לאמא.
    ואז לא התאפקתי ואמרתי לה אם אתם כאלה מתחשבים למה לא הסתובבתם והבאתם אותה חזרה אלי? היא אמרה שהיא בטח היתה הפוכה מעייפות ואם היו מחזירים היא היתה מתחרטת. אמרתי לה שמצידי שנתי יחזיר אותה מחר הביתה אז היא אמרה לי "אני לא אתן לנתי לנסוע איתה לבד כל הדרך הוא לא יסתדר"

• בובי,

אין לי הרבה מה להציע חוץ מזה שתבלעי את הצפרדעים שאת יכולה לבלוע אבל תדעי גם להציב גבול ואם יש משהו שלא מקובל עלייך- כמו ילדה שצורחת שהיא רוצה הביתה ואף אחד לא מתחשב תוודאי שידעו שזה ממש לא מקובל עלייך ושזה עובר כל גבול!

אני מקווה שנתי יחזיר אותה היום הביתה ושהכל יהיה בסדר....
  • הי סיון....

קודם כל קבלי
  • תרשי לי להתחיל מהסוף

• סיוני היקרה

• אז להודעה הראשונה שלך, אני רוצה להעתיק מילה במילה את מה שאחווה כתבה.

בחיים אף אחד אבל אף אחד לא היה לוקח את הבת שלי לגינה ליד הבית בלי שאני הייתי מסכימה!!!!!

אם זה קשה לך פשוט תחזירי אותה אין על מה לבכות

ולגבי החמים - אנשים פשוט דפוקים!
    פשוט אפסים!!!
    והגיע הזמן שתלמדי לענות!

גם אני לא ידעתי פעם - מתוך כבוד
    אבל אז הבנתי שמי שלא מכבד אותי אני לא מכבדת אותו!

ועם אנשים כאלה את משאירה את להבונת? לא מגיע להם לזכות בנוכחות שלה!

היא כתבה את הדברים בצורה מעודנת ותמציתית.- (הייתי מציעה לך לעבוד בעריכת דין- מתאים לך

• סיון קודם קבלי המון
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני מצטרפת בדעה לבננות המלומדות שכתבו מעליי!!!

את מתקשרת ומודיעה על זה שהיא חוזרת הביתה בלי בושות בלי לחשוב פעמיים את מודיעה לנתי ללכת לקחת אותה או לאבא שלך.. למי שיותר נוח לך!!

את אחרי ניתוח, עם הורמונים, עם תינוקת פיצית בבית ואת לא צריכה להתחשב ברגשותיהם של אחרים על חשבון הנפש שלך!

את יודעת מה טוב לילדה שלך, את יודעת מה היא אוהבת ומה היא רוצה.. אין על זה ויכוח ולו הכי קטן.

תציבי עובדה נשמה שלי, לא משנה כמה היא לא נוחה לשאר הסביבה, ברגע שלהב תהיה במכונית בדרך אלייך גם לא יהיה לך אכפת...

בעיקר עם חם וחמה שרואים אותך כמובן מאליו אם הם יכולים את יכולה בריבוע...

ונתי - הוא יצטרך לקבל את זה, אם הוא לא מתמודד איתם אז קחי את המושכות לידיים אני יודעת כמה את אישה חזקה, מאמי תעשי את זה פעם אחת ותראי איך זה לא יחזור על עצמו שנית...

מקווה שהרמת כבר טלפון והיא בדרך חזרה... ושמחר אני יביא לה דברים טעימימים בבוקר!!!

אוהבת אותך אחות!

• תהיי רחוקה מאחת אבל יש לך חדשה אחרת..חחחחח

ממי..אם הצלחתי לשרוד חודש לשלוח את הילד לחו"ל !!!!!
    קטן כבר עליי ועלייך לשלוח לסבא סבתא..
    זה לטובתך.
    תנוחי..תהני מנועם
  • אהובה שלייייייייייייייייי
    קבלי מיליוני חיבוקים.

איזה עצבנית אנייייייייייייייי

באמת שאני לא יכולה לומר את מה שאני חושבת.
    לא נעים.... שאני אנבל את הפה שלי....

אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה עצבים חטפתי עכשיוווווווווווווווווו
    אני מעניקה בזאת את התואר מכשפה מדופלמת לחמותך!
  • חחח שירן היית רצינית לגבי ההערה של העריכת דין?

• סיון מתוקה,

באמת מאד קשה מה שאת מספרת. אני לא יודעת אם זה יעזור לך במשהו, אבל אני עוסקת באחד מתחומי הפסיכולוגיה, ואני רוצה להגיד לך, שאם ללהב יהיה כיף שם זה באמת לא יהיה כזה דרמטי כמו שאת מתארת. זה יותר ההרגשה שלך ואיפה זה נוגע בך במקום שבו את לא מפרידה את עצמך ממנה. זה שהיא לפעמים בוכה זה עדין לא אומר שרע לה, ככה ילדים משחררים דברים. אם בעלך אמר שיקח אותה מתי שרק תרצה, אז תבקשי שיחזרו נניח, מחר או משהו. גם לה טוב שינוי האוירה. אז לגבי להב לא הייתי דואגת, כי את אמא משקיעה ואוהבת והכי חשוב תמיד לפני שמתמלאים רגשות אשמה וחוזים את כל המפגשים הפסיכולוגיים העתידיים הוא לזכור מה הילד מקבל ממך יותר, אהבה, תמיכה, או הפוך. אף אחד לא מושלם. אז מתוקה אם עוזר לך לשמוע מאשת מקצוע שאין לך מה לדאוג לבריאותה נפשית של להב אשרני.
    לגבי ההתנהגות של חמך וחמותך זה כבר עינין אחר. אני לא יודעת אם דיברת על זה עם בעלך אבל כדאי שתחליטו על הגבולות שלכם.

מקווה שלא הצקתי לך עם העצות האלה.

• תגידי, חמך וחמתך הם לא אחים של חמתי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה