שאלה לגבי הערכת משקל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות,

אני כבר סיימתי עם כל הבדיקות שצריך לעשות ועכשיו נשאר לי רקל בקר אצל הרופא שלי לצורך מעקב רגיל פעם בחודש, לעשות אולי עוד בדיקת דם אחר כך, את הבדיקה שסיוון דיברה עליה בזמנו (נראה לי GBS) והערכת משקל.

אני הולכת לרופא שלי היום כשאני בשבוע 27+2 ופעם אחרונה שעשיתי אולטרא סאונד הייתה בבדיקת סקירת מערכות מורחבת בשבוע 22+2.

אני הבנתי שבדרך כלל עושים הערכות משקל פעם או פעמיים החל משבוע 30.

השאלה שלי היא, האם לדעתכן זה בסדר לבקש מהרופא לעשות יותר מהערכת משקל אחת, למשל היום ואחר כך כל פעם שאבוא אליו פעם בחודש? כי אני גם רוצה לראות את הקטנה שלי וגם לוודא שבאמת היא גדלה מחודש לחודש? או שזה לא מקובל?

תודה ויום נפלא!
4 תגובות
עמוד 1
  • תנסי אין לך מה להפסיד

• כל ביקור אצל הרופא היה מלווה בא.ס
    היה אומר לי "בואי נראה מה שלום הקטנצ'יק.."
    דוק
  • דוק, איזה כיף!

אני חוששת שהוא יגיד לי שאין צורך כרגע כי אני עוד בשבוע מוקדם יחסית ואני לא מאלה שמתווכחות...

אבל כמו שסיוון אומרת אנסה בכל זאת
  • ג'ני- גם אני ביקשתי מהרופאה שלי.
    הערכת משקל לוקח בדיוק 2 דקות לעשות, הם רק מודדים כמה פרמטרים וזהו..

אני ממש לא חושבת שהוא ייסרב לך...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה