משתגעתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יום שני התקינו לי מזגן סוף סוף (מיני מרכזי) ואתמול התחילו לי את העבודות גבס להנמכת התקרה- הבית שלי נראה זוועהההההההההההה
    אני לא מסוגלת להסתכל לכיוון כי הכל לבן ובנוסף (והכי חשוב) עדיין לא מצאתי מנקה שתבוא מחר אחרי שכל הבלגן ייגמר.
    נראה לי מחכה לנו חתיכת סוף שבוע בשפשופים....

5 תגובות
עמוד 1
  • גברת נכבדה לא להתאמץ יותר מדי

• חח מאמי את דואגת לי?
    אני דואגת לבעלי

• תחשבי על התוצאה הסופית.. ככה אני עושה וזה תמיד מחדיר בי אנרגיות

• מאמי לא נורא אחרי כל הבלאגן יהיה לך בית נקי ומשופץ
    רק באמת לא להתאמץ יותר מידיי
  • האמת שעכשיו אחרי שאני מתפנקת על המיטה עם מזגן ופוך- לא יודעת איך שרדתי את יוני- אוגוסט בלי מזגן (ושוב תודה לביטוח לאומי שאישר לי את השמירה אחרי 3 חודשים בבית ללא שכר).
    מיטלי קיבלתי מלא מספרים מחברות ושכנים אבל רובן יכולות רק שבוע הבא וגם זה רק כדי לבוא לראות את הבית קודם- כבר פתחתי על זה שרשור השבוע- מה זה השטויות האלה לראות את הבית לפני קבלת העבודה? אם הוא היה מבריק נראה למישהו שהייתי משלמת 35-40 שח לשעה?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה