התגעגעתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני כבר יומיים בריצות וכל מיני סידורים מפגרים ונכנסת לפה מדי פעם להתעדכן ולהגיב על איזו הודעה או שתיים, אבל אני ממז מרגישה שהזנחתי..

מה שכן, אני מכורה ברמות קשות לפורום הזה ומרגישה כאילו אני מכירה כמעט כל אחת פה באופן אישי וכבר נהיה לי קשה לא לנהל שיחות וירטואליות יומיות
3 תגובות
עמוד 1

• ואצלנו היה זוג אחד שבהפסקה הבעל אמר שאישתו כמעט לא מעלה במשקל, אלא רק הוא כל בוקר עולה ועולה ואז בעלי צחק ואמר שבסוף היא תוסיף 10 קילו והוא יוסיף 10 קילו וככה הם יתחלקו
  • ג'ני, התגעגעתי אלייך גם !
    תהנו בקורס, לי הקורס מאוד עזר, תרם והרגיע אותי..

ויפה מאוד שבעלך הגיב ככה..הוא מזדהה איתך!
    למרות שאני גם יכולה להבין את הבעל השני
    כי יש בעלים שבאמת כואב להם שהם לא יכולים לעזור לאישה שלהם.... והכאב הוא אמתי בשבילם... קשה להם לראות את האישה שלהם סובלת והם לא יכולים לעשות כלום על מנת לעזור לה.....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה