-
אין לי מושג
-
קצת הובכתי, אז לא שאלתי אותה....
בטח עוד מעט יתקשרו אליי מהקופה כדי להסביר לי על המשך טיפול, אז אשאל....
אוף.... בחיים המכשפה לא הגיעה פעמיים, גם כששכחתי גלולות....
מקווה שתעזוב בהקדם
-
חחחחחחחח הלוואי ואלו היו הבעיות שלי,
אני מתחננת שהיא תגיע בצורה סדירה והיא מתעלמת ממני לגמרי
-
קרה לי שקיבלתי פעמיים - ד"ר ישי אמר שכנראה בחודש הזה היה שיבוש בביוץ
"הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
-
נשנוש, הלוואי שהמחזור שלי היה סדיר, אחרת לא הייתי צריכה טיפולי פוריות.... ( טוב, אולי קצת...)
הפעם הוא התחרפן לגמריייי...
או שלא מגיע שלושה חודשים, או שמגיע פעמיים בחודש....
אשכולית, קרעת אותי מצחוק... חח ח
גם חודש שעבר עשיתי שתי נגלות של פיורגון....
ממתינה כמו ילדה טובה להוראות הפעלה
-
אז ככה, הרופא שלי התקשר, והעלה תהיה בפני לגבי נוזלים ברחם על אף שעברתי צילום רחם שיצא תקין. שאלתי אותו אם יש קשר לעובדה שקיבלתי מחזור (שוב...) ואז שמעתי ממנו אנחת רווחה.... אמר שהכל בסדר ולהמשיך באותו מינון עד יום שבת ולחזור על מעקב זקיקים ובדיקת דם ביום ראשון...
נרגעתי....
-
היי קרן... מה שלומך?? הרבה זמן לא נכנסתי לפורום... וראיתי כי עברת מהפורום השכן... לצערינו הרב.. גם אני... בכל אופן ראיתי גם שחודש שעבר התחלת הזרעה.. ספרי לי קצת איך זה היה לי ביום א יש הזרעה בעזרת השם שאמן תצליח וגם תהיה האחרונה... שאני מה הולך להיות לי כמה זמן זה... איך בדיוק מחדירים את הזרע? תודה...
-
יופי
-
הייייי רחלי, מה קורה?
מצד אחד אני מתבאסת שעברת לפה ומצד שני כיף לי לראות אותך בתקווה שהשהות שלך כאן תהיה קצרצרה....
אני עכשיו בהזרעה שניה....
בקצרה בקצרה, התהליך של ההזרעה ממש לא נורא.
כל רופא מאבחן כל מקרה לגופו, אבל מה שאני עברתי זה סדרה של 5 זריקות, אולטרסאונד וב.דם עוד סדרה של 5 זריקות, אולטרסאונד וב.דם ואז הזרעה.
את ההשבחה עשינו באיכילוב וההזרעה נעשתה במאוחדת. ממש לא כאב, כמה דקות וזה מאחורייך ;-)
מה עשית בנתיים? פרופיל, בדיקת זרע, צילום רחם?
שיהיה בהצלחה!!!
-
שום בדיקות לא שיגרתיות.. פירגון במשך 5 ימים בדיקת דם וזקיקים הראתה שאין התקדמות.. וב3 ימים הקרובים שגדלנו את המינון ל....לא תאמיני איזה קפיצה... 250!!! זהו ביום א בעזרת השם כמו שאמרתי הזרעה ראשונה... השם יעזור שתצליח!!! השעה אבל הייתה איך מחדירים את הזרע? בטוח וגינלי ...איך מרגישים אחרי? אפשר לחזור לעבודה או צריך לשכב לנוח?
-
ולא עושים לך עוד אולטרסאונד לראות את את מגיבה ל250? את בטוחה?
הקפיצה במינון היא מאוד גדולה, איך יודעים שהביוץ ביום ראשון ולא בשישי או שבת???
טוב, אני בטוחה שהרופא שלך יודע מה הוא עושה ;-)
את שוכבת על הכסא, בזוית בערך של 30 מעלות.
מחדירים אלייך צינור דק ודרכו מזריקים את הזרעונים.... זה הזמן להתפלל שיהיה אחד בעל מוטיבציה שיודע את העבודה ולאן לשחות... חח ח
את נחה 10 דקות בערך בתנוחת בית קפה... רגל על רגל בשכיבה, מתלבשת והולכת לשלום....
שבועיים לאחר מכן, בדיקת דם! אמן!
-
בהצלחה מותק מקווה שביום ראשון יהיו לך זקיקים מהממים