היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אחרי ההודעה הזו שהשארתי ביום רביעי: "בטא ראשונה-21.7 34 בטא שניה - 25.7 116 בטא שלישית-7.8 1041 מחזור אחרון 21.6, ביוץ מאוחר בבערך חמישה ימים ע"פ מקלוני ביוץ. לפני שבועיים הייתי ב-US והרופאה אמרה שיש משהו שנראה כמו שק הריון בספק בגודל 3 מ"מ ושלדעתה מדובר בהריון לא תקין אבל המליצה על US חוזר אחרי מס' ימים. היום (אחרי שבועיים מהUS האחרון) הלכתי שוב, יש שק הריון בקוטר 10 מ"מ שמתאים ע"פ הרופא לשבוע 5/6, אבל השק ריק (ישנה נקודה קטנה שלרופא לא ברור מהי, אמר שזה אולי משהו שלא התפתח). מבחינתו, הרופא אמר שמדובר בהריון לא תקין ושלח אותי לקחת כדור/לבצע גרידה - משמע הפלה. לציין שלא היה לי שום דימום... מה לעשות?!" היום הלכתי לעשות שוב בטא, יצא 11900, אם אני מבינה נכון, זה נמוך מאוד ביחד למה שזה היה אמור כבר להיות היום. בכל מקרה מחר אני חוזרת לרופא בידיעה שההריון הזה נגמר, או שלא התחיל מלכתחילה... ומחליטה מחר על גרידה או כדור. נשארת אופטימית להקלט בהקדם... תודה לכולכן!
13 תגובות
עמוד 1
מאמי ממש מצטערת לשמוע הלוואי שתחזרי אלינו בהקדם ל9 חודשים מלאים מלאים עם הריון תקין
הבטא אמנם הכפילה עצמה..אבל ממי לא הייתי שוללת... הייתי עושה מחר אולטרסאונד במקום אחר... הלכת לטייל ופתאום כאבי בטן..כנסי לקופ"ח כחירום.... וב"ה יראו גם עוברוני/ת
הבטא נמוכה יחסית למה שכבר היה אמור להיות... אם לפני שלושה שבועות היה 1000, היום כבר היה אמור להיות הרבה יותר מ-12000. לפחות ככה זה להבנתי, אלא אםאני טועה וקרו מקרים מעולם...
מאמי אני מצטערת לשמוע על כך הפלה טיבעית היא דבר נפוץ גם לי זה קרה
אני ממש מצטערת לשמוע.. בדיוק היום כתבתי הודעה בנושא כי הייתי היום פעם ראשונה אצל הרופא אחרי בדיקות ביתיות ולפי החישובים שלי כבר הייתי אמורה להיות בשבוע 5+5 והוא אמר שהשק שרואים הוא בערך של שבוע 3 ושאני אבוא אליו לאולטראסאונד חוזר עוד שבועיים.... כך שאני חוששת שזה מקרה מאוד דומה לזה, אם כי כמובן מקווה שלא.. בכל אופן אני מאחלת לך הריון קל ותקין במהירות!
אני ממש מצטערת.. זה נשמע נורא קשה אני לא רוצה לעורר תקוות שווא, אבל.. הבטא הכפילה את עצמה, עדיין, אולי בכל זאת כדאי לחכות שבוע ולראות?
אני מכימה עם מיכל מילה במילה הייתי עושה בדיוק כמו שמיכל כתבה ניגשת מחר לאולטרסאונט ורק אחרי וידויי אמיתי שאכן אין דופק הייתי חושבת על זה
אם העניין היה שאין דופק, הייתי ממשיכה לחכות עד שבוע 11-12 אפילו כי היו מקרים מעולם העניין הוא שאצלי לא שאין דופק, פשוט אין עובר. מדובר בשק ריק. הביוץ היה מאוחר בבערך 5-7 ימים, זה עדיין לא מספיק בשביל להגיע לתוצאות כאלה. הבטא לא הכפילה את עצמה מספיק לפי החישובים האלה: אחרי ההודעה הזו שהשארתי ביום רביעי: ראשונה-21.7 34 בטא שניה - 25.7 116 בטא שלישית - 7.8 1041 בטא רביעית - 24.8 11900 לפי התאריכים האלה נראה שזה לא תקין... לא? יש למישהי משהו לחדש לי?
אני אישית מאמינה בניסים,עד שלא מוכח אחרת.. כעת,תאמיני בכל-ליבך שהכל יהיה תקין! והלוואי והרופאים יהיו בשוק ממך
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
אחותי נכנסה להיריון ואמרו לה שיש לה שק היריון ריק ואמרו שההיריון לא התפתח ושתלך לעשות הפלה והרופא שאמר שלח אותה לרופאה אחרת שתיתן לה הפנייה היא הלכה לרופאה אחרת שאמרה בדיוק אותו הדבר - היריון לא התפתח
היא קבעה גרידה ובבדיקות לפני הגרידה ראו דופק!!!!!!!!!!!
תודה לכולכן! אתן מדהימות ואני לא יודעת איך הייתי עוברת את זה בלי הפורום ובלי הבעל המקסים שלי! בכל מקרה, אני הולכת מחר שוב ל-US בלי ציפייה כי בתוכי אני יודעת לפי הבטא האחרונה שזה אבוד, אבל מקשיבה לכן, ומוכנה באיזה נישה קטנה במוח להאמין בנס. תודה!
מתוקה!
מאחלת אולטרא סאונד מעודד ומשמח ומחזיקה לך אצבעות!
אם בכל מקרה זה לא יסתדר, אל תדאגי - כמו שענבל כתבה, לצערנו, הפלות בשלבים מוקדמים מאוד נפוצות (גם לי הייתה בשבוע 8 כשאמרו שאין דופק).
אבל אחרי ההפלה את מאוד פוריה וצ'יק צ'ק תיכנסי להריון, שלא יהיה לך ספק!
תהיי חזקה ותתאוששי מהר - כי אחר כך בטוח הכל יסתדר!