וואו אני בשוק

קראתי הכל,
את יודעת שאני בד"כ לא מסתובבת כאן....
ופעם אחרונה שקיטרת על המשפחה של בעלך לא כ"כ הבנתי....
תשמעי, הסיטואציה הזו בשילוב ההורמונים של אחרי הלידה פשוט קשה

אני לא הייתי שולחת את אבא שלך לשם להחזיר את להב- זה ייצור עוד יותר אנטי נגדך ואפילו "שני מחנות". ממש לא.
אני מבינה שהיא ישנה שם לילה אחד,
דברי איתה בטלפון, תשאלי אותה אם היא נהנית ומה היא עושה, בכוונה אל תשאלי אם היא רוצה לחזור הבייתה אלא יותר שיחה רגילה- הכי חשוב בעיני לא להעביר לה תחושות שלך. אם היא כ"כ מתגעגעת ומרגישה רע/נטושה היא כבר תאמר לך בעצמה שרוצה אותך, רוצה הבייתה ואם היא אומרת את זה- דווקא באמצע היום, לא בלילה, לא ברכב כשמשעמם וכו'- כנראה שזו החוויה שלה ואז הייתי מתעקשת שתוחזר הבייתה ומאיימת שאם זה לא קורה ע"י בעלך תבואי בעצמך לקחת אותה (אני מבינה שזה קשה עד בלתי אפשרי). שבעלך יבין שגם אם הוא לא מסכים איתך, וגם אם הוא פוחד מההורים שלו, הוא קודם כל צריך להיות לצדך ולצד המשפחה שבנה. ימים ראשונים שלכם בתור הורים לשתי בנות- זה משהו אחר, המשפחה השתנתה, ההרכב התרחב וצריך לדעת להסתדר עם זה. גם אם זה אומר שאת בבית מטפלת בקטנה ובעצמך והוא נוסע לי-ם להביא את להב שתהיה איתכם.
הם צריכים להבין שעבורך להב היא לא קושי, וגם אם נראה להם שכך הם מקלים עליך אחרי הלידה וגם נהנים איתה בחופש, אם לך ולילדה זה לא עושה טוב- אפשר לקצר. היא ישנה שם לילה אחד, תבלה שם היום ותוחזר הבייתה אחה"צ.
שיפסיקו עם הדרמות,
שינסו להבין.
והאמת, יהיה להם יותר קל לעיכול ולהבנה אם זה יבוא מבעלך,
את צריכה להסביר לו שגם אם הוא לא מסכים איתך במאה אחוז
מתוך לויאליות לאשתו הוא יציג את הדברים כאילו הוא חשב על זה כל הלילה וזה מה שהוא החליט.
אין ספק שיש פה מבחן לכל הצדדים,
היי חזקה,
אל תישברי,
ותזכרי שהיא לא נחטפה ע"י אנשים זרים,
אין לי ספק שאוהבים אותה ומפנקים אותה,
כמו שאמרת במשך היום היא עסוקה ונהנית, ורק בערב עולים הגעגועים- שגם זה אגב נורמלי וטבעי, ואולי היא תתגבר עליהם בעצמה, אבל- אם את לא מרגישה בנוח עם זה זה כבר משהו אחר.
ואגב בעלך יכול גם לזרוק לאבא שלו מילה על כך שהעליב אותך.
אולי הם יבינו שזה המפתח לפעמים לכל היחסים ובאיזה צד הוא בדיוק- הם הרי יודעים שנעלבת, הדברים לא נאמרו בתום לב- יש לו אישה שעברה לידות, יש לי נכדים, הוא יודע ששבוע אחרי הלידה עוד יש בטן

בהצלחה,