הסקרנות גברה עלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

23 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי אוהבות מיקי, וגם לה יש שיר "בא לי" אבל הוא רק באמצע אז כבר לא כיביתי להן.
    במיכל הקטנה השיר הראשון זה "בא לי" ישר הועברה ויש איסור חמור מאוד לשים אותה.
    כשאני מנסה להוציא מיובל איזה צמד מילים דוחה ובאה לי מישהי ותוקעת לה אותן דרך שיר זה ממש גדול עלי. איזה מזל שאנחנו עוד בשלב שאני יכולה להחליט איזה תכנים הבנות תראנה ואיזה לא

• גם אצלנו אוהבים את מיקי..
  • פיתוש- מזל באמת

• זה לא נגד השיר זה נגד צרוף המילים המגעיל הזה "בא לי"
    לא יכולה לשאת את זה. זה פשוט מגעיל אותי כשזה בא מפספוסית בת שנתיים וחצי, זה הגעיל אותי כשהאחייניות שלי התחילו עם זה כשהן היו בגיל הזה (כיום בנות 6), על מעין זה דילג ויובל למדה את זה בגן ובהרבה עבודה אנחנו לאט לאט מכחידים את זה.

• מי זאת מיקי ?

• אודיל - מיקי זו אחת מכוכבי הילדים החדשים. עדיין לא לגיל של הבת שלך
  • אה, ודרך אגב, אדוושה - קטנים וגדולים זו המצאה של דתיים. גם כשאני הייתי קטנה ככה היינו מדברים
  • אורטל באתי לרשום את זה

• חיפשתי מיקי בחיפוש בוי או די בהחלט 51 דק' של שקט

• שקד לא התייחס אליה יותר מידי
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • לא מכירה בכלל...
  • איזה מזל שאורטל הדוסית תמיד מסבירה אותי כשאני לא פה בשביל זה..
  • איזה הורס שילה

• אדווש - בVOD יש לך ספיישל יובל המבולבל עם כמה מתוכניותיו, ושתי המלצות חמות - בקטגוריה של מיקי של הקלטות DVD - כיף לי עם יעלי בתזמורת ומיטל בגן הירוק. מעולה!
  • תודה על ההמלצה יקירה- אני אבדוק

• כרגיל, אני וענבר משדרות על אותו גל
  • טוב שאת כותבת על זה אורטל- אני באמת רוצה לדעת כמה עולה ה vod בחודש.
    יש לך מושג?
    אני צריכה קצת לעשות סדר בהוצאות..

• הם העלו את המחיר, אני חושבת שזה 20 ש"ח בערך.

אבל זה גם ההזמנות שם, יש הרבה פיתויים והם עולים י-ם כסף.....

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • יהירה? לא בכלל לא....

• כל אחת תעשה את הטוב בעיניה
  • עדן לא רואה מיכל הקטנה וגם לא מיקי אבל צירוף המילים המזעזע הזה "בא לי" יוצא לה מהפה בכל הזדמנות
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה