חדשה פה צריכה עזרה...-איקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בת 25 נשואה שנה ומנסה להיכנס להריון, אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות-לא מקבלת מחזור לפעמים מספר רב של חודשים... כרגע אחרי טיפול ראשון בתרופה שגרמה להופעת המחזור שלאחריו באיקקלומין 2 כדורים ביום מהיום החמישי למחזור .. אני כבר ביום ה17 ובודקת כל יום עם מקלוני ביוץ - אך עדיין התשובה שלילית.. אם מישהי עברה חוויה דומה אשמח לתשובות..
    אני אמורה לבצע בדיקת דם ביום ה21 , הרופא שלי לא שלח אותי למעקב זקיקים..
    רציתי לדעת אם יש מצב שהביוץ יגיע יותר מאוחר מהיום ה17?? ואם כן עד מתי כדאי לבדוק?

שנית האם ייתכן והביוץ כלל לא יגיע בטיפול ראשון עם איקקלומין? (כלומר שכדאי כבר להחליף תרופה?)
    ודבר שלישי איזו תשובה אני אמורה לראות בבדיקות הדם?
    יכול להיות שישנה טעות בבדיקת הביוץ?
    מצטערת על החפירה אני קצת בלחץ..
    תודה
14 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה לשהות קצרצרה!!
    אני גם טופלתי עם איקקלומין, גם אני עם שחלות פוליציסטיות... כמוך, התחלתי במינון של 2 כדורים מהיום ה5 למחזור ומעקב זקיקים מהיום ה 10 למחזור. המינון הזה לא השפיע עליי בכלל וכבר ביום ה 18 למחזור הטכנאית שעושה את המעקב זקיקים אמרה לי שאין טעם להמשיך כי אין תגובה.
    חזרתי לרופא והוא העלה לי את המינון ל 3 כדורים ביום ושוב מעקב זקיקים מהיום ה 10. לצערי גם המינון הזה לא הזיז בכלל וביום ה 20 למחזור הטכנאית שלחה אותי בחזרה לרופא כי אין תגובה. עכשיו הוא העביר אותנו למומחה פוריות כי גם יש בעיה בזרע של בעלי ושבוע הבא נדע איזה טיפול נתחיל... אם לא עשיתם עדיין בדיקת זרע אז תעשו כי זה מאוד חשוב! אולי קיימת בעיה גם אצל בעלך חס וחלילה ואתם לא מודעים לזה ואז צריך טיפול אחר..
    לגבי הבדיקות ביוץ הביתיות- אני לא סומכת עליהן בכלל כי לי אישית זה הראה שאני בביוץ תמידי  
  • היי קודם כל תודה רבה זה עזר לי מאוד.. אני קוראת הרבה באינטרנט ורואה שבדרך כלל הטיפול באיקקלומין עוזר אז כנראה של תמיד וטוב שהארת את צומת ליבי לבדיקת הזקיקים אני אדרוש את זה בטיפול הבא .. רק עוד שאלה קטנטנה האם קיימת בכלל אפשרות לבייץ אחרי היום ה17?
    ממש תודה:)
  • הי ורד,
    לדעתי עלייך לדרוש מהרופא מעקב זקיקים !
    זה לא הגיוני שתכניסי לגופך הורמונים ככה סתם ללא בקרה - הרי רוצים שיקרה משהו עם האיקקלומין לא ? אז צריך לבדוק אם הוא בכלל משפיע ומתי הזקיקים מוכנים על מנת לתאם את מועד קיום יחסי המין.

אני הייתי דורשת מעקב זקיקים ! שלכן באהבה, מורן......

המייל שלי לכל המעוניינות : [email protected]

• ההיי ורד, ברוכה והבאה וגם אני מאחלת לך שהות קצרצרה כאן בפורום....
    אני לקחתי שני סבבים של אקקלומין. בפעם הראשונה בייצתי ובשניה לו.
    כמו שהבנות אמרו לך, חייבים מעקב זקיקים כי עם הורמונים לא משחקים... על סמך מה הוא קבע שני כדורים ביום? עשו לך צילום רחם?

אל תתביישי ועכשיו כשאת יודעת מה לבקש, אל תהססי!
    כמו כן, תבקשי להרופא הפניה לבדיקת זרע, רק כדי לשלול בעיה בזרע ולקבל טיפול מתאים....

אני אחרי שני סבבים עברתי מרופא נשים לרופא פוריות והתחלנו הזרעות...
    לכל אחת צריך להתאים טיפול לפי תוצאות הבדיקות כי כל אחת מגיבה באופן שונה!!!
    שיהיה בהצלחה!!!
  • אני מתחילה להבין שלמרות שחשבתי שהרופא שלי טוב כנראה שאני אצטרך להחליף אותו... הוא לא ביצע כלום אני מאובחנת שנים עם שחלות פוליציסטיות הבדיקה היחידה שעברתי היא אולטראסאונד לשחלות שהראה את ההצטברות בשחלה ובדיקות דם (וזה אפילו לא היה אצלו -אצל רופא אחר..)
    אוףף אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל ומה לעשות כרגע הביוץ לא מגיע (לפי בדיקות ביוץ)
    תודה לכולכן זה באמת עוזר לשמוע חוויות דומות
  • חמודה תעברי רופא!!!!! אין מצב לא לעשות מקב זקיקים רק ככה תוכלי לראות מתי הביוץ במחלקות מיוחדות לפוריות יש גם בדיקת דם כל יום שאת הולכת למעקב זקיקים.. אני גם לקחתי ובפעם הראשונה לקח לגוף שלי זמן לבייץ אגב שימי לב אם את אוכלת מספיק חלבונים (בשר עוף) ... וכמובן אל תהי בלחץ הכי חשוב להתפלל...
  • את מטופלת אצל רופא נשים או רופא פוריות?

רופא נשים טוב לדברים שוטפים ולא מעבר לכך....
    כרגע לא הייתי מרחיקה לכת לרופא פרטי.

תעברי על שמות רופאי הפוריות אצלכם בקופה, קבלי המלצות ותעשי מחקר קטן באינטרנט.
    אין לך מה לדאוג, רופא טוב צריך לקחת אותך יד ביד ולתת לך את כל המידע וההכוונה לטיפול מצליח!

באיזו קופת חולים את ומאיפה את בארץ?
  • היי , אני מטופלת אצל רופא נשים שהוא גם סגן מחלקת יולדות אבל אין לי מושג אז הוא רופא פוריות לא נראה לי...,אני בקופת חולים כללית וגרה במושב ליד קרית גת.. אולי את מכירה רופא פוריות טוב?
    תודה
  • לא יודעת לגבי האיקלוקומין.
    ממליצה כמו שאר הבנות לעשות בדיקת זרע ולדרוש מעקב זקיקים.

בהצלחה
  • גם איזור אשקלון אשדוד תופס...
  • אני מכירה במאוחדת, לא בכללית...

בכל מקרה, דברי עם הקופה שלך ותבקשי רשימה של רופאי פוריות...

תבדקי קצת על הרופא שלך... מה ההתמחות שלו....
    חבל לבזבז זמן על רופא שלא מתמחה בפוריות....
    אני בזבזתי ככה שנה, עד שחברה תפסה אותי והסבירה לי מה עליי לעשות....
    בהצלחה!!!
  • לפני שהרופא שלי העביר אותי למומחה פוריות, עשיתי אצלו את כל הבדיקות ולא אצל הרופא פוריות. וגם את הניסיונות של האיקקלומין עשיתי אצל הרופא הרגיל. בגלל שלא הגבתי לטיפול הוא העביר אותי למומחה פוריות... עכשיו כשעברתי למומחה פוריות באתי אליו כמעט עם כל הבדיקות מוכנות..
    אם הרופא שלך הוא לא אחד כזה שישר נותן אז תדרשי!!
    תחזרי אליו ותדרשי שייתן לך מעקב זקיקים. זה ממש חוסר אחריות!! דברים כאלה ממש מעצבנים אותי
  • בננות תודה רבה לכן , רק בשורות טובות
  • אני בשוק- נותנים טיפול תרופתי ללא מעקב זקיקים? אז איך ידעו אם הטיפול משפיע? ותוך כמה זמן השפיע? לפי זה שתיכנסי להריון או לא??
    אני ממש כועסת כשאני שומעת דברים כאלו, זה נשמע לי חוסר מקצועיות,
    מילא לעשות מעקב ללא טיפול תרופתי ולכוון את בני הזוג, אבל- כבר נתת טיפול תרופתי לא תעשה גם מעקב זקיקים???
    דחוף להחליף לרופא פוריות,
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה