יש למישהי קצת סבלנות להלוות לי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן! הפורום הזה רדום בזמן האחרון... האם זה קשור לסוף הקיץ? שנצא לחופשה מרוכזת גם פה?
    אני בשלב ההמתנה למחזור, שאמור* להגיע ממש בימים האלה... קניתי בדיקת הריון, שמתי אותה במגירה מרוחקת ואני מנסה להתעלם מקיומה... קשה מאוד!!
    לא מרגישה שום כאבי בטן (לפעמים בא והולך משהו כמעט לא מורגש, לא כמו בד"כ), והכי מזור - החזה שלי ממש, אבל ממש לא כואב!... בד"כ זה החלק הרגיש אצלי לפני מחזור. ואור הפנים חלק, וגם זה מוזר. היה איזה שבוע של הפרשות לבנות סמיכות ומרובות, אבל גם הן נגמרו. פשוט שקט מוחלט!.
    כבר הספקתי לקבל טלפון מבעלי על הבוקר - נו, איך הבטן שלך, יש משהו, איזה יום אנחנו היום ?? אמרתי לו שישתדל לא לתפח ציפיות, כי א"כ זה יהיה ממש ממש מבאס...
    באיחולי ,
    ענת
8 תגובות
עמוד 1
  • היי ענתי,
    גם אנחנו בשלב הניסוי..., מה אפשר לעשות חוץ מלחכות ולקוות??
    אני מאחלת לך שלא תקבלי, גם לי תמיד בבית יש בדיקת הריון ספייר, לכל מקרה..
    מקווה ששתינו ניקלט החודש
  • הי בנות, בהצלה לכולנו נראה לי שלא אמורים להרגיש עדיין סימני הריון (רק אחרי האיחור ) ככה שאם אתן לא מרגישות כלום זה גם טוב..
    אני כבר לא מנסה לנחש , פשוט לא להתעסק עם זה עד שיגיע זמן האיחור , ולא לעשות בדיקת הריון לפני איחור!!!! מקווה בשביל כולנו

רעות
  • לכולנו!!
    עם המחזור הלא ממש סדיר שלי קצת קשה לדעת מתי בדיוק מתחיל האיחור, אבל... זה לא מה שישבור אותנו!!
    מאחלת לכולנו בשורות טובות, ושנציף את הפורום הזה בהודעות נלהבות עוד החודש
  • הי לכולם..
    בהריון הקודם ( שלקח לי הרבה זמן עד שניקלטתי) היה לי תסמינים הפוכים בחזה ממך פתאום כאב לי בצורה מפחידה! מה שכן גם אצלי עור הפנים נהיה חלק מה שאומר שאולי זה כן!!! כי כל שינוי זה סימן ראשוני שרק את יכולה להרגיש. אני מקווה שאני לא משלה אותך .. מה שכן 2 עצות..
    1.לא להפסיק להתפלל (ולא משנה אם את דתייה או לא) הקב"ה מתאווה לתפילותינו הוא רק רוצה שנבקש ונתפלל ממש כמו בת לאבא ואל תשכחי שהוא גם מלך אז הוא יכול הכל..
    2. לא לבדוק בבדיקה ביתית!!!!!!!!!!!!!!! המתח הזה הורג! אני תמיד שבדקתי יצא לי שלילי ואחרי כמה זמן לפעמים שעות אחדות הייתי מקבלת מחזור וזה סתם מבאס!!
    בדיוק בחודש שנפקדתי בפעם הקודמת אמרתי לבעלי החודש לא בודקים! אחרי שבוע של איחור רק בדקתי ויצא חיובי..אין מה לבדוק לפני שמאחר במקום לחשוב איך הזמן לא עובר צריך לנצל את הזמן לבקש ולבקש במילים שלך ישירות לקב"ה.
    תנסי.. בהצלחה רבה
  • כל הבנות צודקות כל הבדיקות הביתיות האלה הוא שטויות הם לא מאבחנים הריון לפני האיחור וזה סתם מסחטת כסף מאיתנו.

גם אצלי יצא שלילי 3 ימים לפני האיחור ובסוף הייתי בהריון.
    לעומת זאת באיחור של שבוע זה אכן יוצא חיובי.

לגבי התסמינים , כל הריון הוא לגופו מה שכן אצלי בכל הריון היה כאבי בטן נוראיים סביב התאריך של המחזור הבא שלא הגיע.

בהצלחה
  • הי שוב,
    צודקות, בנות יקרות, הכי טוב - לחכות לאיחור. חיפוש הסימנים הזה מטריף, ולא יעיל בעיקר... אז אני מחכה ומקווה, ואפילו דברתי קצת עם הקב"ה, אם כי אני לא נוהגת לעשות את זה ביומיום.......

ענת
  • ענתוש,
    גם אני קצת נרדמתי בשבועיים האחרונים, מודה ומתוודה... התחלנו את הסבב השלישי לנסיונות שלנו, וכרגע אנחנו הרבה יותר רגועים ובוטחים שהדברים יקרו לנו בזמן הנכון לנו. כמו כל דבר בחיים, למדתי שאם אני מנסה יותר מדיי בכוח, והולכת עם הראש בקיר- שום דבר טוב לא ייצא מזה. לעומת זאת, אם אני זורמת עם החיים ואומרת שמה שצריך לקרות קורה, רק טוב אני מקבלת... כך היה שהחלטתי ללמוד בחיפה (הגורל הביא אותי לשם), או בכל מקום עבודה שהתחלתי בו...
    אז אנחנו משתדלים לנשום עמוק- להינות, וכמובן, שאעדכן אתכן כשיהיו בשורות...
    נשיקות יקירתי, ובהצלחה...
    יפעת.
  • יפעת!!! התגעגעתי אליך...:))
    גם אנחנו בסיבוב השלישי, וגם אני נרגעתי קצת, וטוב שכך... הניסיון עושה את שלו;) מקווה שלא לעוד הרבה זמן.
    שמחה שהחלטת לזרום, ולא לנהל עוד פרויקט;)
    אני בטוחה שעכשיו אעריך את ההריון הרבה יותר. בחודש הראשון, כשהייתי בטוחההה שנקלטתי, מצד אחד הייתי שמחה ונרגשת מעצם הציפיה, אבל מצד שני אמרתי אז לבעלי שאם אני באמת בהריון - אולי אתבאס טיפה, כי ארגיש שלא הספקתי 'לחיות' עוד חודש, ושאם הייתי יודעת זה כל כך קל, הייתי אולי מחכה עוד קצת... אז כנראה שבאמת באמת הכל קורה בזמן נכון והכל לטובה:)
    בהצלחה לנו בסיבוב השלישי, ולכל הבנות בסיבוב הנוכחי שלהן!!
    חיבוק גדול, נתעדכן,
    ענת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה