ילד נושך ילד אלים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות חייבת עזרה,
    לאחרונה הבן שלי בן השנתיים וחצי התחיל לנשוך בהתחלה נשך רק ילד ספציפי
    בן של חברה מאוד טובה ועכשיו זה ניהיה נוראי כל הזמן שלא נראה לו משהו הוא נושך
    בנוסף הוא גם נעשה מאוד אלים, דוחף מרביץ צובט ממש נוראי
    אני לא מבינה מאיפה זה בא לו וגם לא יודעת איך להעביר לו את זה
    אני ממש מתוסכלת ולא יודעת מה לעשות,
    אף אחת מהחברות שלי לא רוצות להפגש איתי כי פוחדות שהוא ינשך את הילדים שלהם
    אני בשוק אבל רוב הזמן אני איתו לבד והוא ממש מבקש חברים
    אני גם די מאוכזבת מזה שאני לא מצליחה להתגבר איתו על זה
    ממש אמא שלא יודעת לחנך את הילד שלה ככה אני מרגישה וגם ככה אני רואה שמסתכלים עליי
    תודה, ואשמח לשמוע עצות
6 תגובות
עמוד 1
  • גיל שנתים הוא גיל קשה אבל זה תלוי איך את לוקחת את זה

אני חושבת שאת צריכה להציב לו גבולות בעניין של לנשוך ולדחוף
    אם הוא נושך להגיד לו שעוד פעם אחת הוא ינשך תלכו הביתה... ולקחת אותו הביתה אותו דבר לגבי אלימות
    וגם לפני שהולכים להסביר לו איך את מצפה ממנו שהתנהג
    איך הוא מבחינת דיבור?
    יש הרבה ילדים שלא יודעים להביע את עצמם אז הם נושכים ... שחר נשך עד גיל שנתיים וקצת בגלל שלא ידע להביע את עצמו ברגע שהתחיל לדבר חופשי זה הפסיק

• מסכימה עם כל מילה של איפי.

ברגע שהוא יבין שזה לא נעים, שחברים לא ישחקו איתו - הוא יפסיק עם זה.

גם עניין הדיבור מאד משפיע - כשקשה להם להביא את עצמם זה מתבטא בהתנהגות כזו, שנובעת מתסכול.

אני גם הייתי מחזקת אותו ומצ'פרת אותו על התנהגות טובה (ממתק, הפתעה)

מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
  • הסיבות לנשיכה יכולות להיות: 1. עניין סנסורי, 2. תשומת לב, 3. תסכול מכול מיני סיבות למשל: קושי להתבטא.

יש כל מיני אסטרטגיות להתמודד עם נשיכות אבל הכי חשוב זה להתמיד. אישית אני חושבת שילדים בגיל הזה "לשבת בפינה" הוא אפקטיבי ביותר. ברגע שהוא נושך את אומר לו ממש בתקיפות, להנמיך את הקול ולעשות גם פרצוף כעוס "לא נושכים" ומייד לוקחת אותו לשבת במקום קבוע (אם אתם בחצר אז לקבוע מקום בחצר שבו הוא ישב) את לא מתייחסת אליו כשהוא יושב שם את שמה אותו והולכת לילד הננשך. שהילד ישב שם 3 דקות אחרי זה את שואלת אותו אם הוא יודע למה הוא ישב בפינה וחוזרת ואומרת שלא נושכים. אם הוא קם אז את פשוט מחזירה אותו לפינה בלי לדבר.
    חשוב לשוחח איתו לפני שאת מתחילה עם "לשבת בפינה" שמעתה והלאה אם הוא נושך הוא יושב בפינה.

לגבי חברים: אם ישנה אמא מהגן או חברה שלך עם ילדים שאת קרובה אליה תזמי שיחה ותסבירי שידוע לך שיש בעיה של נשיכות ושאת כרגע מטפלת בזה. הילד מאוד היה רוצה שהבן/בת יגיעו לשחק (עדיף בפעמים הראשונות בגינה כי אז אין את עניין הרכושנות כלפי הצעצועים) ואת מעוניינת בשיתוף הפעולה שלה שאם הילד ינשך היא יודעת שאתם תלכו הביתה או שהם ילכו הביתה כדי שהילד ילמד שיש תוצאות למעשיו.

הכי חשוב להיות עקבית.
    [url=http://www.freeglittergraphics.com]

"הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
  • סופר אמא תודה רבה על הטיפים חלק מהם אני כבר מבצעת זמן יחסית קצר,
    כי שוב זה נעשה רק בחברת ילדים ולא יוצא לו כל כך להיות בחברתם
    אבל יש באמת אמא מהקייטנה שלו שאולי תסכים להפגש בפארק אני מקווה שאני
    יצליח לעבור את זה זה ממש נוראי,
    וכן הוא יודע לדבר הוא פשוט לדעתי מאוד מקנא בילדים אחרים ואין לי מושג למה
  • הבנות נתנו לך אחלה עצות
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • את ממש לא אמא כזאת...
    את ממש צריכה להקפיד על כך שאם הוא נשך באמת לקחת אותו לשבת בפינה או אפילו הבייתה כך שהוא יבין שכשהו לא מתנהג כמו שצריך הוא ילך הבייתה ויהיה לבד

גם חשוב מאוד שתכיני אותו לפני מפגש עם הילדים זה מאד עוזרעוד בבית ובדרך לדבר איתו .. שאתם מגיעים לפארק והוא ישחק יפה לא נושכים \ מרביצים
    ושאם יש בעיה שיקרא לך..

גם אין צורך באיומים בפעם הראשונה שנושך להרים אותו ולקחת אותו אפילו אם הוא בוכה וצורח רק ככה זה יפסק ואחרי שהוא נרגע וממש נמצא במצב שיכול להקשיב אפילו עם זה שעתיים אחרי את צריכה שוב לדבר איתו על ההתנהגות שלו
    ולהבהיר שזאת התנהגות שאת לא מוכנה לקבל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה