קודם כל חיבוק חזקקקק

כל היום אני בודקת מה חדש איתך, רק עכשיו הבנתי שזה העדכון....שהיא לא חזרה הבייתה

תשמעי, לא יודעת אם קראת כל מה שרשמו לך בשרשור הקודם שפתחת,
אני הייתי מציעה לך לתת לו לקרוא אולי?
אני מתארת לעצמי שזה לא סוד שאת מנהלת פורום באינטרנט?
הוא יודע והמשפחה יודעת? סביר מאד להניח שכן, ולכן אני מתארת לעצמי שמה שנכתב, בדיוק כמו שאנחנו קוראות ועוד הרבה מאד אנשים זרים, כך גם בעלך יכול לקרוא- גם בלי שתדעי שהוא קורא- ואולי גם גיסתך/החמים שלך.
אגב לגבי זה שלא רצתה לדבר איתך בטלפון- אל תקחי קשה,
אני יודעת מנסיון עם הבן שלי שלפעמים כשהם עסוקים במשהו אחר (טלויזיה, משחק ואפילו סתם לועסים מלפפון..) הם לא רוצים לדבר בטלפון ולא עומד מאחרי זה שום דבר.
אני חושבת שאחרי 2 לילות אצל הסבים אפשר לקצר ולסיים בלי רעש את הדרמה המיותרת שגרמה לך כ"כ רע, ודווקא בימים הכי מאושרים שאת חובקת תינוקת קטנה ולהב בפעם הראשונה בחייה אחות גדולה...
דברי איתו רגוע, אולי גם תצמצמי את מידת השיתוף כאן- כל אחד יכול לקרוא, את יודעת... (זו גם אחלה דרך להעביר מסרים מצד שני...אבל בסופו של דבר אין כמו שיחה פתוחה וכנה שנשארת בין שניכם)
מחר תתקשרי שוב ללהב בבוקר, אני מקווה שהיא תרצה לדבר ואם לא- אל תיעלבי
אל תעמיסי עליה מה שעובר עלייך- זה שלך, לא שלה.
שתהיה שיחה בחיוך, פרגני לה שהיא עושה כייף אצל סבא וסבתא, ותני לה להתבטא - תקשיבי למה שהילדה אומרת לך, במלל ובין השורות.
אני חושבת שחמישה ימים זה יותר מדי,
שלושה ימים- 2 לילות זה די והותר.
אולי תציעי לבעלך שתסעו מחר יחד עם הקטנה לירושלים,אני יודעת שזה עלול להיות לא קל בשבילך אבל אולי זה דווקא יעשה טוב ביניכם? "תבלו" שם שעה-שעתיים (כן אני יודעת שלא בא לך אבל תאמיני לי תצאי גדולה) ותחזרו הבייתה
כל המשפחה עם להב כמובן?[/size=3]
חשוב גם שכשלהב חוזרת הבייתה- ולא משנה אם מחר או בעוד שבוע- תגידי לה ותדגישי בפניה כמה קשה היה לך להסתדר עם הקטנה בלעדיה
ואיזה יופי שהיא חזרה, תני לה לעזור כמה שיותר,
תגידי לה שהתגעגעת מאד,
תני לה להרגיש שהייתה חסרה והיא הכי רצויה בעולם כמובן - גם אצל סבא וסבתא, גם בבית, כולם פשוט נורא אוהבים אותה

.
חבל לי נורא שההרכב המשפחתי ככה מפורק - גם להב לא איתכם ורע לך עם זה וגם אתם בכסאח.....

בהצלחה יקירה,
תהיי חכמה ולא רק צודקת- זה לפעמים עוזר.
גם ככה בעלך כבר יודע שאת צודקת, הוא פשוט טיפס על עץ גבוה,
תעזרי לו לרדת, דברי איתו.
המון בהצלחה,
יאללה תתחילו ברגל ימין