חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ורוצה להתייעץ... אני בתחילת חודש שמיני, בשמירה כבר מחודש רביעי, בהתחלה ענייני גב (חשד לפריצת דיסק) אחר כך כל מיני דברים נוספים ומתישים. ההריון הזה מתיש אותי נורא.
    הקטן בן שנתיים ו8 חודשים, בבית לחופש הגדול, כבר שבועיים ואני על סף איבוד עשתונות. אני חושבת שכבר עברתי את הסף אם להיות כנה...

עצות רעיונות ושיתופים יתקבלו בברכה כי קשה לי לזוז בטח ובטח להעסיק קטנטן שרק רוצה צומי מאמא ומחרפן אותי (כמה חינוך צריך לעשות שאלוהים ישמור למי יש כח בהריון גם לחנך?
4 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה להסתובב בבית? ללכת לשבת?

להכין כדורי שוקולד
    ציורים
    ללמד שפה נוספת - אם את יודעת
    טלויזיה - כשאין ברירה
    לשים גיגית קטנה עם מים ולעשות משחק מים

וואי קשה....
    לי יש רמת התפתחות כמו של ילד בן שנתיים(חחחחח) אז אני פשוט משתוללת עם שלי ועושה המון שטויות, האמת נראה לי אני נהנית יותר ממנו.
    תנסי לבדוק באינטרנט אולי יש שם רעיונות.
    בהצלחה

• ברוכה הבאה
  • ברוכה הבאה!!

זה בטח לא פשוט, בהריון מתקדם עם ילד קטן בחופש, ועוד אחרי שמירת הריון. טוב, את יכולה להתנחם שאוטוטו החופש הגדול נגמר ויהיה לך קצת יותר פשוט! לי אין ילדים, זה הריון ראשון, אבל אני יכולה לתת לך רעיונות ממה שאני רואה את אחותי עושה עם האחייניות שלי..

הן מפסלות בבצק
    עושות יצירה - שמות קרטון גדול על הרצה עם מלא צבעים ומדבקות
    רואות סרטים (אבל לא יותר מדי!)
    מכינות עוגיות ביחד
    משחילות חרוזים (גדולים לקטנה וקטנים לגדולה)
    משחקות בגינות או במשחקיות
    ים ים ים

זהו, מקווה שעזרתי, לפחות קצת..

משחקי סוניק:
    כי ככה כיף להעביר את הזמן!

היום המיוחד שלי: 3.4.12
  • ברוכה הבאה מאמי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה