מה זה?!חזרו לי הבחילות!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמאל'ה כבר איזה שבוע יש לי בחילות אבל בחילות נוראיותתתת ממש כמו בהתחלה מהבוקר עד הרגע שאני שוכבת לישון.. לא מצליחה לאכול.. זה לא ייאמן חחחחח.. וגם בערבים אני נכנסת מלא מלא לשירותים.. זה מוכר לשבוע שלי כמעט 36?!מישהי חווה את זה?? רק אל תגידו לי שזה מרמז על ההתקרבות של הלידה חחח זה עוד לא מתאיםםם..
10 תגובות
עמוד 1
  • חחח טוב אז אני לא אספר לך שלי זה קרה ותראי כמה זמן אני כבר עם צירים

• תודה יפה שלי יואווו ירדני אני בלחץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ נוראי חח..אני משגעת את כל העולם עם התלונות האלה כבר כל השבוע אף אחד לא יודע מה לעשות איתי כבר חחח..
  • מאמי תבדקי רק שאת לא משלשלת זה חשוב בכל מקרה את בשבוע מתקדם אז הכל יכול להיות לדעתי אין לך מה לדאוג

• תרגישי טוב

• תודה נסיכה שלי, מצד אחד אני רוצה מאוווווווו מאוד מאוד כבר להיות אחרי אבל מצד שני.. אממממאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
  • אני לגמרי מבינה אותך טלי.. זה טבעי.. כשהייתי מאושפזת ביום שני אמא שלי באה לבקר ירדנו לאכול מקדונלדס וזה אחרי יום שלם של טיולים ברמב"ם עם הבעלול כדי לגרום לצירים להיות אפקטיבים...
    ישבנו לאכול ופתאום הרגשתי כאילו יורדים לי המים (עד עכשיו אני לא יודעת מה זה היה אבל זה לא היה ירידת מים) ונהייתי חיוורת ורעדתי לגמרי רק מהמחשבה שאולי זה קרה...

אל תדאגי בסוף אם אנחנו רוצות או לא אנחנו כבר בשלב שבו אין דרך חזרה

• חח זה כל כך נכון.. מישהי אמרה לי פה פעם "סופו של כל בלון זה להתפוצץ"..
  • וואו..איזה סיוט זה הבחילות..
  • כן התופעה מוכרת
    לפעמים הבחילות חוזרות לקראת הסוף...

אבל תתנחמי בזה שבעוד 4 שבועות זה יגמר- וזהו! אין יותר....
    תחזיקי מעמד

• תודה יפות שלי אוהבת אתכן המון.. אתן תמיד מצליחות לעודד אותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה