כ #%&*ו #@סססססססססססססססססססססססעמק!!!!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אח"כ מתפלאים "למה נשים לא עובדות????????????"
    כ#@$$%^*)*&וססססססססססססססססססססססססססססססססססס.......
    הנה למה:
    כשאישה עובדת 8 שעות ביום, וצריכה בחופש גדול שנמשך חודשיים, לשלם 6500 ש"ח ל - 2 קייטנות ל - 2 ילדים מתוך 3 לחודש אחד!!!!!!!!! בחודש הזה לשלם עוד 1500 ש"ח לפעילות לילד מס' 3 שכבר גדול מידי לקייטנה אבל עדיין לא רוצה להתפגר משיעמום בבית, ובחודש השני נאלצת לזגזג כמו מטורפת עם קבלות בין סבאסבתאסבתאסבא וחוזר חלילה, לשלם עוד כ - 4000 ש"ח על ימי פעילות, מחנות, טיולים ובילויים, לקחת ימי חופש שאין לה, לשמור עוד כמה בפוטנציה לספטמבר שגם בו הוסיפו קברניטי משה"ח כגשר על מים סוערים בין כיפור לסוכות, ועוד אחד כבקשיש בחנוכה, ובסוף להתנצל בפני בעלה על שהיא לא מספיקה להגיע לפגישה עם הגננת החדשה כי היא חייבת להישאר בעבודה היום ע"ח אתמול ומחר ומחרתיים ובעוד שבוע, ושילך בבקשה במקומה רק היום, ובסוף טוענים כנגדה שהיא עובדת רק 3/4 משרה, אז מה הבעיה????????????????????????
    אז בגלל זה נשים מעדיפות לא לצאת לעבוד!!!!!!!!!!

ססססססססססססססססססעמק!!!!!!!!!!
28 תגובות
עמוד 1

• "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • לגמרי איתך

• ועל זה כדאי להמשיך במחאה
    אני לא עובדת כבר שנתיים !!! גדול עליי אני מודה !
    אין לי עזרה של סבתות ולא בא לי לזגזג בין בייביסטרים , חברות ולבקש את חסדי המשפחה ...
    השנה אני אמורה להתחיל לעבוד
  • צודקת

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • ממש זוועה

• מסכימה עם כל מילה ועוד הקייטנות עולות יותר ממה שאנחנו מרוויחות ביננו

המסנג'ר שלי: [email protected]

• צודקת בהחלט.
    אני איתך! סעעעעעעמממממק!!!!!!

• צודקת בגלל זה אני כבר שנה בבית

]
    ]
  • שרוני יש לי תחושה קלה שאת עצבנית
    רוצה לשתף לדבר על זה?

• מאותה סיבה בדיוק שנתיים מרגע שבני נולד ישבתי בבית ולמדתי מקצועה שיאפשר לי להיות אדון לעצמי ....
    חד משמעי אם יש תינוקת בבית ועוד ילד בצהרון אופציה להיות אתם ולקחת צהרון פרטי מאוד משתלמת.
    מולי גרה אישה אמא ל3 ילדים בגילאי בבית ספר כבר , יש לה תואר 2 בפיזיקה - היא לוקחת לצהרון מ13:00 עד 19:00 5 ילדים לצהרון עד כיתה ו' , עושה להם א. צהריים , עוזרת בשיעורים , בעקר מטמטיקה אנגלית וכו' , לוקחת 1000-1200 ש"ח מכל ילד ויש לה תור . היא פשוט לא יכולה לקחת יותר מבחינת מקום מסודר להכנת שיעורים .
    בחצי הראשון של היום היא עושה סידורים ובישולים ...
    http://www.holdthatpic.com/
  • וסליחה כן אבל כל ימי החופשה האלה ולא התחלנו לדבר על ימי מחלה של הילדים!!!
    שיהיו בריאים כמובן אבל גם את זה צריך לקחת בחשבון!
    אני לא מתכוונת לצאת לעבוד בקרוב כי בחישוב פשוט זה פשוט לא משתלם לי!!!!
    ססססעעעעמממממקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!

[

[
    []
  • טירוף!!!!!

