בלי מצב רוח? יש היגיון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות.

ובכן, שבוע חמישי להריון ובמקום להיות בעננים אני בלי מצב רוח, יש היגיון בדבר?

איך יוצאים מזה? מישהי עברה משהו דומה?

אפרת

15 תגובות
עמוד 1
  • אין לך מצב רוח כי.......
    רבת עם מישהו? לחץ? לא הבנתי....
    סתם עצבות בלי סיבה?

האמת לא מכירה מצב כזה, בהריונות פרחתי ושמחתי הייתי מאושרת עד הגג,
    אולי זה משהו הורמונלי, מקווה שיעבור
  • הי אני מהפורום השכן אבל עוקבת גם אחריכן ותמיד נחמד לראות בשורות משמחות , לגמרי נותן עידוד
    עדיין לא הייתי בהריון , כך שאני לא יכולה לומר אם זה הורמונים או שזה קורה בדר"כ אבל נורא מבינה אותך. הרבה פעמים כשאנחנו נורא רוצים משהו , מחכים ומצפים - כשהוא מגיע לבסוף יש מעין ירידת מתח וקצת תחושת ריקנות, זה נשמע לי טבעי לגמרי. ההבדל אצלך שלך יש משהו חדש לחכות לו, דבר מדהים , עולם שלם חיים שלמים שמשתנים ומתמלאים כשהוא מגיח לאוויר העולם- זה מדהים!!. באופן אישי לי נראה שהאושר הוא הידיעה שאת עומדת להיות אמא , שיהיה לך תינוק ולא עצם העובדה שאת בהריון. תעסיקי את עצמך, תעבדי, תבלי ואל תשקעי במחשבות . פשוט תעבירי את החודשים האלו בקלילות המירבית - האושר יגיע.
    kkd היקרה, עם רגשות של אנשים אין לי להתווכח אך אינני חושבת שהיתה איזה שהיא כוונה להעליב או לפגוע. ההריון יגיע לכולנו במוקדם או במאוחר והפורום הזה הוא אוזן קשבת לכל הבעיות של כל הבנות. אל תקחי את זה קשה- כולנו באותה סירה, תאמיני לי ! והלוואי שכולנו נזכה במהרה ל

רעות
  • הי לאפרת

גם אני כשנכנסתי להיריון הייתי בדאוווןןן רגשי
    זה קורה בגלל ההורמונים
    תתעודדי - הכל בסדר !!!

כרגע אולי את חוששת , או אולי דואגת שהכל יהיה תקין את תראי
    שאת תשמחי ברגע שתראי דופק ושהכל תקין בשקיפות

בהצלחה מותק
  • כשאני בהריון שום סיבה שבעולם (גם לא בחילות, הקאות, השמנה...)
    כלום כלום לא מוריד לי את החיוך מהפנים...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• רעות המקסימה, אני גם על הורמונים... חח ח כל דבר מדליק אותי....

זה ברור לי שהמטרה היתה לשתף ולא לפגוע באף אחד ועם זאת קצת הרגשתי לא בנוח עם ההודעה... יעבור לי...
  • תיארתי לעצמי אני מכירה אותך מהפורום הקודם, יודעת שאת על הכיפאק
    יאללה הלוואי שהחודש יהיה החודש שלנו

רעות
  • תודה לכולן כנראה שזה היה רגעי.

ומצטערת אם פגעתי במישהי.

מאחלת לכולן את האושר הזה. גם אני בכל זאת חיכיתי לו 4 שנים.

יום נפלא בנות

• היי אפרת,
    תרגישי בנוח, מותר להרגיש ככה גם אם יש לך את כל הסיבות בעולם להיות מאושרת. לעיתים ההורמונים משתלטים עליינו וחלק מהעניין זה גם הרגשת דאון.
    שיהיה לך המשך הריון קל ותקין
  • אני מצטערת שאני פותחת את זה שוב אבל מציק. לי ההודעה שלך kkd.

אולי את לא יודעת אולי שכחת, גם אני עברתי תהליך ארוך מייגע וקשה עם אכזבות לא מעטות במשך 4 שנים. אני לא טעיתי ואני נמצאת בפורום הכי מתאים לי. גם אני עברתי טיפולים שכשלו.

אני לא מסוגלת להיות חסרת רגישות ומה שכתבתי היה כי חששתי שזה עלול להשפיע לרעה על ההריון שכל כך ייחלתי לו וחיכיתי לו ושכל כך יקר לי.

מקווה שתביני שלא היתה לי שום כוונה לפגוע באף אחת כאן ושאני מתפללת על כל אחת ואחת פה שלא תצטרך לעבור כל כך הרבה אכזבות.

שוב מתנצלת אם פגעתי או נגעתי בנקודה רגישה אצל אחת הבנות.

מאחלת לכולכן שתתבשרו בבשורות טובות בקרוב. אמן.

יום נפלא

אפרת

• אפרת מאמוש, את בסדר... זו אני שקצת דפוקה....
    אל תטרידי את עצמך במחשבות נוספות
  • המצב רוח הרבה יותר טוב אבל יש עייפות רבה. תחושה שאני כל הזמן רוצה לישון. מכירות?

עוד 10 ימים אולטראסאונד ראשון ואני מתרגשת וחוששת ביחד.

בסך הכל מרגישה טוב.

יום נפלא לכולן

אפרת
  • אפרת,
    כל אחת חווה משהו אחר. אחרי הטיפולים אני הרגשתי מצד אחד ריקנות איומה ומצד שני התרגשות אדירה,לחיים שמתפתחים בתוכי.

עייפות הייתה השם השני שלי, הייתי נרדמת כבר ב19 בערב עד הבוקר
  • אפרת,
    זה הריון ראשון שלך בארבע שנים של טיפולים?
    נראה לי ה"דאון" הזה הוא יותר חשש שמתגנב ללב....."הנה אני בהריון סופסוף אחרי 4 שנים...ומה עכשיו? הכל ילך כמו שצריך? אולי לא?"
    את חששותהטיפולים למדת תלהכיר ולחיות איתן,
    עכשיו חשש חדש נכנס לחייך,
    ויש לי חדשות בשבילך- מהרגע שמגלים על ההריון, האושר והחרדה גרים בך ביחד, לומדים למחוק זה את זה ולחבק זה את זה, לכל בדיקה וכל צעד את עושה עם שניהם.....גם בלידה....ולא, זה לא נגמר...גם אחרי....זה לכל החיים עם הבונבון הקטן, כל יום הוא אושר מהול בדאגה שהכל יהיה בסדר ושכלום לא ישתבש......
    תתרגלי
    זה לא הולך להיות מניה דיפרסיה, את תלמדי לאזן את הדאגה ולהינות מהאושר,
    ותהיי אופטימית, אחרי 4 שנים- אין ראויה ממך לעבור את המסע המדהים הזה שנקרא הריון ולידה, הגיע הזמן לעלות כיתה,
    שמרי על עצמך, תנוחי (אם תרצי או לא- גג ב20:00 בערב נעצמות העיניים..) שתי כמויות המון המון מים (תצמדי לבקבוק ופשוט לשתות לאורך כל היום 3 ליטר בערך, אם את יכולה יותר מצוין) וחכי בסבלנות מבדיקה לבדיקה
    אוהבים אותך כאן,
    תעדכני אותנו מה איתך
  • פשושה יקרה.

תודה רבה רבה על התמיכה והמילים היפות. אני יודעת שאת צודקת וזה בא מחשש.

אני כנראה באמת אלמד לחיות עם זה. בינתיים המצב רוח עלה ואני משתדלת לא לחשוב על זה יותר מדי.

שוב פעם אני מודה לכולןןןןן על התמיכה והעידוד.

שיהיה לכן יום נפלא!!

אפרת :)

• שיהיה בהצלחה באולטרסאונד ביום ראשון...
    בנתיים תנסי להרגע ולא לנתח יותר מידי מצבי רוח....
    יהיו לך עליות וירידות אבל תזכרי תמיד להיות אופטימית ולחשוב תמיד חיובי!!!

שיעבור מהר והכי חשוב תקין!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה