היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חמודה, אני כל כך משתתפת בצערך ובצער המשפחה שלך [URL=http://www.glittergraphictext.com]
מאמי אני משתתפת בצערך ובצער המשפחה שלך
ה׳ ישמור.. משתתפת בצערכם- תהיו חזקים.
ה' ישמור משתתפת בצערכם אין צער יותר גדול מיזה בן דוד שלי גם שם קץ לחיוו שהיה בן 17 מבינה כמה זה קשה לעקל ולא מבינים מה קרה למה לא שמו לב....שוחלת תנחומים
ממי אני פשוט שבורה יחד איתכם בחור מסכן כואבת את כאבכם ומשתתפת בצערכם אני תמיד פה בשבילך את יודעת
בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
רק להגיד לו כמה מילים לתת לו חיבוק אחרון ולתת את הזדמנות לבעלי לנהל איתו שוב את השיחת נפש האחרונה
מה כבר ביקשתי
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
כמה מצער דוק
משתתפת בצערכם
אין מילים, אני המומה
אוי אוי
אוווויייי
]
מצטערת לשמוע, עצוב מאוד שבחור צעיר בן 23 לא מוצא את דרכו בחיים הנפלאים האלה, עצוב לי בתור אמא לחשוב שזו הדרך היחידה שהוא ראה כנכונה "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"
אוי ואבוי פשוט נורא שולחת לך תנחומים
ואוווווווווווווווווווווווווו
אורלי יקירתי
אני בהלם .
אני משתתפת בצערך שלא תדעו עוד צער , מחזקת את ידכם.
ממש עצוב תנחומים
וווואו אני אני לא יודעת להגיד אני מסתכלת על התמונה שלו בפייסבוק אני בהלם ממש רע לי איזה דבר קשה שלא ניתן לתאר את זה, משתתפת בצערכם- ושלא תדעו צער לעולם!!!! יהי זיכרו ברוך
מצטערת לשמוע... תשתדלי כמה שזה קשה להתנתק מזה כדי לא לתת לזה להשפיע עליך...
משתתפת בצערך ובצער משפחתך... ושלא תדעו עוד צער לעולם!!! באהבה...
בולי בלבולי
עצוב, פשוט עצוב, שהשם יתן לכם כח להתמודד עם זה, ולחשוב איך הוא היה רוצה שתמשיכו בלעדיו
קארה איזה תגובה
משתתפת בצערכם!!!!!!!
ותהיו חזקים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עצוב
הוא אשקרה מת מזמןןןן רק שעכשיו הוא גם מת פזית לא רק נפשית
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
וואו איזה צמרמורת
כמה עצוב כל כך צעיר, משתתפת בצערכם תיהיו חזקים
אין לי מילים שיוכלו לנחם או להקל. שולחת לך הרבה כוחות
אני לא מצליחה להבין מה יכול לגרום לבחור צעיר בן 23 לא לרצות יותר לנסות לחיות לשנות.. כזה בחור יפה..ניראה שיש חברים ומשפחה אוהבת ותומכת... מקווה שתצליחו לצאת מזה כמה שיותר מהר. ואם את צריכה אותי אני פה.