• בהחלט ססססססעעעעעעממממממקקקקקקקקק

• חופשי ססססססססססססססססססעמק!!!!
    מצד שני מי יכול להרשות לעצמו לא לעבוד???
    תאמינו לי עם כל זה שאני מסיימת עכשיו תואר שני יש מצב שגם אני אקח עוד שני תינוקות לטפל בהם במקום לצאת לעבוד...
    יותר משתלם

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • טוב..אצלי לא היו קייטנות...אבל לא ששילמתי פשוט מזה גם שהם בבית
    מזיינ@#$ אותנו מכל הכיוונים...אני כבר למדתי להירגע ולנסות להנות
  • וכל מילה מיותרת! פשוט מיותרת!
    בכל קייץ נופלים עליי מיליונים של "תיקי כלכליים", קשה לי מאוד להסתדר עם זה

• אני מזמן הגעתי למסקנה שהחופש הגדול מיועד לציבור אחד ויחיד (מבלי לפגוע בכבודו חס וחלילה - אבל עדיין הוא ציבור יחיד): המורים והגננות.
    נכון שגם הילדים נהנים ממנו (ילדים בגיל בי"ס ומעלה) אבל הוא בהחלט ארוך מידי. לדעתי 3 שבועות היו נותנים תוצאה טובה הרבה יותר. לכוווולם.
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • ססססססססססססססססס... עמק
    סססססססססססססססססססססססססססססססססססססס... עמק!!!
    ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמק!!!!
    סעמק! סעמק!! סעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!

הבוקר לקחתי את אור איתי לעבודה, אחרי שביטלתי כמה פגישות אישיות שהיו אמורות להתקיים. אמרתי - בסדר, עבודה משרדית, קצת ניירת, תיוקים וטלפונים שלא סובלים דיחוי, אני אעמוד בזה איתו.
    ססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמעמעמעמעמעמעמעמעמקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!
    אני מזמינה כמה מורות וגננות ואת שר החינוך (ימ"ש וזכרו) בכבודו לבוא ולנסות לעשות את מה שאני עשיתי, עם ילד בן 5 במשרד.
    אז יגידו לי: "קחי בייביסיטר". עמק' - אתם תממנו?????????????

ואלינה יקירתי!
    אני מתכבדת להודיע לך חגיגית שאני השקעתי קרוב ל - 7 שנים מחיי כדי לרכוש מקצוע שנחשב ל"מקצוע חופשי", מבוקש ובעל מוניטין כאחד כזה שהכנסה יפה בצידו.
    עדיין - אני חייבת לעבוד גם בגוף ציבורי הנותן שירות למגזר שלם באופן ציבורי וממומן. ככזה, המשכורת בהתאם - משכורת ממשלתית ולא שקל יותר.
    ועדיין - אני אומרת בלב שלם שלא השקעתי קרוב ל - 7 שנים מחיי בלמידה אינטנסיבית תוך השקעה בלתי נדלית - בשביל שבסופו של יום כשאהיה אם ל - 3 ילדים אאלץ "לשבת בבית" בלית ברירה או לטפל בילדים של אחרים במקום לעסוק במקצועי בכבוד הראוי לו.
    אני מפנה את כל כולה של האצבע המאשימה שלי לכיוון מקבלי ההחלטות בממשלה, ששמה רגל מכשילה במודע ובעזות מצב חוצפנית ומתנשאת - בפני נשים במדינה הזו הרוצות לצאת לעבוד ולהרוויח בכבוד את לחמן.
    אין גבול לחוצפה ולעזות המצח שבה המערכת נשלטת ע"י קבוצה, אמנם יחסית גדולה, אך אחת מיני רבות, אשר מכתיבה את האינטרסים שלה ומשיתה אותם על פני ציבור עצום ורב - ציבור ההורים במדינת ישראל - אשר נאלצים מידי שנה בשנה לספוג בעלויות, בירידה בתפוקה בעבודה, בירידה ברמת החיים, בפגיעה בחוסן האישי ובמצב הרוח, בפגיעה בילדים עצמם אשר לרובם המוחלט חופשה שנתית בת 62 יום היא מזיקה, פוגענית והרסנית, על מנת שהם - הציבור האחד והיחיד (ואמנם גדול) יוכל לקבל במלואו את ההסכם המיושן שאבד עליו הכלח, מלפני 63 שנה.

אין גבול לחוצפה, אין גבול לזלזול בנשים ובעבודתן - שהם הנפגעים העיקריים ב"מפגע הגדול" המכונה משום מה במקומותינו: "החופש הגדול".

אז..............................
    שלא יעבדו עליכן.
    אתן הנפגעות העיקריות!!!!!!!!
    ססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעמעקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

בכבוד רב,
    שרון.
  • כל כך נכון... משתינים לנו בפרצוף ואומרים "יורד גשם"

• היי
    אנחנו על החודשיים המחורבנים האלה שנקרא החופש הגדול על שלושה ילדים שילמנו 11,000 אלף שקל מטפלת למאיה חודשיים + קייטנות על שני ילדים ואיפה נגמרות הקטיינות אז ביביסטר ולהוציא אותם כל יום למקום אחר כי חצי יום הם בבית ילד לא יכול לשבת יום שלם בבית.
    ממש זוועה החודשים האלה נגמרנו.
    רחל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה