סושי נחמה :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה מה שהזמנתי לעצמי כרגע

20 תגובות
עמוד 1
  • מאמי תהני מהסושי ! וקחי את אצמך בידיים ואת הבובה ולכי לסיבוב בקניון ! את חייבת להתאורר! את חמה על כולם עכשיו ! תהיה חזקה נשמתי את מרגישה שלא טוב לה שם? תתקשרי תדברי איתה ומייד תביני איך זה באמת, אבל כשהיא תישמע אותך היא מגעגוע תגיד שרוצה אליך ולא כי רע לה שם או לא מתייחסים אליה כראוי

• ]

• אם את מרגישה שכל כך רע לה, תבקשי מאבא שלך לנסוע ולהביא אותה.
    מעבר לזה, מקווה שתצליחי להירגע ולהתעודד

• ניסיתי לדבר איתה כבר פעמיים והיא לא רוצה

• כמו שאמרתי אתמול, הבעיה היא בכלל ביניכם..
    למרות שיש מחלוקות בין בני הזוג כלפי חוץ תמיד צריכים להיראות מאוחדים!
    לא ייתכן שאת כל כך אומללה והוא מדקלם לך מה הילדה אומרת- גם אם להב עכשיו הייתה אומרת לך 'אמא טוב לי! אני לא רוצה לחזור הביתה' היא בכל זאת הילדה ואתם ההורים שלה שמחליטים עבורה מה טוב
  • נגה אין מה לומר את צודקת במיליון אחוז
    וגם אמרתי לו את זה מקודם - שפעם אחרונה שבדקתי אני אמא שלה ויהיו עוד הרבה דברים שאני אעשה כי לי יראו נכון והיא לא תרצה - עדיין אני אמא שלה!!! והדעה הקובעת היא שלי, גם אם בהתחלה אמרתי משהו אחר.

בקיצור את צודקת

• אוףףףףף הימים האלה שאחרי לידה
  • ואני חושבת שלא משנה מה הוא יגיד ואיך יעשה זה היה רע לסיוון כי היא כואבת ונירגשת עדיין אחרי לידה. ו זה טבעי ובעלך צריך לתמוך בך ולא להפך !
    אבל מאמי תביני מניסיון אולי קטן אבל שיש לי גברים לא מבינים עד שלא אומרים להם, ממש לעטים רחוקות יש גברים שמבינים כבר הכל רק מלהסתכל על אישה יודעים מה התשובה ושאלה או איך היא מרגישה עם משהו מסוים ומה דעתה. אבל זה באה עם השנים וגם לא תמיד .... אז כל דבר שיש לנו בלב צריך להגיד ! אם לא הרגשת טוב עם החלטה לקחת אותם לשם היית צריכה להגיד.... את בעצמך אומרת שלא אמרת לו "לא" אז אם אישה לא אומרת "לא" מבחינתם זה "כן"
    אם היא לא רוצה לדבר זה סימן שאת יכולה להירגע

• לפני שבועיים כשהוא הציע אמרתי כן כי לא היה נעים לי ממנו.
    ביום ראשון אמרתי לו שאני לא בטוחה לגבי זה ולדעתי כדאי לבטל ושיסע איתה ביחד מיום חמישי או שישי.
    הוא הבטיח לחשוב על זה ולדון עם גיסתי והתעלם ממני לחלוטין, פשוט השאיר את זה כעובדה מוגמרת.
    והטענה שלו היתה שהם כבר התכוננו לבוא ולקחת אותה והכל אז לא מבטלים ברגע האחרון.

• אז שילמד כן להגיד בישביל שלום בית ! הוא גר איתך ולא עם גיסו. את אחרי לידה והוא צריך להכנס למצב ולהבין שאת מאוד רגישה עכשיו וגם גיסו ! ואם לא הוא אז את תבטלי. אם לא טוב לך עצוב לך ואת לא שקטה אז גם ב שניה אחרונה

• זה רק מוכיח שוב (בפעם הלא-יודעת-כמה!) שלגברים אין אינטלגנציה ריגשית בשיט!
    מה זה "לא מבטלים ברגע האחרון"??? זאת לא הזמנה למסעדה, לא טיול ולא פינת אוכל

• מסכימה עם כל מילה של נוגה.

היא לא רוצה לדבר איתך - כי מבחינתה את הסכמת להיפרד ממנה

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל חיבוק חזקקקק
    כל היום אני בודקת מה חדש איתך, רק עכשיו הבנתי שזה העדכון....שהיא לא חזרה הבייתה
    תשמעי, לא יודעת אם קראת כל מה שרשמו לך בשרשור הקודם שפתחת,
    אני הייתי מציעה לך לתת לו לקרוא אולי?
    אני מתארת לעצמי שזה לא סוד שאת מנהלת פורום באינטרנט?
    הוא יודע והמשפחה יודעת? סביר מאד להניח שכן, ולכן אני מתארת לעצמי שמה שנכתב, בדיוק כמו שאנחנו קוראות ועוד הרבה מאד אנשים זרים, כך גם בעלך יכול לקרוא- גם בלי שתדעי שהוא קורא- ואולי גם גיסתך/החמים שלך.
    אגב לגבי זה שלא רצתה לדבר איתך בטלפון- אל תקחי קשה,
    אני יודעת מנסיון עם הבן שלי שלפעמים כשהם עסוקים במשהו אחר (טלויזיה, משחק ואפילו סתם לועסים מלפפון..) הם לא רוצים לדבר בטלפון ולא עומד מאחרי זה שום דבר.
    אני חושבת שאחרי 2 לילות אצל הסבים אפשר לקצר ולסיים בלי רעש את הדרמה המיותרת שגרמה לך כ"כ רע, ודווקא בימים הכי מאושרים שאת חובקת תינוקת קטנה ולהב בפעם הראשונה בחייה אחות גדולה...
    דברי איתו רגוע, אולי גם תצמצמי את מידת השיתוף כאן- כל אחד יכול לקרוא, את יודעת... (זו גם אחלה דרך להעביר מסרים מצד שני...אבל בסופו של דבר אין כמו שיחה פתוחה וכנה שנשארת בין שניכם)
    מחר תתקשרי שוב ללהב בבוקר, אני מקווה שהיא תרצה לדבר ואם לא- אל תיעלבי

אל תעמיסי עליה מה שעובר עלייך- זה שלך, לא שלה.
    שתהיה שיחה בחיוך, פרגני לה שהיא עושה כייף אצל סבא וסבתא, ותני לה להתבטא - תקשיבי למה שהילדה אומרת לך, במלל ובין השורות.
    אני חושבת שחמישה ימים זה יותר מדי,
    שלושה ימים- 2 לילות זה די והותר.
    אולי תציעי לבעלך שתסעו מחר יחד עם הקטנה לירושלים,אני יודעת שזה עלול להיות לא קל בשבילך אבל אולי זה דווקא יעשה טוב ביניכם? "תבלו" שם שעה-שעתיים (כן אני יודעת שלא בא לך אבל תאמיני לי תצאי גדולה) ותחזרו הבייתה כל המשפחה עם להב כמובן?[/size=3]
    חשוב גם שכשלהב חוזרת הבייתה- ולא משנה אם מחר או בעוד שבוע- תגידי לה ותדגישי בפניה כמה קשה היה לך להסתדר עם הקטנה בלעדיה
    ואיזה יופי שהיא חזרה, תני לה לעזור כמה שיותר,
    תגידי לה שהתגעגעת מאד,
    תני לה להרגיש שהייתה חסרה והיא הכי רצויה בעולם כמובן - גם אצל סבא וסבתא, גם בבית, כולם פשוט נורא אוהבים אותה.
    חבל לי נורא שההרכב המשפחתי ככה מפורק - גם להב לא איתכם ורע לך עם זה וגם אתם בכסאח.....
    בהצלחה יקירה,
    תהיי חכמה ולא רק צודקת- זה לפעמים עוזר.
    גם ככה בעלך כבר יודע שאת צודקת, הוא פשוט טיפס על עץ גבוה,
    תעזרי לו לרדת, דברי איתו.
    המון בהצלחה,
    יאללה תתחילו ברגל ימין
  • פשושה את כל כך צודקת בכל מילה שלך
    ודרך אגב שיקרא שיקראו לא מפריע לי

• פשוש"ה - כל מילה שלך בסלע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה