:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ואני מצטערת זאת הולכת להיות חפירה קשה ביותר....

לא יודעת אם מישהי זוכרת שבעלי הציע שנשלח את להב להורים שלו לכמה ימים ואני לא ידעתי מה לומר על זה.
    בקיצור נוצר מצב שהיום הוא נסע לירושלים לחתונה אז להב נסעה איתו לירושלים והיא תישאר שם כבר עד סופ"ש אצל חמי וחמתי - ביום שישי בבוקר הוא יסע שוב לירושלים ויצטרף אליה.
    אני כל כך מאוכזבת מעצמי ושונאת את עצמי שלא היה לי את הכוחות לומר לא.
    הרי אני יודעת איזה טעות גדולה זאת, אני יודעת כמה המצב שלנו רגיש כרגע, אני יודעת שהיא ילדה קטנה שלא מבינה למה אני פה ואמא עם נועם בבית.
    אז נכון יעשו לה כיף, וסבא וסבתא מפנקים ואוהבים, אבל זה לא הזמן לזה.
    מהיום שהיא נולדה השארנו אותה רק ללילה אחד בלעדינו והיה לי כל כך קשה.
    איך אני אהיה רחוקה מהילדה שלי ל5 ימים?
    בעלי טוען שאם היא תרצה לחזור יחזירו אותה בלי היסוס. אבל אני יודעת שיעשו הכל כדי לשכנע אותה להישאר ולא יקשיבו לרצונות האמיתיים שלה.
    כמו עכשיו = כבר בדרך היא בכתה שהדרך ארוכה והיא רוצה חזרה הביתה. אם זאת הייתי אני הייתי עושה אחורה פנה ולא אומרת לה "תשני הלילה תעשי כיף עם סבא וסבתא ומחר בבוקר תוכלי לבחור אם להישאר או לחזור עם אבא".
    גיסתי מציעה הצעות יופי - אבל בחיים היא לא השאירה את הילדים שלה לבד לכל כך הרבה ימים . היה לה טיול שנתי מבי"ס (היא מורה) ללילה אחד והיא דאגה לחדר לבעלה והילדה כדי לא להיות רחוקה ממנה.
    אני שבורה ברמות של אין לתאר, אני לא מצליחה להפסיק לבכות מאתמול בלילה.
    אני שונאת אותו ואני שונאת אותם ויותר מכל אני שונאת את עצמי = אני פשוט אכזבתי את עצמי קשות כאמא - פחדתי לומר לא וויתרתי על זכותי להגן על הילדה שלי מפגיעה.
    ואני יודעת שזה נשמע לכן מוקצן אבל אני פשוט יודעת שהיא תשנא אותי - שזה יתנקם בי - שהיא כל כך תכעס עלי שנטשתי אותה ונשארתי עם נועם ולא איתה.
    עם הריגרסיות והטראומה שתיווצר לה אני אתמודד לא חמי וחמותי ולא גיסתי.

סורי על הפסימיות סורי שנפלתי עליכן אני פשוט הייתי חייבת לשחרר את כל מה שיש לי בלב

30 תגובות
עמוד 1
  • לאנשים לפעמים אין טאקט

אני אגיד לך לפעמים צריך לדעת לשחרר קצת את הילדים
    אני בטוחה שללהב לא יהיה רע ואם היא תרצה אותך יחזירו אותה

אני אגיד לך שההורים שלי גם לקחו אליהם את שחר שדור נולד והוא ישן שם והיה לו כיף

אני לא רואה בזה דבר רע על תחשבי על זה ... בדרך הזאת אני בטוחה שהיא כרגע לא מתייחסת לעניין שאת בבית והיא במקום אחר

• מאמי שלי!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • סיוני,
    אני כל כךמבינה אותך
    אבל לפעמים איו ברירה וצריך לדעת לשחרר
    סך הכל היא אצל סבתא וסבא שלה ובידיים טובות
    תדעי לך שיש לי רק זכרונות טובים מהילדות שלי אצל סבא וסבתא
  • אני במקומך - שולחת את הבעל להביא אותה, מבלי יותר מידי לחשוב. במיוחד לאור העובדה שהמשפחה של בעלך כ״כ ״נחמדים ״.

• מסכימה עם מורן.
    שיחזור איתה.
    ממי את אחרי לידה, ההורמונים משתוללים ואם זה לא מרגיש לך טוב
    אז פשוט לא.
    והם תאמיני לי לא שווים את הדמעות שלך.
    אני מסכימה אתך, 5 ימים זה הרבה. במיוחד עכשיו.
    נכון שצריך לשחרר וכו' אבל אם זה לא עושה לך טוב אז לא!!!!

[

[
    []
  • סיווני אני מבינה אותך כל כך גם אני לא אסכים לתת את דנדוש לאף אחד לישון אצלו לא משפחה ולא חברים לא מסוגלת
    תאמרי לבעלך שאת רוצה את להב בבית איתך לידך ולא רחוקה ממך

• את האמת מה שנראה לי פה הכי מטריד- היא העובדה שאת שופכת כאן את ליבך בצורה כל כך חזקה ואילו את בעלך את לא משתפת בכלל ברגשות שלך
  • יוווווווווווווווווווווווווווו ממי איך את ככה שותקת??
    נשמה, יש להיות נימוסי, ויש לא נעים , אבל זה גובל בלרמוס אותך .
    סליחה שאני ככה מדברת אבל נשמה,למה את צריכה לשבת ולבכות? למה?
    ולמה להפגע מהגועל שיוצא להם מהפה בלי טקט??
    תעני! את אמא של להב! ואת ובעלך מחליטים עליה ביחד!
    אם אחד מכם מטיל וטו על משהו - זה לא יקרה ! נקודה !
    הילדה תחזור אליך כבר מחר !

ברצינות , אם תעמדי במקום של "תחליטו עבורי, אני לא עומדת על רגליים אחוריות "- זה המקום שיתנו לך להיות בו .אף אחד לא ילחם עבורך , פשוט כי זה נח להם ! וכן , גם לבעלך.
    אם לא תקחי את המקום של "עכשיו אני מביעה את עצמי ומחליטה" - אף אחד לא יתן לך אותו !
    שולחת
  • פשוט תעמדי על שלך ותגידי לבעלך שיחזיר אותה
    את אחרי לידה אחרי קיסרי שייתחשב בבקשה
    מה זה השטויות האלו אם כזה יחס אין מצב שהיו רואים אותה אצלי בכלל עוד לישון שם???

ממי תתעוררי תעמדי על שלך בעלך יתמודד !!!

אני זמינה תמיד כשתרגישי צורך תרגישי חופשי

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• יוווו מאמי אין לי מילים!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • וואוו סיוון קבלי המוני המונים של

• TO DO LIST:

1. להחזיר את להב הביתה על הבוקר מחר
    2. לקנות כזה ז*ן ולזרוק אותו על החמים שלך
    3. ללכת לעשות מסאז' נעים ומרגיע...

** המלצה**
    להחליף את משימה 3 במשימה 2.

ולפני הכל - להפסיק לבכות להרים ת'ראש גבוה ולהבין שאת מלכה.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • רואים שכואב לך מכל העניין הזה
    אני זוכרת שילדתי את הבת השנייה שלי הגדולה הייתה במצב כל כך רגיש
    זה שינוי עצום !! היא כבר לא ילדה יחידה , היא רואה שיש עוד תינוק שדורש תשומת לב
    במצב כזה בחיים לא הייתי מרשה שהיא תהיה רחוקה ממך
    היא צריכה אותך יותר מתמיד
    אני לא אומרת את כל זה חס וחלילה לסכסך אותך עם המשפחה שלך
    יש דרך להגיד דברים
    תבהירי לבעלך ולשאר המשפחה שזה פשוט לא הזמן שלהב תהיה רחוקה ממך

ותנסי להירגע , את עדיין אחרי לידה קיסרית
  • מאמי
    שולחת לך
  • נגה - ממי את הכל אמרתי גם לבעלי

• קבלי ממני אלפי

• וואו אני בשוק
    קראתי הכל,
    את יודעת שאני בד"כ לא מסתובבת כאן....
    ופעם אחרונה שקיטרת על המשפחה של בעלך לא כ"כ הבנתי....
    תשמעי, הסיטואציה הזו בשילוב ההורמונים של אחרי הלידה פשוט קשה
    אני לא הייתי שולחת את אבא שלך לשם להחזיר את להב- זה ייצור עוד יותר אנטי נגדך ואפילו "שני מחנות". ממש לא.
    אני מבינה שהיא ישנה שם לילה אחד,
    דברי איתה בטלפון, תשאלי אותה אם היא נהנית ומה היא עושה, בכוונה אל תשאלי אם היא רוצה לחזור הבייתה אלא יותר שיחה רגילה- הכי חשוב בעיני לא להעביר לה תחושות שלך. אם היא כ"כ מתגעגעת ומרגישה רע/נטושה היא כבר תאמר לך בעצמה שרוצה אותך, רוצה הבייתה ואם היא אומרת את זה- דווקא באמצע היום, לא בלילה, לא ברכב כשמשעמם וכו'- כנראה שזו החוויה שלה ואז הייתי מתעקשת שתוחזר הבייתה ומאיימת שאם זה לא קורה ע"י בעלך תבואי בעצמך לקחת אותה (אני מבינה שזה קשה עד בלתי אפשרי). שבעלך יבין שגם אם הוא לא מסכים איתך, וגם אם הוא פוחד מההורים שלו, הוא קודם כל צריך להיות לצדך ולצד המשפחה שבנה. ימים ראשונים שלכם בתור הורים לשתי בנות- זה משהו אחר, המשפחה השתנתה, ההרכב התרחב וצריך לדעת להסתדר עם זה. גם אם זה אומר שאת בבית מטפלת בקטנה ובעצמך והוא נוסע לי-ם להביא את להב שתהיה איתכם.
    הם צריכים להבין שעבורך להב היא לא קושי, וגם אם נראה להם שכך הם מקלים עליך אחרי הלידה וגם נהנים איתה בחופש, אם לך ולילדה זה לא עושה טוב- אפשר לקצר. היא ישנה שם לילה אחד, תבלה שם היום ותוחזר הבייתה אחה"צ.
    שיפסיקו עם הדרמות,
    שינסו להבין.
    והאמת, יהיה להם יותר קל לעיכול ולהבנה אם זה יבוא מבעלך,
    את צריכה להסביר לו שגם אם הוא לא מסכים איתך במאה אחוז
    מתוך לויאליות לאשתו הוא יציג את הדברים כאילו הוא חשב על זה כל הלילה וזה מה שהוא החליט.
    אין ספק שיש פה מבחן לכל הצדדים,
    היי חזקה,
    אל תישברי,
    ותזכרי שהיא לא נחטפה ע"י אנשים זרים,
    אין לי ספק שאוהבים אותה ומפנקים אותה,
    כמו שאמרת במשך היום היא עסוקה ונהנית, ורק בערב עולים הגעגועים- שגם זה אגב נורמלי וטבעי, ואולי היא תתגבר עליהם בעצמה, אבל- אם את לא מרגישה בנוח עם זה זה כבר משהו אחר.
    ואגב בעלך יכול גם לזרוק לאבא שלו מילה על כך שהעליב אותך.
    אולי הם יבינו שזה המפתח לפעמים לכל היחסים ובאיזה צד הוא בדיוק- הם הרי יודעים שנעלבת, הדברים לא נאמרו בתום לב- יש לו אישה שעברה לידות, יש לי נכדים, הוא יודע ששבוע אחרי הלידה עוד יש בטן
    בהצלחה,

• סיון יקירתי,
    בוקר טוב .
    גם אני מגיבה אלייך, והאמת שבא לי רק לחבק...
    כבר אמרתי לך פעם שאת כולך לב זהב גדול וחם?...
    אז אני אומרת שוב .
    כדי לעשות את זה פרקטי:
    אני מסכימה עם כל מילה של פשוש"ית.
    שהמשפחה של בעלך יפסיקו עם הדרמות!!!!!!!!!!!
    מספיק ודי עם זה!!!!!!!!!!
    שלהב תחזור הביתה וזהו!!
    אין פה מלחמת בני אור בבני חושך, יש פה ילדה אחת בת 3, שניה בת 13 יום, אמא אחת שילדה לפני 13 יום, וסבא וסבתא שנדחפים למקום שלא צריך להדחף.
    וזהו כל הסיפור כולו!
    ופה הוא נגמר.
    זהו.
    סוף.
    ועכשיו לכי תתקשרי ללהב.

• אוהבת אותך אדבר איתך בטלפון
  • סיון קודם קבלי המון
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • יקירתי קודם כל קבלי מיליוני

אני חושבת שאת ובעצם כל אישה במדינה ובעולם הזה
    לא צריכה לתת למישהו לדבר אליה ככה !
    אם מישהו וממש לא משנה לי מי היה אומר לי את זה אפילו
    אבא שלי הייתי מיבשת לו את הצורה, את אחרי לידה מה נסגר
    איתו אוף ממש מעצבן
    אני לא הייתי שותקת כשמישהו מדבר אלי ככה מה אני השק
    איגרוף שלו שיוציא את התיסכולים שלו וידפוק את הראש שלו בקיר

ובקשר ללהב את אמא שלה ואת מחליטה נקודה.
  • אני בשוק!
    קודם כל מהתגובה של הסבא- אני חושבת שזה חוסר טאקט בצורה מטורפת!!!!!
    איכס אחד גדול!!!
    ובקשר אלייך,
    אני מבינה שאין מילות נחמה יקירה, אולי פשוט תבקשי שהיא תחזור מחר?
    אני חושבת שלילה אחד מספיק..
    אני מבינה אותך, גם אני לעולם לא אעזוב את רון ואלעאי ל- 5 ימים..

• כל כך כאב לי לקרוא את מה שאת מרגישה

• מאמי אני מבינה אותך כל כך אבל את זקוקה לזה ! הם סבא וסבתא שלה והם אוהבים ויש לכם יחסים טובים מאוד אז מה מדאיג אותך?? היא תהיה בסדר ואת כאמא תרגישי בטוח בשיחת טלפון אם היא רוצה הביתה או שהיא מעדיפה להישאר. זה לא שהיא טסה לחול היא נסע לסבא וסבתא ובכל יום כל שעה תוכלי לנסוע אליה ולקחת אותה !

קבלי חיבוק ענק !!!!!!

אני מבינה אותך כי בשישי האחרון פעם שניה שהשארנו את ליאל אצל הורים שלי כדי לצאת קצת ולהתאוורר . מלידה אנחנו או מסרבים ללכת לאירועים או שהולכים איתו כי לא מנעים מחברים טובים מאוד אז כל מרום הוא איתנו . פעם ראשונה היה כשהשארנו אותו ללילה כשעברנו דירה בלילה שטפתי את כל הבית קירצפתי כדי שבבוקר נוכל להעביא כבר אותו אז הלילה הזה לא ניחשב כי לא ישנו בכלל. ובשישי חשבתי שאני ימות כשחזרנו הביתה מהפאב (אחרי ש 3 שנים לא יצאנו מאז היריון בערך ואנחנו הינו רגילים לצאת כל שישי) אז כשחזרנו הביתה הכל היה חסר לי חיוך, ריח שלו, כל דבר אבל בבוקר כשנסענו לקחת אותו הוא בכה ולא רצה לעזוב את סבא וסבתא! היתי בשוק

• כבר כתבו הכל אז אני שולחת לך חיבוקים חמים

• קודם כל בנות לשלוח ילדה לסבא וסבתא שלה זה לא לעזוב או לנטוש אותה!!!!!!
    ודבר היחידי שחשוב זה שאם את מרגישה שהיא צריכה להיות איתך אז אין פה ויכוח !!!!
    את אמא שלה ואת קובעת!!!!! דברי עם נתי ,אל תדרשי ואל תציבי אולטימטום ,פשוט דברי איתו מלב אל לב ....אני חושבת בנות שאתן קצת יותר מדיי רואות הכל כשחור או לבן והרבה פעמים זה נשמע לי כהסתה והתלהמות ,בנות אף אחת מכן לא מכירה את המערכת הזוגית והמשפחתית אחת של השנייה ולהגיד תדרשי מבן הזוג ,זה ליצור מריבה ...אף אחד לא מרוצה מזה שדורשים ממנו או מציבים לו אולטימטומים.
    תקראו מה אתן מייעצות שוב לפני שאתן עושות שלח ...

• העם דורש צדק משפחתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את צודקת במאה אחוז!
    רק המלצה קטנה לי אלייך: את עכשיו מלאה הורמונים. אל תגידי לבעלך דברים שתצטערי עליהם, אי אפשר להחזיר לפה בחזרה את המילים שלנו....
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה