היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
איפה אני עושה בדיקת זקיקים ולמי צריך לפנות? ומתי עושים אותה...?
9 תגובות
עמוד 1
בגדול עושים אותה אם לא מצליחים להכנס להריון מעל חצי שנה. זה בדיקת US או אצל רופא הנשים או במכון US תלוי באיזה קופת חולים את
אני בקופת חולים כללית.. הבדיקה בתשלום?
שלום יקרה,
אני במאוחדת ועושים את זה דרך המרפאה של בריאות האישה של הקופה. תפני אליהם ושם תוכלי לקבל תשובות מדוייקות, זה מעקב אולטרסאונד וגינלי.
בהצלחה
זה צריך להעשות בזמן מסויין בחודש או בכל זמן אפשר לגלות?
היי קרולין,
זה בדיקת US רגילה לכל דבר. אני בקופ"ח כללית וגרה ברמת גן, אני מטופלת ועושה זקיקים במרפאת קונקורד. בעיקרון משלמים לפי רבעון סכום של 28 ש"ח. וכן, כמובן שזקיקים עושים כ-10 ימים לאחר וסת אחרונה, כל יומיים שלושה.
יש הרבה מרפאות שיש שעות מסויימות לעשות זקיקים - בוקר וערב. תבררי איך זה איפה שאת גרה.
בהצלחה!
מה צריך ללכת לעשות אולטרסאונד כל יומיים שלושה אחרי 10 ימים מהמחזור בוקר וערב???
לא בוקר וערב אבל כן עושים בערך כל 3 ימים כדי שלא תפספסי את מועד הביוץ
קודם כל פונה לרופא נשים שלך ומבקשת להתחיל מעקב זקיקים הוא מוציא לך את הטופס המתאים ואת הולכת באזור הכי קרוב לאיפה שאת גרה יש בהרבה מרפאות אולטרסאונד בשעות מסוימות דווקא עבור מעקב זקיקים ללא תור . איפה את גרה?