חיים בבועה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול בבוקר דיברנו עם חבר שלנו שגר בבאר שבע,
    סתם התקשרנו לשאול לשלומו, לאור הימים האחרונים..
    והגענו למסקנה שהבועה של המרכז זה פשוט עולם אחר!!

הוא סיפר לנו שמעבר למה ששומעים בחדשות שילדים ומבוגרים נפצעים, יש דברים נוספים,
    אחיין שלו בן 5 התחיל להרטיב בלילה בגלל הטילים.
    אחיין אחר, קטן יותר, נהיה אלים ובקושי מדבר בגלל ההלם מההזעקות והכל.
    אמא שלו מודאגת בלי סוף..
    הוא לא מסוגל לצאת לטייל עם הכלבה שלו כי יש מצב שאעקה תתקוף אותו באמצע..
    ולא תמיד גם יש אזעקה..

בקיצור- אני פה מעיזה להתלונן על שיעמום החופש בעוד שאני מסוגלת לצאת לגינה,
    לים, לגן חיות..
    אם הייתי חיה בדרום, לא בטוח שהייתי יכולה לעשות את כל זה בכזו חופשיות!
19 תגובות
עמוד 1

• אין אזרח במדינה שלא מרגיש את המצב בתקופות כאלה ואחרות:

גרתי כל חיי בירושלים ויש לי טראומות מהפיגועים, וברור לי שזה ישאר איתי כל החיים... אני לא מסוגלת להיות במקומות הומים, ובכל פעם שאני נכנסת לאוטובוס אני סורקת את כל האנשים, אם מישהו חשוד אני יורדת...

עכשיו אנחנו גרים בדרום ומקווה שילדיי לא יהפכו לפסיכים כמוני.

היום זה בדרום, מחר בצפון, מחרתיים בירושלים....

אין מה לעשות.
    זאת הארץ שלנו.
    אלו הם חיינו כאן.
  • כן, אנחנו בהחלט חיים בבועה למרות שאנחנו לא במדינת ת"א. אנחנו חיים במדינה כ"כ קטנה ועדיין - עד שזה לא מגיע אלינו - זה כאילו לא קיים. אנחנו כבר כ"כ מתורגלים בלהמשיך לחיות כאילו כלום, כ"כ מתורגלים בהדחקת הפחד שלנו עד ששמעים ששוב יש אזעקה, חושבים על זה לרגע ועוברים הלאה כאילו אין עכשיו מאות אלפי אנשים שחיים בפחד מתמיד. שלא יכולים לצאת מהבית. שבשבועות האלה עוברים סיוט...
    ויודעות מה עוד? התקשורת גם לא נותנת על זה דגש, הרי יש דברים הרבה יותר חשובים כמו להמשיך לסקר את מרגול.... גם התקשורת לא מצליחה למצוא את האיזון בין מה שבאמת חשוב לשטויות....
  • התקשורת מסקרת את מה שמכניס רייטינג.
    דווקא מלחמות מאוד אהובות על התקשורת...
    מה שכן בגלל שהעיתונאים עובדים בתבניתיות כדי למלא זמן אוויר
    אז הסיקורים הופכים לצפויים מדי, לעוסים מדי,
    ואנשי התקשורת מחפשים אקשן וסף להתמקד בו.
    כמו מרגול למשל.
  • אני שונאת את המשפט הזה "אין מה לעשות"
  • אני כל כך מסכימה איתכן

• במרכז באמת חיים בבואה
  • אנחנו בבית מאוד רגועיים מעניינים באשדוד , אני אפילו פחות מבעלי ובני די רגוע , חוץ משאילות כאילו ואחרות .
    היום היתי אתו בהפניה אצל רופא מומחה בבית חולים בפתח תיקווה , ככנס אמבולנס עם סרנה ובני אומר , אמא יש אזקה אפו כאן מרחב מוגן , אני מסבירה לו שזה רק אמבולנס ... יושב איזה בחור מולינו בגילי ואומר לאישתו , תראה איזה ילד מפגר - לא מבדיל בין אזקה ואמבולנס ... אני אומרת , מה אתה רוצה ממנו , אנחנו מאשדוד , מה ערס החצוף עם גורמת אומר לי - עכשיו אני מבין גם למה הוא מפגר כי הוא רוסי מאשדוד ... נשארתי ממש ככהה

http://www.holdthatpic.com/
  • ענבר- ניסחת מעולה

• חבל עלהזמן כמה זה מפחיד ואני יכולה להבין אותם כי אני מכרמיאל וגם פה נפלו טילים וזה פחד אלוהים
  • עזבי בן אדם מפגר , קורה הפניה באנגלית מימין לשמואל ... כלו לחוץ לצאת לעשון עם IQ של תרניגול .... וזה לא שבני התנהג לא בסדר , נכנס להסטריה או משהו , צליל באמת היה דומה .... מה תגיד אמא שילד שלו בסטרס אמתי ... לחברה שלי בן 9וחצי מרתיב כל הלילה ...

• אלינה, מאמי
  • אלינה

• אורטל, אני בטוחה שזה לא חובש
  • איזה חובש אורטל ? סתם דפ"ר שיש בתור לרופא מומחה אחרינו . בני כולו שמע אמבולנס עם סרנה ולרגע חשב שיש אזקה גם בפתח תיקווה .
    אתם מקירות את הטיפוסים אלו : כבע קסקט , מכנס קצר, כפקפים , גורמט ומנשק מזוזות של כל משקוף אפשרי .. ודתי הוא לא .
    ערס טיפוסי בקצור ...
  • אלינה- אני מתה על העוקצנות שלך!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • חחחחחחחחחח הרגת אותי
  • אורטל אז אם יש מה לעשות- תעשי.
    אני אומרת שאם נשב ונתבכיין זה גם לא יעזור.
    אלו הם חיינו כאן- צריך להשלים עם זה.
    זאת המדינה שלנו ומי שיושב ומתבכיין על מר גורלנו עדיף שימצא לו מקום אחר.
    במצב של טילים שעפים לי מעל הראש אם אתחיל להתלונן רק אחטוף מרה שחורה.
    עדיף להבין שזה המצב, שאני בחרתי להיות חלק מהמקום הזה, ושאם אני כאן אז אין לי מה להתלונן.
    צריך לעשות? בבקשה....מוזמנות להרים את הכפפה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה