-
לא נראה לי שזה מתקלקל
-
אין לי מושג אבל מקווה שיסתדר לך
-
תודה נשמות, יעל ממש ואין לי כלום אני שמה לב...יש מצב להחזיר אותו?
-
ממי אין מצב להחזיר החלב כבר מתייבש מעצמו כשלא מניקים
-
תנסי לשאוב... תראי אם יוצא משהו בכלל
-
אירית אחרי כמה זמן מתייבש לחלוטין? אולי יש מצבים שלוקח זמן ואפשר לחזור להניק?
-
כשאני הפסקתי להניק אמרו לי אם 24 שעות לא הנקת או שאבת החלב לא טוב..
תתיעצי עם יועצת הנקה הכי טוב...
]
-
שנשון נכון שהיא לא יכולה לתת לו ישר אחרי הפסקה כזאת ארוכה אבל אם היא שואבת כמה פעמים (בהנחה שעדיין יש ולא התייבש) אז זה כבר "מתחדש" ואפשר להניק
-
תנסי לשאוב מאמוש...
אני לא הנקתי מס ימים ושלשום החלטתי להניק אבל זה לא עבד.. לא הספיק מה שהיה שם... אז נכנעתי...
תתייעצי עם יועצת הנקה הכי טוב הן אלופות בזה
-
שירה: אם יש לך אפילו רק קצת את יכולה לתת לו לפני כל האכלה משני הצדדים (כמה דקות) ועם הזמן יחזור החלב. אם כבר אין לך חלב בכלל אז נראה לי שזהו (אלא אם כן תיקחי הורמונים, אבל זה נראה לי כבר קיצוני....).
מה שבטוח ב-100% זה שחלב לא מתקלקל בתוך השד. הוא סטרילי עד שהוא יוצא לאויר. אני מבינה את הגעגועים להנקה, אבל יש עוד דרכים ליצור קירבה! אל תהיי עצובה!
-
שירה גם אני מרגישה ככה..כבר שבועיים לא הנקתי יש לי רגות חרטה... וגם לי יוצא ממש טיפה...
לא יודעת מה לענות לך אבל ילדים גודלים גם על מטרה...
-
חחחחחחחחחחחחח התקלקל?
טוב נו כל הערב לא הצלחתי לצחוק אז אל תפגעי - תשמחי שאת זאת שגרמת לי לצחוק
-
תשאבי אם יוצא, תשאבי כל כמה שעות ותזרקי את החלב עד שמתחיל לצאת חלב בצבע לבן/תכלת. אחכ תנסי לתת לו לינוק כמות החלב בגדל לאט לאט לכמה שצריך.
בהצלחה
-
הייתי מתייעצת עם מאיה שלנו... ESKI בפורום ובפייס- מאיה חדד (באנגלית נראה לי) חפשי בחברים שלנו...
-
הייי !!! מבינה אותך לגמרי !
איתמר בגיל שנה הפסיק לינוק לשבועיים בגלל פצעים בפה וחזר להנקה ואיתו חזר גם החלב... ככה שאני משערת שלפחות להנקה חלקית את יכולה להחזיר אותה בהנחה שהיא מסכימה לינוק. כי זה גם אלמנט חשוב ,אם היא התרגלה לבקבוק סופית היא בוודאי לא כל כך תתלהב מהאופצה ,אבל תנסי למה לא???
ואין דבר כזה חלב מקולקל בציצי ,בטח לא אחרי 24 שעות . היום סופי שבוע שלא הנקתי והחלב היה מצויין וכמוב שבועיים שאיתמר לא נגע בציצי. אם את מצליחה לשאוב וזה לא קשה לך מידי תנסי כבר לאותת לגוף שלך לייצר שוב את החלב... ולא משנה מה כמות שיוצאת לך . אם התינוקת תסכים לינוק היא תגביר לך את היצור הכי טוב... ץכנסי איתה למיטה ליומיים ותניקי כל הזמן .